Nugi turiu į profes klausimą...
Gimė man tokia idėja fiks atnaujinti tą sovietinę sekciją su blizgiais poliesteriniais paviršiais. Galvoju būtų įdomu klijuoti ant tų blizgių detalių natūralaus plaušo tapetus. Mačiau labai fainus tokius ala bambukas ar žolės. O kita tapeto pusė - popierius. Tai jūs man dabar patarkit, su kokiais klijais man liptų tie tapetai prie poliesterio
O tapetai tai maždaug iš tokios operos
QUOTE(Sapho @ 2007 06 17, 14:34)
Irmulia Senoji nuoroda ko tai neveike, o sitoji atsidaro Meginsiu aiskintis kaip ir ka daryt
Na va - pasimoviau jau pirmame sakinyje Kas tas "mini dremel"? Susiradau per gugle to daikto foto, bet kaip jis vadinasi lietuviskai? Kaip supratau, su juo slifuojama, pjaunama....
Na va - pasimoviau jau pirmame sakinyje Kas tas "mini dremel"? Susiradau per gugle to daikto foto, bet kaip jis vadinasi lietuviskai? Kaip supratau, su juo slifuojama, pjaunama....
taip ir yra su juo reikia švelniai nušlifuoti restauruojamą paviršių. Po to nušlifuotas vietas padengti sidabro milteliais ar sidabriniais dažais. Mini dremel tai yra kaip mini šlifuoklis, tik pats žodis dremel yra firminis pavadinimas.
Šio įrankio pagalba galima labai daug ką daryti, jo papildomos galvutės gali būti skirtos šlifuoti įvairiais būdais metalą, medį ir šiuo atveju stiklą. Teko su tokiu panašiu (tik kito pavadinimo) įrankiu padirbėti, šlifuoti medį labai faina Dremel rusų kalba
Prasau pagalbos.Kuo galeciau priklijuoti medziaga prie lempos gaubto?Super klijai netinka,nes kieteja.Niekaip nesugalvoju
O paprasciausi PVA netinka? Jie juk viska klijuoja. Lempos pavirsius labai lygus?
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 18, 10:48)
O paprasciausi PVA netinka? Jie juk viska klijuoja. Lempos pavirsius labai lygus?
O kas tas yra PVA?Ar jis atsparus silumai?Aciu uz greita ats.
Papildyta:
QUOTE(zoska @ 2007 06 18, 11:00)
O kas tas yra PVA?Ar jis atsparus silumai?Aciu uz greita ats.
As bandau isgauti kitokia gaubto forma,o tai galiu padaryti tik priklijavusi medziagos gabaleli.Pirma karta darau,tai truksta informacijos.
PVA tai paprastas lipalas Tie balti klijai, bet jie daug ką klijuoja
QUOTE(Aga @ 2007 06 18, 11:16)
PVA tai paprastas lipalas Tie balti klijai, bet jie daug ką klijuoja
Aciu
QUOTE(Irunia @ 2007 06 17, 22:37)
Nugi turiu į profes klausimą...
Gimė man tokia idėja fiks atnaujinti tą sovietinę sekciją su blizgiais poliesteriniais paviršiais. Galvoju būtų įdomu klijuoti ant tų blizgių detalių natūralaus plaušo tapetus. Mačiau labai fainus tokius ala bambukas ar žolės. O kita tapeto pusė - popierius. Tai jūs man dabar patarkit, su kokiais klijais man liptų tie tapetai prie poliesterio
Na atrodyti tai turėtų fantastiškai O klijuok gal tuo pačiu PVA?
Merginos, necituokime nuotraukų
Papildyta:
PVAD- polivinilo acetato dispersija- tai Universalūs klijai, kitaip Lipalas
Rašo, kad jie yra nedegūs, tad gali juos naudoti.
Aišku, atsargumo dėlei jei naudosi max 25 - 40 W leputę arba geriausiai tą ekonomišką, nekaistančią, bus dar geriau
www.achema.lt čia rasi daugiau info apie PVA, PVAD ir kt.
Papildyta:
QUOTE(zoska @ 2007 06 18, 09:03)
O kas tas yra PVA? Ar jis atsparus silumai?
PVAD- polivinilo acetato dispersija- tai Universalūs klijai, kitaip Lipalas
Rašo, kad jie yra nedegūs, tad gali juos naudoti.
Aišku, atsargumo dėlei jei naudosi max 25 - 40 W leputę arba geriausiai tą ekonomišką, nekaistančią, bus dar geriau
www.achema.lt čia rasi daugiau info apie PVA, PVAD ir kt.
Tiesa, jie greičiausiai nedegūs, kai skysti t.y. nesudžiūvę, bet išdžiūvę ir esant kartu su kitomis medžiagomis gali degti žodžiu reikia išbandyti jų degumą
QUOTE(Marzde @ 2007 06 17, 20:35)
kaip nuriebalint?