zuzula, geriau nulakuok, po to bus ramiau
Aš pasirodysiu kaip atnaujinau,aprengiau savo krėslą,kadangi 'sėdynė' jau prašėsi remonto
QUOTE(irmulia @ 2007 07 11, 23:32)
zuzula, geriau nulakuok, po to bus ramiau
pritariu, geriau nulakuok
QUOTE(blansyte @ 2007 07 12, 17:33)
Aš pasirodysiu kaip atnaujinau,aprengiau savo krėslą,kadangi 'sėdynė' jau prašėsi remonto
įdomiai atrodo, o kokia čia sedynė buvo ? medinė ? bet koks kreslas senas turbūt...noriu tokio....
domiai atrodo, o kokia čia sedynė buvo ? medinė ? bet koks kreslas wub.gif wub.gif wub.gif senas turbūt...noriu tokio..
Sėdynė buvo pinta,o krėslą tai iš antikvaro pirkom
Sėdynė buvo pinta,o krėslą tai iš antikvaro pirkom
Idedu savo lentynos nuotraukas as jos nebelakavau, nebedaziau, nes man ji atsibodo, norejau kuo greiciau pabaigti jeigu per pati ikarsti nepabaigiu, tai dazniausiai taip ir lieka nebaigti darbai lentyna
Ir dar idesiu nuotraukas, kaip as dekoravau lempa. Cia seniau,kazkada, buvau idejusi ir klausiau jusu nuomones ar gaubtas ne permazas,. Tai va, pirkau nauja, truputi didesni ir tikrai, daug geriau atrodo. Na, jus pamatysit tai stai cia man ji patinka...
Ir dar idesiu nuotraukas, kaip as dekoravau lempa. Cia seniau,kazkada, buvau idejusi ir klausiau jusu nuomones ar gaubtas ne permazas,. Tai va, pirkau nauja, truputi didesni ir tikrai, daug geriau atrodo. Na, jus pamatysit tai stai cia man ji patinka...
Va lempa na aš gal šiek tiek mažiau pluksnelių palikčiau(tada optiskai sumazetu gaubto svoris ir atrodytu elegantiskiau), bet taip tai liuks, o tas veidrodis mozaikinis tai pasaka prabangiai atrodo
Lentyna irgi (man norėtųsi juodos spalvos strypelių )
ir muiliukai tokie sausainiški
Žodžiu, zuzula padirbėjai iš peties, auksines rankeles turi
Lentyna irgi (man norėtųsi juodos spalvos strypelių )
ir muiliukai tokie sausainiški
Žodžiu, zuzula padirbėjai iš peties, auksines rankeles turi
ogo kokia lentyna įsivaizduoju kiek darbo buvo visą tai apvedžiot su markeriu...
ir lempa irgi liuksiška...o dar galėtum visą kambarį nufotkint, labai įdomus interjeras matosi juodai baltas...cekava kaip viskas visumoj atrodo nu gal čia ne į temą aš
P.S. irmulia, apie kokius muiliukus tu šneki nematau
ir lempa irgi liuksiška...o dar galėtum visą kambarį nufotkint, labai įdomus interjeras matosi juodai baltas...cekava kaip viskas visumoj atrodo nu gal čia ne į temą aš
P.S. irmulia, apie kokius muiliukus tu šneki nematau
Aciu uz pagyrimus
Tos plunksnos nerisiutos ir ne priklijuotos. Ten kaip salikelis buvo, tai paemiau ir apviniojau. O tvirtai priklijuoti ar karpyti nenorejau- gal paskui kur kitur salikelio prisireiks ar kitaip sugalvosiu padekoruoti gaubta
Stripelius auksinius palikau, nes lentuciu pakrasteliai su auksine juostele. Nors galima butu uzpaisyti Tie permanentiniai markeriai tikrai gerai ( tik imkit ne tuos kur parasyta :zymeti ant cd, jie greit "issipaiso" . As piesiau su "Farber Castell" firmos markeriu, tinka ne tik cd, bet ir medziui, stiklui, metalui ir t.t)
Mijaka, negedykit manes niekuo neipatingas tas mano interjeras. Mes nuomojame buta, baldai buvo, pinigu- nefontanai, tai is s... varske spaudziu
Tos plunksnos nerisiutos ir ne priklijuotos. Ten kaip salikelis buvo, tai paemiau ir apviniojau. O tvirtai priklijuoti ar karpyti nenorejau- gal paskui kur kitur salikelio prisireiks ar kitaip sugalvosiu padekoruoti gaubta
Stripelius auksinius palikau, nes lentuciu pakrasteliai su auksine juostele. Nors galima butu uzpaisyti Tie permanentiniai markeriai tikrai gerai ( tik imkit ne tuos kur parasyta :zymeti ant cd, jie greit "issipaiso" . As piesiau su "Farber Castell" firmos markeriu, tinka ne tik cd, bet ir medziui, stiklui, metalui ir t.t)
Mijaka, negedykit manes niekuo neipatingas tas mano interjeras. Mes nuomojame buta, baldai buvo, pinigu- nefontanai, tai is s... varske spaudziu
O cia idejos namams ...
http://picasaweb.goo...tionsInAWeekend
ir dar
http://picasaweb.goo...fectsForTheHome
http://picasaweb.goo...tionsInAWeekend
ir dar
http://picasaweb.goo...fectsForTheHome
QUOTE(zuzula @ 2007 07 13, 23:08)
Aciu uz pagyrimus
zuzula, ir man ta lempa patiko sramo kambariui priduoda
tylu cia, merginos, ar darbai sustojo, niekas nieko nebeatnaujinat?
as, va, kaupiuosi veidrodzio rema ir lentyna atnaujint. Provanco stiliuj darysiu
tai dabar mastau: svitrinis popierius, tada padengt skilinejimo efekta sukuruianciu laku ir tada baltai lakuot
O nedažysi?
QUOTE(Aga @ 2007 07 19, 21:41)
O nedažysi?
oi gi sumaisiau laka su dazais, nu vista kaip reta esu
nusveiciu su svitriniu popierium
lakiuoju skilinejanciu laku
dazau baltai
ar dar reikia nudazyt pries dengiant laku?