Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

Pintos viršutinės kėdės dalies atnaujinimo pritaikymo pavyzdys
Manau, tai galima pritaikyti daug kur biggrin.gif

APRAŠYMAS (su detaliomis nuotraukomis, anglų kalba)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 01, 14:48)
Jysko šviestuvai nieko tokie, bet gaubtas nelabai gražiai padarytas, tep lep..

drinks_cheers.gif ,net ranka nkyla pinigus mokėt, neblogų gaubtų yra parduotuvėje '' PASIDARY PATS'',šiaip Jie nėra gražūs,bet dekoravimui thumbup.gif ir nebrangūs. Tika piešimui,šilko dažais- išbandyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 gegužės 2007 - 00:09
gera info frederica reiks apsilankyti "pasidaryk pats" thumbup.gif

Atsakyti
Frederica dėkui už info. O tie Jysk šviestuvai tiesiog kreivai padaryti, o tokio dalyko nebeištaisysi.. O gal čia man toks pasitaikė...
Atsakyti
Auksavimas

INFO

user posted image
Atsakyti
Merginos gal ką sudomins mano pasiūlymas, nes gaila išmesti senovinę siuvimo mašina, nudekupažinus ar atrestauravus manau gautųs išvis puiki.
http://www.supermama...howtopic=186185
Atsakyti
Tai matyt, man su JYSK'e pirktu šviestuvu pasisekė, gražutėlis, tiesutėlis. Dar parduotuvėj išėmiau iš dėžutės, apžiūrėjau biggrin.gif .
Pasirodau, kaip prikėliau antram gyvenimui vaikišką kėdutę. Ji čia dar nebaigta, dengsiu tą skylę kartonu paminkštintu ir apsiūtu medžiagyte. Smulkmena, bet visai patiko prie jos krapštytis, o ir vaikutis patenkintas nauju baldeliu.
kėdutė
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 05 03, 14:30)
Srauniau, įdėk fotkių kaip atrodė prieš ir po, aišku ir eigoj smile.gif

įdėsiu kai jau visai visai baigsiu. Kol dirbu prie tų kėdžių, neišeina fotkint ... dulkės doh.gif , o ir ne tas galvoj, bet pradinį ir galutinį variantą būtinai parodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 07 gegužės 2007 - 15:59
QUOTE(Aga @ 2007 05 06, 19:42)
Merginos gal ką sudomins mano pasiūlymas, nes gaila išmesti senovinę siuvimo mašina, nudekupažinus ar atrestauravus manau gautųs išvis puiki.
http://www.supermama...howtopic=186185

uh, nespėjau, būčiau ėmus. Kaip tik neseniai buvau vienoj Rygos kavinėj-restorane ir ten visi stalai buvo senobinės siuvimo mašinos ( papildomai stalviršis didesnis uždėtas ir viskas) - labai įspūdingai atrodė, o dalis sėdimų vietų tenvietoj atramų panaudoti geležiniai galvūgaliai-kojūgaliai bigsmile.gif .
Atsakyti
Siuvimo mašina rado vietą irmulios namuose, tikiuos jai ten gerai bus, nes močiutės palikimas, šiek tiek širdį graudina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2007 05 07, 14:56)
Pasirodau, kaip prikėliau antram gyvenimui vaikišką kėdutę. Ji čia dar nebaigta, dengsiu tą skylę kartonu paminkštintu ir apsiūtu medžiagyte. Smulkmena, bet visai patiko prie jos krapštytis, o ir vaikutis patenkintas nauju baldeliu.
kėdutė

thumbup.gif tokia skaisti kėdutė
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2007 05 07, 18:32)
Siuvimo mašina rado vietą irmulios namuose, tikiuos jai ten gerai bus, nes močiutės palikimas, šiek tiek širdį graudina wub.gif

Aga, buvo labai smagu susipažinti drinks_cheers.gif ir mašina labai thumbup.gif . Planuoju panaudoti visas jos dalis ax.gif taip kad ji pateko į patikimas rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
PORCELIANO RESTAURAVIMAS (prancūzų kalba)
user posted image

RĖMŲ RESTAURAVIMAS
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 gegužės 2007 - 21:03