QUOTE(MELDA @ 2007 06 18, 20:07)
kaip nuriebalint?
bet kokiu skysciu, kuriame gerai tirpsta riebalai. Vaitspiritu, acetonu (tik nenusinuodyt paciai patartina), spiritu, degtine, labai neblogai nuriebalina langu valiklis
irmulia, komoda tikrai labai labai grazi
Gal kas zinot, kur galima restauruot sena siuvimo masina? Pati tai tikrai nesugebesiu...
Gal kas zinot, kur galima restauruot sena siuvimo masina? Pati tai tikrai nesugebesiu...
Galima kreiptis pas restauratorius
QUOTE(irmulia @ 2007 06 20, 15:10)
Galima kreiptis pas restauratorius
O gal zinot kokius nebrangininkus ir gerai darba dirbancius?
QUOTE(Dianule @ 2007 06 20, 13:51)
tu ja restauruot ar dekoruot nori?
QUOTE(Dianule @ 2007 06 20, 16:51)
Tai kad praktiškai visi restauratoriai gan brangiai ima už darbą
Jei nori dekoruoti, tai puikiausiai tai gali atlikti pati, pasiskaitinėdama šioje temoje ir pasikonsultuodama su merginoms.
Jei restauruoti rimtai, tai nemažai kainuos. Nors gali pabandyti kreitis į VDA restauravimo spec. studenčiokus, gal šie mažiau užsiprašytų
QUOTE(irmulia @ 2007 06 20, 18:07)
Tai kad praktiškai visi restauratoriai gan brangiai ima už darbą
Jei nori dekoruoti, tai puikiausiai tai gali atlikti pati, pasiskaitinėdama šioje temoje ir pasikonsultuodama su merginoms.
Jei restauruoti rimtai, tai nemažai kainuos. Nors gali pabandyti kreitis į VDA restauravimo spec. studenčiokus, gal šie mažiau užsiprašytų
Dekui uz info.
Na pati tai as nelabai ten parestauruosiu, nes reikia ir dazai apsilupineje ir palakuot reikia. o as nelabai ka tenusimanau. Siaip galeciau nieko nedaryt, bet cia kaip palikimas mano mociutes, kaip relikvija. Ji man yra brangi Siaip kas liecia pacius siuvimo masinos mechanizmus, tai viskas veikia normaliai. Na tik ta estetine prasme, tai reiktu darbelio idet, tai reikia manau ten normaliai nusimanyti . Gal bandysiu ikelt nuotraukyte, jus patarsite, ka man su ja daryt
Be abejo įkelk foto, pažiūrėsim , ir pačiai bus paprasčiau paaiškinti, ką nori daryti: dekoruoti ar restauruoti
aš va taip atnaujinau spintelę...
buvo tikia spintelė, čia viršutinė ar apatinė dalis nuo tų tokių sekcijų didžiulių, kur per visą sieną eina, nepamenu dabar modelio, na labai populiarios buvo čia jau pakeistos rankenėlės ir nuimti tokie apvadai mediniai buvo, kai remelis per vidurį, na tikrai visos esat mačiusios tas sekcijas
prieš
ir po :
buvo tikia spintelė, čia viršutinė ar apatinė dalis nuo tų tokių sekcijų didžiulių, kur per visą sieną eina, nepamenu dabar modelio, na labai populiarios buvo čia jau pakeistos rankenėlės ir nuimti tokie apvadai mediniai buvo, kai remelis per vidurį, na tikrai visos esat mačiusios tas sekcijas
prieš
ir po :
[quote=mijaka,2007 06 22, 20:25]
prieš
Tiesiog čia dažėt ,klijavot ar...
prieš
Tiesiog čia dažėt ,klijavot ar...