Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

zuzula, geriau nulakuok, po to bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pasirodysiu kaip atnaujinau,aprengiau savo krėslą,kadangi 'sėdynė' jau prašėsi remonto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 11, 23:32)
zuzula, geriau nulakuok, po to bus ramiau  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif pritariu, geriau nulakuok
QUOTE(blansyte @ 2007 07 12, 17:33)
Aš pasirodysiu kaip atnaujinau,aprengiau savo krėslą,kadangi 'sėdynė' jau prašėsi remonto

įdomiai atrodo, o kokia čia sedynė buvo ? medinė ? bet koks kreslas wub.gif wub.gif wub.gif senas turbūt...noriu tokio.... blush2.gif
Atsakyti
domiai atrodo, o kokia čia sedynė buvo ? medinė ? bet koks kreslas wub.gif wub.gif wub.gif senas turbūt...noriu tokio..

Sėdynė buvo pinta,o krėslą tai iš antikvaro pirkom wub.gif
Atsakyti
Idedu savo lentynos nuotraukas blush2.gif as jos nebelakavau, nebedaziau, nes man ji atsibodo, norejau kuo greiciau pabaigti blush2.gif jeigu per pati ikarsti nepabaigiu, tai dazniausiai taip ir lieka nebaigti darbai blush2.gif lentyna
Ir dar idesiu nuotraukas, kaip as dekoravau lempa. Cia seniau,kazkada, buvau idejusi ir klausiau jusu nuomones ar gaubtas ne permazas,. Tai va, pirkau nauja, truputi didesni ir tikrai, daug geriau atrodo. Na, jus pamatysit tai stai cia blush2.gif man ji patinka...blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Va thumbup.gif lempa na aš gal šiek tiek mažiau pluksnelių palikčiau(tada optiskai sumazetu gaubto svoris ir atrodytu elegantiskiau), bet taip tai liuks, o tas veidrodis mozaikinis tai pasaka wub.gif prabangiai atrodo

Lentyna irgi thumbup.gif (man norėtųsi juodos spalvos strypelių g.gif )

ir muiliukai wub.gif tokie sausainiški essen.gif

Žodžiu, zuzula padirbėjai iš peties, auksines rankeles turi friends.gif
Atsakyti
ogo kokia lentyna wub.gif įsivaizduoju kiek darbo buvo visą tai apvedžiot su markeriu... thumbup.gif
ir lempa irgi liuksiška...o dar galėtum visą kambarį nufotkint, labai įdomus interjeras matosi juodai baltas...cekava kaip viskas visumoj atrodo blush2.gif nu gal čia ne į temą aš hihihi.gif

P.S. irmulia, apie kokius muiliukus tu šneki g.gif nematau
Atsakyti
Aciu uz pagyrimus aciuks.gif blush-anim-cl.gif
Tos plunksnos nerisiutos ir ne priklijuotos. Ten kaip salikelis buvo, tai paemiau ir apviniojau. O tvirtai priklijuoti ar karpyti nenorejau- gal paskui kur kitur salikelio prisireiks ar kitaip sugalvosiu padekoruoti gaubta blush2.gif
Stripelius auksinius palikau, nes lentuciu pakrasteliai su auksine juostele. Nors galima butu uzpaisyti g.gif Tie permanentiniai markeriai tikrai gerai ( tik imkit ne tuos kur parasyta :zymeti ant cd, jie greit "issipaiso" . As piesiau su "Farber Castell" firmos markeriu, tinka ne tik cd, bet ir medziui, stiklui, metalui ir t.t)
Mijaka, negedykit manes blush2.gif niekuo neipatingas tas mano interjeras. Mes nuomojame buta, baldai buvo, pinigu- nefontanai, tai is s... varske spaudziu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzula: 13 liepos 2007 - 21:11
O cia idejos namams ...
http://picasaweb.goo...tionsInAWeekend

ir dar
http://picasaweb.goo...fectsForTheHome
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 07 13, 23:08)
Aciu uz pagyrimus aciuks.gif  blush-anim-cl.gif

zuzula, ir man ta lempa patiko mirksiukas.gif sramo kambariui priduoda mirksiukas.gif

tylu cia, merginos, ar darbai sustojo, niekas nieko nebeatnaujinat? g.gif

as, va, kaupiuosi veidrodzio rema ir lentyna atnaujint. Provanco stiliuj darysiu ax.gif
tai dabar mastau: svitrinis popierius, tada padengt skilinejimo efekta sukuruianciu laku ir tada baltai lakuot g.gif
Atsakyti
O nedažysi?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 07 19, 21:41)
O nedažysi?

oi doh.gif gi sumaisiau laka su dazais, nu vista kaip reta esu doh.gif
nusveiciu su svitriniu popierium
lakiuoju skilinejanciu laku
dazau baltai

ar dar reikia nudazyt pries dengiant laku? g.gif
Atsakyti