Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Kaip atnaujinti spintelę nuo A iki Ž (anglų kalba)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 balandžio 2007 - 09:39
Stalo restauravimas (nuo A ik Ž) anglų k.

Prieš
user posted image

Po
user posted image
Papildyta:
APRAŠYMAS (anglų k.)

user posted image
Atsakyti
Jei kur nors tolimame kampe turite nukištas kėdes poilsiui (tokios išsilankstančios, kur atsigulti galimaarba nebūtinai) ir planuojate jas išmesti, geriau jau atnaujinkite- nereikės pirkti naujų. biggrin.gif
tereikia nušveisti seną aptrupėjusį laką nuo medinių kraštų (rankoms pasidėti, jei tokie yra), pertraukti nauja medžiaga, o geriau storesniu gobelenu (ne taip greitai išsigulės įduba). Jei visas karkasas iš pilko metalo, šiek tiek jį pašiaušus švitriniu popieriumi ar metalinių šerių šepečiu ir perdažyti ar nupurškti dažais metalui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 16:01)
Parsivežiau vakar iš mamos tokį nediduką pufą, senas, bet man pats tas mažam kambaryje. Gal kas mestels kokių minčių kaip atnaujinti g.gif Kažkaip nusipirkt gobeleno ir aprengt paprasta, bet noris kažko įdomiau. Kojas tai perdažysiu, bet va viršui ką g.gif Lova pas mane ryškiai mėlyna, pagalvės oranžinės. Megztų irgi nenoriu jokių užvalkalų.
user posted image

na, ash tai tik gobelenu pertraukciau...su kokia ryyyyshkiai oranzine gele melynam fone rolleyes.gif

QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 19:53)
Nu reiks pasižiūrinėt dar ko.
Man tai yra tokia mintis įstrigus, visą dirbtinėm rožėm padaryt, bet sėdėt jau nebegalima būtų sad.gif

thumbup.gif as tai prisiuciau visa pavirshiu veltinio geliu...mazdaug taip, tik kad visa dengtu,- ant ju ir sedet butu galima rolleyes.gif
user posted image

arba tokie lapeliai butu idomu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Prieš user posted image
Po user posted image

Prieš user posted image
Po user posted image

Akims paganyti
Atsakyti
Viskas labai grąžu thumbup.gif Ir svarbiausia, kad atnaujintas baldas skleidžia šilumą, o jei dar pačios rankų darbas, juk ten dalelė to žmogaus.
Kartais ir aš ką nors nutveriu, kas po ranka pasimaišo. Štai mano senoji batų dėžė, kuri prabudo naujam gyvenimui. Tik gaila prieš tai kokia buvo nuotraukos neturiu

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diniuks: 17 balandžio 2007 - 14:51
Faina Diniuks, o galima su paaiškinimais? wub.gif

O kaip restauruoti lėles (prancūzų k.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 balandžio 2007 - 14:57
1 žingsnis - šveitimas,
2 - dažiau su tamsia spalva, kontrastinga tikrąjai būsimai spalvai (aš dažiau su ruda, labai nesimpatiška spalva)
3 - nudžiuvus rudai spalvai, padengiau sendinimo laku
4 - po maždaug gero pusvalandžio, kada sendinimo lakas dar ne visai išdžiūvęs, dažiau su tikrąja spalva, tepti reikia priešinga kryptimi, nei buvo dengtas sendinimo lakas ir džiovinau su plaukų džiovintuvu.
5 - pasirinktų ornamentų klijavimas
6 - keletą kartų lakavau su akriliniu laku.
7 - pagaliau reikia sudėti batus į naujus namus biggrin.gif

Tikiuosi trumpai ir išsamiai atsakiau
Atsakyti
Kokius naudojai dažus? Akrilinius? 4u.gif
Atsakyti
Po user posted image

Akims paganyti
[/quote]

Planavom patys daryt virtuvinį... ax.gif Norėjau juodo su baltu.... blush2.gif
sakykit, kaip manot jei taip daryčiau...? blush2.gif Nebūtų nuobodu... kaip manot? biggrin.gif
tik labai nesmerkit..... blush2.gif dėl juodos spalvos.... blush2.gif tiesiog labai ją mėgstu...

Restauruot taip galėčiau senas spinteles.... ką manot...? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2007 04 17, 15:42)
Planavom patys daryt virtuvinį...  ax.gif  Norėjau juodo su baltu.... blush2.gif
sakykit, kaip manot jei taip daryčiau...?  blush2.gif  Nebūtų nuobodu... kaip manot?  biggrin.gif
tik labai nesmerkit.....  blush2.gif  dėl juodos spalvos....  blush2.gif  tiesiog labai ją mėgstu...

Restauruot taip galėčiau senas spinteles.... ką manot...?  blush2.gif

O kodėl turėtų būti nuobodu? Siūlau pasinaudoti tuo pačiu principu, tik pakeisti ornamentų formas g.gif
be to juoda spalva su raudona ar oranžine, bendrai su kitomis spalvomis puikiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 balandžio 2007 - 16:34
oi, koks spintelių grožis. wub.gif Tai ir niežti nagučius ką nors pačiai atrestauruoti. ax.gif
Atsakyti