Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(lawriencky @ 2007 08 15, 17:04)
na as juos galvoju arba svetainej palikti arba i bankona istremti...
o su purskiamais dazais nudazius toj vietoj kur rudis isimetusi kaip liks idomu? gal su kuo pries tai istepti reikia?  g.gif

sveikute,jei purkstum su dazais kurie naudojami masinu diskams tai nupurskus nesiskiria kur buvo rudis ir kur ju nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siba @ 2007 08 15, 20:32)
sveikute,jei purkstum su dazais kurie naudojami masinu diskams tai nupurskus nesiskiria kur buvo rudis ir kur ju nebuvo 4u.gif

bigsmile.gif tai reiks vyrui sakyt kad butent tokiu dazu parupintu... thumbup.gif aciu!
Papildyta:
gal dar kas mestu minti kur idomesniu gobelenu yra? ryt i Audejo parde mausiu... ax.gif
Atsakyti
O tu būtent gobeleno nori? O pvz. nenori kaip, kad yra medžiagos- kailiukai Jyske tigriniai, dalmatininiai ax.gif Labai nuotaikingai atrodo thumbup.gif Kainos geros, aš pirksiu pufui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 08 15, 23:40)
O tu būtent gobeleno nori? O pvz. nenori kaip, kad yra medžiagos- kailiukai Jyske tigriniai, dalmatininiai ax.gif Labai nuotaikingai atrodo thumbup.gif Kainos geros, aš pirksiu pufui ax.gif

aga buvau Jyske maciau kad nebrangios medziagytes... pasiryzus apeiti kelias pardes ir ziuresiu kas ka siulo, kokia idomesne ideja pagausiu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lawriencky @ 2007 08 15, 23:17)
gal dar kas mestu minti kur idomesniu gobelenu yra? ryt i Audejo parde mausiu... ax.gif

Berods "Dubingiuose" mačiau gražių gobelenų ir kailinių dangų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 04 16, 19:01)
Parsivežiau vakar iš mamos tokį nediduką pufą, senas, bet man pats tas mažam kambaryje. Gal kas mestels kokių minčių kaip atnaujinti g.gif Kažkaip nusipirkt gobeleno ir aprengt paprasta, bet noris kažko įdomiau. Kojas tai perdažysiu, bet va viršui ką g.gif Lova pas mane ryškiai mėlyna, pagalvės oranžinės. Megztų irgi nenoriu jokių užvalkalų.
user posted image

varciau zurnala ir kaip tik pamacius pufa prisiminiau sita jusu pufa... va kokie pufai... gal ir ideja wink.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
reikia pagalbos ax.gif turiu tokią dėžę - skrynią. ji nėra labai antikvarinė, tiesiog įdomus baldžiukas... bet baisoka - apdaužyta ir šiaip, tos lentos ne itin gražios. noriu restauruoti-dekoruoti pati, be jokių sudėtingų technologijų, namų sąlygomis. gal kas galit pagelbėt? patirtimi ar nuorodomis? taip pat radijas senovinis, faneruotė, apgadinta...neįsivaziduoju kaip dekoruoti, kad pagražėtų g.gif štai foto:
user posted image
dėžė
apgadintas jos viršus:
user posted image
ir nubrozdinimai apačioje...
user posted image
radijukas vėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 rugpjūčio 2007 - 11:50
štai ir radijukas g.gif nebaisus dar, bet vistiek noriu pagražinti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 rugpjūčio 2007 - 11:51
Labai faini daikteliai thumbup.gif , o ta dėžutė wub.gif ir radijas... wub.gif Dėl radijos tai teko kažkada matyti laidą (per 5kanala, berods rusu laida) kai iš televizoriaus ar pan. radijos perdarė berods spintutę ar akvariumą (darba tiklsliai nebepamenu blush2.gif )

O dėžė -skrynia, jau įsivaizduoju kaip atrodydų pabaltntina, su žalsvu ar melsvu blyškiu atspalvu vietomis pratrinta... wub.gif

Peržiūrėk temą nuo pradžių, tikrai rasi ir nuorodų ir patarimų, o jei vis tik nerasi, tada sukonkretink,kokio rezultato norėtum. Bus lengviau pakomentuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TikBasosPedos @ 2007 08 13, 00:21)
Na aš dekupazu atnaujint dar nemeginau, bet perdazant ir kažką papaišant karts nuo karto tenka.. :} o či labai geri klodai idėjoms...  wub.gif  einu apsižvalgyt.. ;}
o Jūs galit žvilgtelt čia - http://public.fotki..../restauruojam-/ keletas maniškių...  4u.gif

o kokias priemones naudojai, atnaujindama langa paciam pirmajame paveiksle?laaabai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
restauravau tokia sena spinta

user posted image

nusveiciau kiek ejo dazus... taciau daiktas senas, dazai isigere, tai nusisveite nekas schmoll.gif padengiau pinotex gruntu... vidu nudaziau raodonai, o isorei pasirinkau pinotex "tiko medzio" spalvos... ir sss.... gavosi, nes pinotex dazai tepami ant visiskai nuvalytos medienos blink.gif mano spintuke gavosi ne vienos spalvos, o vietomis net blizga... ka patartumete man daba daryt? kokius dazus naudot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 22, 12:59)
Labai faini daikteliai  thumbup.gif , o ta dėžutė  wub.gif  ir radijas...  wub.gif Dėl radijos tai teko kažkada matyti laidą (per 5kanala, berods rusu laida) kai iš televizoriaus ar pan. radijos perdarė berods spintutę ar akvariumą (darba tiklsliai nebepamenu  blush2.gif )

O dėžė -skrynia, jau įsivaizduoju kaip atrodydų pabaltntina, su žalsvu ar melsvu blyškiu atspalvu vietomis pratrinta... wub.gif 

Peržiūrėk temą nuo pradžių, tikrai rasi ir nuorodų ir patarimų, o jei vis tik nerasi, tada sukonkretink,kokio rezultato norėtum. Bus lengviau pakomentuoti.  mirksiukas.gif

ačiū, irmulia, perskaičiau temą nuo pradžių, užfiksavau, ir jau pradedu žinoti, ko noriu. kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad man iš esmės nepatinka tas sendinimas laku schmoll.gif nu ne prie širdies tiesiog, gal tik įdomu būtų išmėginti... tai pradėsiu nuo šveitimo... įtariu, kad teks pirkt šlifavimo mašinėlę, nes kuo toliau, tuo daugiau visko reik šveisti, o rankytėm tokią didelę dėžę tai mirtis būtų blush2.gif be to, dar planuoju kažkada (gal žiemą, jei MB pritars) restauruoti mūsų tragiškus laiptus, tai, ko gero įsigysiu gerą daiktą. gal kas žinot, kokios firmos ir galingumo tą mašnėlę verta pirkti? ar įmanoma už kokius 100 lt? ar aš čia nusišneku? g.gif
vakar pradėjau restauruot 2 kėdes vaikučiams. bandysiu žaisti trafaretasi + dekupažu..pasirodysiu gal jau greit, nes rankos niežti kasdien po darbo lotuliukas.gif
Atsakyti