Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(mexica @ 2007 05 02, 15:33)
Na prasidejo mano vargelis..
Emiausi svitriniu popierium sveisti dezute.. Ka galiu pasakyt - nu i nafik koks uzsiknisimas  tongue.gif Po puses valandos nebejauciau rankos nuo bruzinimo. Ir dar paminesiu, kad be raspiratoriaus geriau net nepradet biggrin.gif
Siandien uzsukau i dailes prekiu parduotuve nusipirkti akriliniu dazu. Issirinkau beprotiskai grazias spalvytes, tai jau dabar su nekantrumu laukiu kol kaip nors iseiksiu ta senu dazu sluoksni. Sunkiai, bet stumiuosi i prieki.

Mergaites, gal galit rekomenduoti laka, kuriuo reiketu uzlakuoti pavirsiu jau nudazius.

Gal šis tiktų, tuo lab kad yra akrilinis lakas Užeik ČIA manau tikrai išsirinksi mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Tinka bet kuris akrilinias lakas. Jei nori, akd nebijotų drėgmės(na vandenyje laikyt negalima, bet tarkim vonioj jei dėžutė stovės, kad drėgmeui atsparesnė būtų), tai reiktų prašyt konsultanto tokio lako. Aš tarkim rekomenduočiau bet kuri, tinkantį saunoms. Aš turiu "Sadolin Celco sauna". Svarbu, kad lakas būtų pieno spalvos, na balti tokie būna. Nes lakai tinkantys parketui lakuot kaip ir tinkami, bet jie duoda geltoną atspalvį, nors vadinami bespalviais, o kai kuriems daiktams tas geltonas atspalvis nepageidaujamas.smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus 4u.gif
Mardze, o tas baltas lakas ir lieka baltas? Ar jis apatines spalvos, ant kurios dazyta, nepakeicia?

P.S. Mum reikia susibegti del tu serveteliu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mexica: 02 gegužės 2007 - 20:19
Būtent, kad jis splavų jokių nekeičia. Jis baltos spalvos(na panašus į pieną labai) tam, kad dažydama matytum kur nudažei kur ne. O šiaip jis permatoms, na kai išdžiūna jokio baltumo nelieka.

Susibėgt reikia, bet turiu dar keletą naujų, užsuk smile.gif (tuoj papildysiu)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 10:37)
Video reportažas,kaip atnaujinti virtuvinę spintelę
VIDEO REPORTAŽAS
user posted image

QUOTE(irmulia @ 2007 05 02, 12:55)

Jau galvoju, kaip čia tokias idėjas pritaikius bigsmile.gif Fantastika bigsmile.gif
Man čia pažiūrėjus iš ryto visą dieną mintys ramybės neduos biggrin.gif
Atsakyti
na, dėl tų skalbimo mašinų gyvenamam kambary, hmm - nei šiaip, nei taip. Ar čia iš jų spinteles padarė ( bet lyg ir su visu barabanu jos ten), ar skalbykloj sofkutę įtaisė, kam? g.gif ( kelinta diena nesuprantu paveiksliukų prasmės biggrin.gif )
Atsakyti
Na man tos skalbiaškes grynai dėl idėjos fantastiškos, nestatyčiau svetainėj biggrin.gif
O tai spintutei nedėčiau kojų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo litavkasam: 03 gegužės 2007 - 09:04
Kažkada teko 2 val. spoksoti į tą vadinamą barabaną, beskalbiantį drabužius ir ...patiko lotuliukas.gif tik tada labai trūko minkšto krėslo lotuliukas.gif
manau kad foto pavaizduota ekspozicija ir tiek, nors namuose tokios skalbimo mašinos gal ir neatsisakyčiau, vis tik žaismingai ir nenuobodžiai atrodo tongue.gif O jei dar erdvus vonios kambarys su krėslu, kodėl gi ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 gegužės 2007 - 09:21
Kaip jums rankenėlės vaikų kambario komodai?
Neperkrauta
user posted image

Rankelėlės iš arčiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 gegužės 2007 - 12:40
fainos rankenėlės ir visai nesunku pasigamint biggrin.gif
( prisipirkau šian priemonių kėdžių restauravimui, ne viską, ką norėjau gavau. Beliko tik kėdes parsivešt, nusipirkt trūkstamas medžiagas ir MB įrankių dėžėse reviziją atlikt bigsmile.gif )
Atsakyti
Srauniau, įdėk fotkių kaip atrodė prieš ir po, aišku ir eigoj smile.gif
Atsakyti
Galvojau kur tiktų šie pufai, gal prie sėdmaišio temos, bet nelabai g.gif

user posted image
Atsakyti