Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Tai pala pala ar tikrai čia viskas taip?? Pirma berods nudažai, paskui tie visi skilinėjimai jau g.gif Eik skaityt dekupažo temų.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 07 20, 11:30)
Tai pala pala ar tikrai čia viskas taip?? Pirma berods nudažai, paskui tie visi skilinėjimai jau g.gif Eik skaityt dekupažo temų.

tikrai enu konspektuotis dekupazo temu, nes kai padarysiu as "provanca" tai nieko daugiau nebereikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 07 13, 22:08)
Aciu uz pagyrimus aciuks.gif  blush-anim-cl.gif

Mijaka, negedykit manes  blush2.gif  niekuo neipatingas tas mano interjeras. Mes nuomojame buta, baldai buvo, pinigu- nefontanai, tai is s... varske spaudziu  blush2.gif

Liuksiska, tikrai 4u.gif 4u.gif
Zinok, ta varske tikrai labai grazi gaunas pas tave hihihi.gif
Ot kartais sakau, zmones skoni turi. thumbup.gif
Atsiusk pasicekavint kambario foto. 4u.gif
Butu idomu... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Okupavau mociutes palepe biggrin.gif
Tai namo parsitempiau kazkokia skrynia-deze, su kuria mano prosenelis ejo tarnaut. Ten kazkas panasaus vietoj lagamino buvo naudojama. Bandysiu naudodama dekupazo technika ja atnaujinti... galvoju naudoti sviesias pastelines spalvytes... tik dar ziuresiu gal persigalvosiu smile.gif
Dar parsiveziau senas siuvimo masinos pakojas (ar kazkas panasaus, net nezinau kaip pavadinti). Is ju bandysiu staliuka padaryti...
Galiausiai i namus parkeliavo ir didziule kraitine spynta smile.gif Mociute sako, kad jai virs 200 metu... Issilaikiusi gana gerai, tik verkiant reikia perdazyti ir skylutes uzlopyti... Be to mastau jos viduje lentynas irengt, nes pakabinamu rubu ne taip ir daug yra. Prie jos bus maloniausia dirbti blush2.gif
Stengsiuosi imesti foto pries per ir po darbu ax.gif
Atsakyti
oho badaske blink.gif kiek lobių prisirinkai drinks_cheers.gif dabar laukiam fotoreportažo mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal galite man patarti? ax.gif
Deze-lagamina zadu dazyti lygtai ruzava, lygtai ruda spalvyte. Pirma galvojau puost kazmokiomis gelemis, o dabar mastau, kad grazu butu kazi kokie ornamentai, gal net gi drambliu motyvai su pakeltais straubliukais... g.gif Gal turite kokiu originaliu ideju? mirksiukas.gif

Beje man dar aguonos patinka, bet tikriausiai aguonos su drambliukais nesuderinamos? schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo badaske: 01 rugpjūčio 2007 - 13:29
Priklauso nuo to kur lagaminas bus? jei tamstos namuose derinčiau pagal namų stilių bei vyraujančias spalvas. Rožinė spalva ir gėlės įdomus variantas tik gal labai dažnas, ornamentai niekada nebus banalu (prilkausomai nuo pačio ornamento) O jei gali mestelti čia lagamino foto bus paprasčiau komentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 rugpjūčio 2007 - 13:25
Jis labiau i deze panasus smile.gif Ismatavimai 46cm ilgio, 30cm plocio ir 26cm aukscio.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Galima daryti kaip kad Čia parodyta (jau buvau anksčiau šią nuorodą įdėjusi) mirksiukas.gif Bent jau pačius apdirbimo principus panaudoti smile.gif
Atsakyti
Dekui, sita jau maciau, bet paciai norisi sitesniu spalvyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 25, 16:27)
Kokio nori rezultato?
Sendinto
spalvoto
mozaikos ar gal dekupažo metodu pagražinto ?

SVEIKI...man laabai patiko ši lentynėlė, užsimaniau ir pati ką nors atsinaujint , tik reikia tų įvairių trafaretų, iš kur jų gaut? gal esat internete aptikusios visokių tokių puošnių kringelynų, kad nereiktų iš kažkur užsisakinėt... jei turit, praneškit , tikrai praverstų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(freja3 @ 2007 08 01, 17:44)
SVEIKI...man laabai patiko ši lentynėlė, užsimaniau  ir pati ką nors atsinaujint , tik reikia tų įvairių trafaretų, iš kur jų gaut? gal esat internete aptikusios visokių tokių puošnių kringelynų, kad nereiktų iš kažkur užsisakinėt... jei turit, praneškit , tikrai praverstų bigsmile.gif

viskas gerai, jau radau trafaretus irmulės skelbimuose.. smile.gif
Atsakyti
googlėj suvesk 'stencil', išmes nemažai rezultatų
Atsakyti