Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės

QUOTE(saulalafan @ 2007 04 25, 17:21)
Mergaites,nezinzau ar padesiu,bet s.men. zurnale ''Tavo namai'' yra straipsnis kaip atnaujinti baldus,neskaiciau,tik perverciau,ten kazkokia blondine rodo kaip atnaujina kedes. Gal kam pravers g.gif nors galvoju,kad Jus pacios puikiai viska sugebat,SAUNUOLYTES!!!

saulalafan ačiū už info drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pavarčiau šį žurnalą (Tavo namai) ir galiu pasakyti, kad galima ir geriau sugalvoti kaip atnaujinti kėdes tongue.gif
saulalafan, buvai teisi, supermamos puikiausiai sugeba orginaliau atnaujinti baldus biggrin.gif
Atsakyti
Saldu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 04 27, 11:57)

kaip tik turiu tokiu pat rozyciu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 27 balandžio 2007 - 12:19
Labuka, 4u.gif as labai atsiprasau,nes, jauciu, as cia ne i tema, bet man reikia patarimo- kaip jus manot, ar tas sviestuvo gaubtas nepermazas? Vyras sako-geras, man atrodo kazkoks mazokas. Folijos dar nenuemiau-jei ka- galima bus pakeisti. Tai kaip jus manot, mergaites- mazas ar gerai? 4u.gif lempa
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 04 28, 12:04)
Labuka,  4u.gif  as labai atsiprasau,nes, jauciu, as cia ne i tema, bet man reikia patarimo- kaip jus manot, ar tas sviestuvo gaubtas nepermazas? Vyras sako-geras, man atrodo kazkoks mazokas. Folijos dar nenuemiau-jei ka- galima bus pakeisti. Tai kaip jus manot, mergaites- mazas ar gerai?  4u.gif lempa

Gal siek tiek ir mazokas
Atsakyti
Lempa superinė smile.gif mano manymu gaubtas per mažas ir jau matau kaip jį galima būtų padkoruot.. ax.gif
Gal gali išduot paslaptį kur pirkai gaubtą ir kiek maždaug kainavo.
Atsakyti
Aciu,mergaites, uz jusu nuomone 4u.gif as ji irgi pirkau toki labai paprasta,kad galeciau dekoruoti. O pirkau as ji ne LT blush2.gif ir brangokai 7.99eu dabar netgi biski gailiuosi- buciau pakentejus gal sendaikciuos buciau radus padoru blush2.gif vistiek kazka ant jo darysiu(klijuosiu,piesiu net nezinau dar gerai ka blush2.gif )
Atsakyti
Tai, kad nelabai brangiai, Lt gaubtai po 60 litų ir brangiau,kiek teko matyt. Dekoravimui už tokią kainą pirkt tikra nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(kilmne @ 2007 04 24, 22:41)
nezinau, ar tiks.  siame puslapyje yra juodai baltu serveteliu. yra pirmam ir antram puslapy. gal rasi tinkamu rastu.

http://www.serwetki....?...at=0&page=1

o kur gauti šių servetėlių?
Atsakyti
as tokiu serveteliu kelias siunciausi is lenkijos. pirkau ju ir po poka Briusely. bet poko kaina 4eur:(
Atsakyti
Aprašymas

user posted image

Papildyta:

Idomu
Papildyta:

Priešuser posted image

Po
user posted image
Papildyta:

PRIEŠ
user posted image