Galbut, sutinku. Bet jei jau as turiu tukstacius kainuojanti rema tai ,tikriausiai,galeciau sau leisti restauratoriu,kuris man toki rema atrestauruotu Na nezinau...
Papildyta:
Na ir dar pagalvojau- restauratoriai turi ten savo tu mediju urmu prisipirke. Tikriausiai, pastebejai, kad ten daroma formele is silikono, tada liejamas gipsas, dengiamas kazkuom ir galiausiai aukso (tikro!) plevele (net nezinau kaip vadinasi) taigi kiek pinigu iseis. Ir man vertingi mediniai remai, o ne gipsiniai... cia mano nuomone
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 19:23)
Galbut, sutinku. Bet jei jau as turiu tukstacius kainuojanti rema tai ,tikriausiai,galeciau sau leisti restauratoriu,kuris man toki rema atrestauruotu Na nezinau...
Papildyta:
Na ir dar pagalvojau- restauratoriai turi ten savo tu mediju urmu prisipirke. Tikriausiai, pastebejai, kad ten daroma formele is silikono, tada liejamas gipsas, dengiamas kazkuom ir galiausiai aukso (tikro!) plevele (net nezinau kaip vadinasi) taigi kiek pinigu iseis. Ir man vertingi mediniai remai, o ne gipsiniai... cia mano nuomone
Papildyta:
Ta pati galima padaryti kitom priemonem ir iseis kurkas pigiau - reik tik fantazijos
taigi- lietuviai laabai isradingi ir turi lakia fantazija
as, matyt, pripratau prie komforto ir aptingau
as, matyt, pripratau prie komforto ir aptingau
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 18:23)
Papildyta:
Papildyta:
tas gold leaf yra auksavimo folija, kurios galima nusipirkti ir LT ir kurios as pati turiu-ji nera labai jau brangi.
Kuo vertingesnis daiktas tuo ir jo restauravimas yra brangesnis, nes daikto verte suprantantys -tikrai nenaudos ivairiu pakaitalu -o ims tik profesionalias priemones -tad kaina ir kils.
Beto, mociutes palepeje rastas remas -kol jis neatrestauruotas - savo pradine verte negali lygintis su jo verte, po profesionalios restauracijos.
Zmones daznai net nezino, jog turi labai vertingu daiktu ir juos ismeta, o suprantantys randa ir savo rankelem sutvarko, nes zino kiek kainuotu jo profesionalus atnaujinimas
Pritariu tau, kunigunda78. As paprastesniais dalykais uzsiimu. Cia kaip kam. Va pasigirsiu kaip as fotelius atnaujinau mes gyvenam nuomojamam buste tai kazi ko nepakeisi My Webpage
QUOTE(zuzula @ 2007 04 20, 20:02)
Pritariu tau, kunigunda78. As paprastesniais dalykais uzsiimu. Cia kaip kam. Va pasigirsiu kaip as fotelius atnaujinau mes gyvenam nuomojamam buste tai kazi ko nepakeisi My Webpage
truksta bordo pagalveles -o jei butas butu tavo -tai pasiulyciau radiatorius padekoruoti
ne mano butas uzuolaidas reikia pakeisti, nes jos
QUOTE(irmulia @ 2007 04 19, 22:21)
ne tas pats
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 20, 21:30)
truksta bordo pagalveles -o jei butas butu tavo -tai pasiulyciau radiatorius padekoruoti
gal kokį pavyzdį galėtum įkelti
žinai reiktų instrukcija skaityti, bet tas rišiklis tepamas ant rūdžių, jas suriša, kad daugiau nerūdytų, o ar nuima..???
Siaubas... Pradejau restauruoti veidrodzio rema.... Daba matau,kad vien geru noru neuztenka... Kadangi atliekamu 3000Lt neturiu (restauratorius tokios sumos uzsiprase...) tai ir vargstu daba pati... Darba pradejau nuo nugareles, o paziurejus i graziaja dali net baisu darosi... Tikiuosi uzteks kantrybes ir blaivaus proto iveikti laiko padarytas zaizdas... Kai baigsiu darba (o tai turbut bus negreit ), mielosios, parodysiu kas gavosi...
QUOTE(badaske @ 2007 04 22, 17:55)
Siaubas... Pradejau restauruoti veidrodzio rema.... Daba matau,kad vien geru noru neuztenka... Kadangi atliekamu 3000Lt neturiu (restauratorius tokios sumos uzsiprase...) tai ir vargstu daba pati... Darba pradejau nuo nugareles, o paziurejus i graziaja dali net baisu darosi... Tikiuosi uzteks kantrybes ir blaivaus proto iveikti laiko padarytas zaizdas... Kai baigsiu darba (o tai turbut bus negreit ), mielosios, parodysiu kas gavosi...
Lauksim rezutatu.
O as tukriu tokia arybiniu laiku spintele, kazkada buvau nudaziusi ja juodai, o dabar noreciau dekupazu ja isgrazinti, tai kaip manot, ar reikia tuos senus juodus dazus nusveisti, ar tiesiog paimti ir naujus dazus ant virsaus uztepti???
Ir dar, jei noriu sendinimo efekto, tai ta laka pries dazus ar ant dazu ir dekupazo tepti reikia???