Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

kėdutės prieš ir po:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 28 rugpjūčio 2007 - 18:52
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 28, 13:04)
kėdutės prieš ir po:

saunuole, labai grazios kedutes gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 28 rugpjūčio 2007 - 15:22
QUOTE(ziogelis2 @ 2007 08 28, 13:04)
kėdutės prieš ir po:

Pradžia gera thumbup.gif , tik kažko dar trūksta g.gif Ant kėdžių sėdimųjų dalių reiktų dekoro, tada atrodytų išbaigtai bei kadangi spalvos yra abi šviesios, reiktų dar vienos, kokios kontrastingos, (pvz. juodos arba kokios kitos tamsesnės) kad ir kontūrus vietomis pravežioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(badaske @ 2007 08 22, 18:34)
restauravau tokia sena spinta

user posted image

nusveiciau kiek ejo dazus... taciau daiktas senas, dazai isigere, tai nusisveite nekas  schmoll.gif  padengiau pinotex gruntu... vidu nudaziau raodonai, o isorei pasirinkau pinotex "tiko medzio" spalvos... ir sss.... gavosi, nes pinotex dazai tepami ant visiskai nuvalytos medienos  blink.gif  mano spintuke gavosi ne vienos spalvos, o vietomis net blizga... ka patartumete man daba daryt? kokius dazus naudot?

user posted image

šiaip tai man atrodo, kad ant pinotexo tai dažai nelimpa. Tai reikės vėl viską grandyti jei nori dažyti g.gif Gal pabandyk švitriniumi popierium pašiaišti ir dar kartą pinotexu nutepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 28, 19:56)
Pradžia gera  thumbup.gif ,  tik kažko dar trūksta  g.gif  Ant kėdžių sėdimųjų dalių reiktų dekoro, tada atrodytų išbaigtai bei kadangi spalvos yra abi šviesios, reiktų dar vienos, kokios kontrastingos, (pvz. juodos arba kokios kitos tamsesnės) kad ir kontūrus vietomis pravežioti  mirksiukas.gif

g.gif na, šiaip tai man čia jau pabaiga blush2.gif lotuliukas.gif o dėl sėdimosios dalies dekoro - aš esu turbūt pernelyg pragmatiška, nu bet man visai nelogiška dekoruoti po užpakaliu doh.gif todėl dekoravau kojytes ir atkaltes, beje, iš abiejų pusių (foto prie dekupažo) ir spalvos kitos nenoriu schmoll.gif juk su dwekupažu jau išeina ir taip 3-4 spalvos g.gif man gana tų aguonų kontrasto blush2.gif na, žinoma, čia gi skonio reikalas, bet nemėgstu persūdyti. be to, derinau prie kambario sienų, ir baldų, tai man atrodo, pavyko tikrai neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 08 29, 00:30)
šiaip tai man atrodo, kad ant pinotexo tai dažai nelimpa. Tai reikės vėl viską grandyti jei nori dažyti  g.gif Gal pabandyk švitriniumi popierium pašiaišti ir dar kartą pinotexu nutepti  g.gif

Nu tai bus graziausia, jei nelips... blink.gif Ta spinta sveiciau gal tris dienas.. Praejo jau dvi savaites, o ranka dar neatsigavo... verysad.gif O gal pasiausus pinoteksa ir dazai priliptu...? g.gif
Atsakyti
user posted image

Štai maniškis darbas sode - senas lakuotas stalelis va į ką pavirto. O laką labai puikiai nuvariau su šlapinamu švitriniu popierium.

http://public.fotki....az/stalas1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze: 29 rugpjūčio 2007 - 18:11
badaske gali pabandyti pašiausti, nors manau kad reiktų iš naujo prašveisti (ir nebūtinai rankomis, yra geras įrankis "lygintuvas" ir kainuoja palygint nedaug)

oaze gražu, tik tamsokos foto, gal gali įdėti ir "prieš", ir "po" nuotraukyčiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 rugpjūčio 2007 - 18:14
prieš nuotraukų neturiu, bo fotiko neturėjau verysad.gif . Čia stambesniu planu, gal matysis g.gif

http://public.fotki....paz/stalas.html

Suprantu, kad netobula, bet pasimokinimui - pats tas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 08 29, 19:38)
prieš nuotraukų neturiu, bo fotiko neturėjau  verysad.gif . Čia stambesniu planu, gal matysis  g.gif

http://public.fotki....paz/stalas.html

Suprantu, kad netobula, bet pasimokinimui - pats tas  tongue.gif

visai neblogai man atrodo thumbup.gif , tik ta pagrindo spalva nenusakoma - nei žalia, nei mėlyna g.gif blush2.gif keista tokia lotuliukas.gif o tai tu čia ir sendinimą darei, ania?
Atsakyti
spalva tai žalia, tik kad fotkint dar nemoku fool.gif
sendinau sendinau ir pirmą kartą toookį didelį daiktą. kaip sodui, bus gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 29, 19:14)
badaske gali pabandyti pašiausti, nors manau kad reiktų iš naujo prašveisti (ir nebūtinai rankomis, yra geras įrankis "lygintuvas" ir kainuoja palygint nedaug)

Tai, kad as ne su rankom ir dirbau, o su tokiu dideliu vibruojanciu aparatu blink.gif Beto darbus dariau namie kambary, nes kitokiu galimybiu nera. Sveiciau uzsidejusi kauke ant veido, su akiniais, bet ir tai kad isivaizduotumete kas daresi... blink.gif Baisu net pagalvot, kad vel viska reiks nusveist... schmoll.gif
Atsakyti