Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(irmulia @ 2007 06 27, 10:25)
Taigi labai paprasta:
paspaui ant duotos nuorodos, tada spaudi kur yra "Free", atsidaro kitas langas, susrandi laukelį, kuriame įvedi nurodytą kodą, iškrenta lentelė "save" ir išsisaugai kompe. Tada išzipuoji ir psio  mirksiukas.gif

kad nemoku išsizipuoti ax.gif aš su tuo kompu daug ko nemoku,o vyro nenoriu prašyti ir taip sako užtenka pilna visko verysad.gif
Atsakyti
kai atsisuncia failas ant JO atsistoji su pelyte spaudi desini klavisa ir pasirenki EXSTRACT TO...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 27 birželio 2007 - 11:04
QUOTE(irmulia @ 2007 06 27, 12:02)
kai atsisuncia failas ant JO atsistoji su pelyte spaudi desini klavisa ir pasirenki EXSTRACT TO...

Ačiū už paaiškinimus 4u.gif tada bandysiu, gal nepridirbsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDŽIUKS: 27 birželio 2007 - 14:13
Sėkmės, jei kas, klausk, pagalbos visada sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 06 27, 10:25)
Taigi labai paprasta:
paspaui ant duotos nuorodos, tada spaudi kur yra "Free",

o mano kompui gal kas atsitiko blink.gif - jau kelinta diena negaliu persisiust nieko iš rapidshare g.gif Kai paspaudžiu ant nuorodos, atsidaro puslapis, bet neduoda man paspausti free - nes to "free" nesimato, o patraukti žemiau negaliu... Nu nelabai aš čia aiškiai gal pasakiau, bet esme tame, kad puslapis visas nesimato, o pajudint jį žemiau negaliu, nes tas "pagaliukas" šone, kurį reikia judint žemyn, daugiau nepajuda schmoll.gif .Beje, anksčiau buvo viskas ok, gal kam taip yra buve? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natalyjabut @ 2007 06 27, 21:23)
o mano kompui gal kas atsitiko  blink.gif  - jau kelinta diena negaliu persisiust nieko iš rapidshare  g.gif Kai paspaudžiu ant nuorodos, atsidaro puslapis, bet neduoda man paspausti free - nes to "free" nesimato, o patraukti žemiau negaliu... Nu nelabai aš čia aiškiai gal pasakiau, bet esme tame, kad puslapis visas nesimato, o pajudint jį žemiau negaliu, nes tas "pagaliukas" šone, kurį reikia judint žemyn, daugiau nepajuda  schmoll.gif .Beje, anksčiau buvo viskas ok, gal kam taip yra buve?  blink.gif

nu kartais taip buna, nors siomis dienomis lyg ir viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 27, 22:28)
nu kartais taip buna, nors siomis dienomis lyg ir viskas gerai  g.gif

oi, jau sutvarkiau - nebuvo įjungta f-ja Fullskreen doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 20, 11:28)
bet kokiu skysciu, kuriame gerai tirpsta riebalai. Vaitspiritu, acetonu (tik nenusinuodyt paciai patartina), spiritu, degtine, labai neblogai nuriebalina langu valiklis  mirksiukas.gif

o gal ten tiktų tas lakas, kurį ruošiesi parvežti (jau nuriebalinus užtepti, gal nors detales)
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 06 22, 20:57)

apllijavau tapetais

O kuo klijavau tapetus?
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 06 28, 15:41)
O kuo klijavau tapetus?

paprasčiausiu lipalu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 06 22, 21:25)
aš va taip atnaujinau spintelę...
buvo tikia spintelė, čia viršutinė ar apatinė dalis nuo tų tokių sekcijų didžiulių, kur per visą sieną eina, nepamenu dabar modelio, na labai populiarios buvo  biggrin.gif čia jau pakeistos rankenėlės ir nuimti tokie apvadai mediniai buvo, kai remelis per vidurį, na tikrai visos esat mačiusios tas sekcijas  biggrin.gif

Eina sau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif niekad nemaniau kad būtų galima savomis rankomis tokį grožį padaryti blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 28 birželio 2007 - 23:38
QUOTE(vikuti @ 2007 06 28, 23:31)
Eina sau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  niekad nemaniau kad būtų galima savomis rankomis tokį grožį padaryti  blink.gif  thumbup.gif

blush2.gif ačiū blush2.gif
šiaip man niekuo neypatinga ta spintelė atrodė, kol nepradėjote čia girti hihihi.gif

o įdėja gimė jau kai pradėjau darbą...iš pradžių norėjau tik nudažyt akriliniais dažais ir nulakuot...bet netyčia akys užkliuvo už tapetų likučių, nes kaip tik remontą darėm tom dienom...ir taip po truputį ir gavosi kažkas blush2.gif

Atsakyti