Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką pykina mašinoj

QUOTE(Juviar @ 2007 06 05, 15:19)
Na ir mes jau sodinam sau ant keliu(visiškai nesedi automobilio kedutei), stengiames nukreipti dėmesį ,kad žiurėtų tik į priekį, na ir kad nebūtų karšta, tada lyg tai nieko, bet daugiau nei 50km. kol kas niekur nebuvom nuvažiavę, bet mėn. gale ruošiames į Palangą, tada jau pamatysim, kaip perneš kelionę g.gif

mes tai ir toliau esam vaziave,tai jinai pas mus kazkur po 40km.uzmiega,bet mes stengiames vaziuot tada kai jau nori miego 4u.gif
Atsakyti
na,savų vaikų neturiu,bet pykinimo bėdą tai pati esu turėjus (tiesą pasakius ir dabar kartais užsupa). Tai mama visada turėdavo gert - tokį pakankamai šaltą vandenį dėdavo į šaltkrepšį,kad nesušiltų ir duodavo užgert karts nuo karto, bevveik visada budavo atviri langai,kad vėjukas pūstų, o vyresnė kai buvau,tai arba žiūrėdau ausigulus į dangų-arba kai pasidarydavo negera-užsimerkdavau...nes mane kaip tik pykindavo,kai žiūrėdavau į besikeičiančius vaizdelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 05 birželio 2007 - 18:41
QUOTE(Ramunita @ 2007 06 05, 20:13)
Tai mama visada turėdavo gert - tokį pakankamai šaltą vandenį dėdavo į šaltkrepšį,kad nesušiktų ir duodavo užgert karts nuo karto,

mes irgi per karscius kelionei pasiemam vandenuko,bet kai jinai apsivemia,jei neikisi nieko doh.gif
Atsakyti
Aš jaučiu, kad ir mes pasistengsim važiuoti kada jam laikas bus miegoti.....nes kitaip, ji sunku sulaikyti vienoj vietoj, jam pastoviai viskas ir visur idomu, ypač jai reikia ilgai važiuoti ax.gif , idomiausia, kad daug kur sako, kad iki 3 metų , pykinimas pas vaikus neturi pasireikšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dsv @ 2007 06 05, 19:22)
mes irgi per karscius kelionei pasiemam vandenuko,bet kai jinai apsivemia,jei neikisi nieko doh.gif

tai kai apsivemi-tai tikiu jau nebelabai,bet šiaip gali pabandyti kas pusvalandį po lašiuką ax.gif
Atsakyti
Man vaistinėj patarė šaltos metų arbatos duoti gerti , prieš kelionę ir keliones metu....kad ramina skranduką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 06 05, 20:41)
tai kai apsivemi-tai tikiu jau nebelabai,bet šiaip gali pabandyti kas pusvalandį po lašiuką  ax.gif

tai beda tame,kad jinai uzmiega pamiega,tik atsibudus duodu,neima zurza,o po 5min.apsivemia doh.gif
Atsakyti
Baisus dalykas, ir mes vežames su savim pastoviau, daug drabužėlių, vandens, servetelių ir rankšluostukų........
Atsakyti
tai mum kai pirma karta buvo tai is vis tik viena seilinuka turejom kurio vos uzteko jai apvalyt doh.gif o as sedejau visa apvemta ir masina visa taip pat doh.gif taip nuo traku iki vilniaus blink.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes
Maniškei jau 3 metai, bet kai pradejo vemti nuo kokiu 1 metukų, tai Vilniuje negalime niekur toli važiuoti. Jau iš Vilniaus iki Trakų jai perdidelis atstumas, ties Gariūnais visada apsivemia, verysad.gif Ir visai nepriklauso nuo oro sąlygų, nes ir žiemą taip pat. Tai belieka laukti, kol išmoks draugauti su maišeliu, nes jausmelis kai tave apvemia ne koks. doh.gif Tai dabar visur vaziuojame su mano senesne ir kietesne masina, nes naujesniu mašinų nemėgsta, ir sako , kad tėtės bloga mašina, nes joje bloga, o mamos gera. thumbup.gif ir dar sako, kad labai greit važioji, tai vakar vos 40 km/h vilkausi, tai jeigu ką nors matysite, kad gatvėmis velkasi ir dar gale vaikas, tai galiu būti ir aš tongue.gif
Atsakyti
Oi, ir aš atsimenu tą bėdą. Nuo Marijampolės (namų) iki Anykščių (kaimo) būdavo garantuoti du apsivėmimai. Be maišelių į kelionę nesileisdavom. Ir taip gal iki 10 metų. Man pasidarydavo bloga vien užuodus automobilyje benzino kvapą. O ir mašinos tais laikais kokios buvo - žiguliukai moskvičiukai. Traukiniu važiuojant nepykindavo, nes taip nekratydavo.

Mačiau, kad vaistinėje yra tokių imbiero tablečių, rodos, jas reikia prieš kelionę sučiulpti. Tik neįsivaizduoju, ar mažiems vaikams jos tinkamos.
Atsakyti
Bet nejaugi juos duosi kievieną dieną prieš kur nors važiuojant g.gif Sutinku kai kelionė dar ilgesne, bet kai cia po miesta maliesi ir dar kiekviena dieną ir tie atstumai nera dideli, ar neperdaug tų vaistukų būtų, gal tik jie visai nepiktybiniai g.gif
Atsakyti