Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiką pykina mašinoj

Laba diena mamytės, gal kas gali patarti, kaip elgtis ir ką daryti.
Mano sūneliui 1metai ir 2mėn., norisi su juo daug kur pakeliauti, o ji pykina mašinoj, jai nuvažiuojam didelį atstumą (pvz. 50km.).
Jaigu jis miega mašinoj tai nieko, trumpi atstumai nieko, bet kaip sakoma kuo toliau, tuo blogiau.............nejaugi, mes jau niekur negalėsim pakeliauti??? verysad.gif
Atsakyti
Mums ta pati bėda verysad.gif. Dukrytei dar tik 1 m. ir 9 mėnesiai, o šią problemą turim (nors kažkada senai žiūrėjau televizijos laidą, kur šnekėjo, kad iki dviejų metukų vaikams tas nepasireiškia schmoll.gif). Važiuojam Vilnium ir vemia. Būna, kad ir magistrale važiuojant pykina. Liūdna, paveldėjo tą bjaurastį iš manęs, man vaikystėj taip buvo doh.gif. Sunku, kai niekuo negaliu padėti: atrodo jei tik įmanoma sustojam, pastovim, bet nevisada išeina unsure.gif. Gerai, jei mašinoj užmiega.
Kas bus, kai rytais į darželį reiks dukrytę vežti? Darželis toli doh.gif Nejau reiks dar ir kitus drabužėlius vežiotis g.gif? Vaistų gi kiekvieną rytą vakarą vaikui nekiši blink.gif
Atsakyti
Vat ir mano vyras vaikystėje, negalėjo nei mašina nei autobusu važiuoti,
tai tykriausiai iš Jo sūnelis ir paveldėjo, nes man tai kiek save prisimenu tai tas pats , ar mašina ar autobusus, niekada nepykino....
Artėja vasara, planuojam į Palangą........jaučiu kiek laukia bedelių verysad.gif
Atsakyti
Mes ir kelionę lėktuvu vasarą suplanavę doh.gif. Įdomu kaip lėktuve bus g.gif? Tikiuosi aišku geriausio rolleyes.gif
Atsakyti
tokiem maziem nezinau ar galima,bet truputi vyresniem yra tableciu,tokios kapsules AVIOPLANT,jos nuo 6metu.yra kazkaip lygtai KINDERIL,tos gal mazesniem galim.o dar yra neblogas dalykas,bet brangokas kramtoma guma SUPERPEP.jei moka kramtyti guma,tai galima ir maziems.
Atsakyti
Ačiū, už patarimus, reikes vaistinėje paklausti apie Kinderil, nes kramtyti jis dar nelabai moka, viską iškart ryja
Atsakyti
QUOTE(Juviar @ 2007 04 12, 21:45)
Ačiū, už patarimus, reikes vaistinėje paklausti apie Kinderil, nes kramtyti jis dar nelabai moka, viską iškart ryja

pasiteirauk,gal maziukam dar kas nors yra.manoji kaip tik maza neveme,o db jau 6m tai kokie 4metai be vaistu irgi neapsieinam drinks_cheers.gif
Atsakyti
O NIEKAS NEGIRDĖJO,APIE TAI, KAD BAMBUTĘ REIKIA PLEISTRIUKU UŽKLIJUOTI PRIEŠ KELIONĘ, MAN ŠIANDIEN TAIP VAISTINĖJE PATARĖ rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juviar: 13 balandžio 2007 - 09:49
Labai padeda ziurejimas i kelia,man mazai padedavo thumbup.gif ,nes visad pykindavo vaziuojant masina,tai tetis patare ziuret i kelia.Aisku cia tiktu galbut didesniems vaikams. biggrin.gif
P.S.Net ir dabar stengiuosi visad ziuret i kelia vaziuojant,kitaip... blink.gif wacko.gif
Atsakyti
Na nelabai jis dar kaluso, kad reikia žiurėti į kelią, ir dar bėda, kad nenori kedudtei sedeti, gal jai kedutei ramiai sedetų , tai būtų viskas normaliai..............jis pas mus labai judrus
Atsakyti
o maniske lyg niekad nevemdavo,bet per siuos karscius pastebejau,kai vaziavom,ir dar kaip tycia kondicionierius sugedo iskart apsivemdavo,ir pokelis kartus doh.gif bet tik pradarius langus,papusdavo vejelis ir vel gerai g.gif
Atsakyti
Na ir mes jau sodinam sau ant keliu(visiškai nesedi automobilio kedutei), stengiames nukreipti dėmesį ,kad žiurėtų tik į priekį, na ir kad nebūtų karšta, tada lyg tai nieko, bet daugiau nei 50km. kol kas niekur nebuvom nuvažiavę, bet mėn. gale ruošiames į Palangą, tada jau pamatysim, kaip perneš kelionę g.gif
O vaistukŲ, niekas neduoDda IKI 3 METUKU NEGALIMA VISOS VAISTINIKES SAKO, va tokie reikaliukai
Atsakyti