Įkraunama...
Įkraunama...

Plovimo priemonės indaplovėms

QUOTE(Margareta @ 2009 06 15, 16:09)
druska yra butina, milteliai taip, bet skalavimo skystis tai tikrai ne  schmoll.gif


na ta druska irgi kaip paziuresi rolleyes.gif
jei naudoji tabletes kur all in one, tai ten jau visko prideta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 15, 13:13)
idomu ka tokios gudrautojos garantiniame pasakytu, kai viena diena indaplove nusprogtu  unsure.gif

Geriau jau indaplovė tegul nusprogsta nei mes pačios ir mūsų šeima. Juk ta chemija tikrai veikia, tik pamažu, pamažu... Juk anksčiau jokių ten Fairių nebuvo, o mes valgydavom ir iš švarių indų, ir švariose virtuvėse.
Iki šiol naudojau tabletes "all in one", bet tikrai pasinaudosiu patarimu retsykiais išplauti be jokių chemijų tik su karštesniu vandeniu.
Kažkas klausė dėl acto - jo daug nepilu ir kvapo ant indų tikrai nejaučiu. Jis turbūt išgaruoja. Manau, kad citrinos rūgštis tą pačią funkciją atlieka.
Atsakyti
as jau seniai neperku tu tablciu kur viskas viename..nemanone man jos atrodo (ir dar brangu kaip) schmoll.gif tipo turetu istirpti skirtungu metu tos medziagos, bet netikiu as tuo g.gif ir patebejau (o ir indaploves instrukcijoj skaiciau) jog efektyvumas mazesnis nei naudoti atskirai miltelius ir blizgikli (arba kaip as is vis jo nenaudoju tongue.gif )

pas mus viena indaplove nusprogo nesibaigus garantinam laikui (prastas modelis buvo, pakeite i kita nauja) tai net meistras atejes patare nenaudoti to blizginancio skyscio arba ji naudoti tik tada kada skalbi taures, jei nori pries svecius pasirodyti kaip jos tviska biggrin.gif nes tas blizgiklis putoja ir buna jog, anot meistro, "sumaiso indaplovems prota" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 06 15, 16:42)
na ta druska irgi kaip paziuresi 
jei naudoji tabletes kur all in one, tai ten jau visko prideta

Naudojant tabletes, druską dažniausiai vistiek reikia naudoti mirksiukas.gif Nebent vanduo pas jus itin minkštas tongue.gif

QUOTE(Margareta @ 2009 06 16, 15:49)
as jau seniai neperku tu tablciu kur viskas viename..nemanone man jos atrodo (ir dar brangu kaip) schmoll.gif tipo turetu istirpti skirtungu metu tos medziagos, bet netikiu as tuo  g.gif ir  patebejau (o ir indaploves instrukcijoj skaiciau) jog efektyvumas mazesnis nei naudoti atskirai miltelius ir blizgikli (arba kaip as is vis jo nenaudoju tongue.gif )

Aš tablečių išvis nebandžiau, nes tą patį skaičiau instrucijoje apie efektyvumą drinks_cheers.gif
Blizgiklio irgi dažnai nenaudoju, tik tada, kai prieš kokį balių noriu, kad taurės labai blizgėtų lotuliukas.gif
Bet eksperimentai su fairiu, actu, loc'u, tai swoon.gif Ypač su LOC, jis juk valiklis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 16, 16:54)


Bet eksperimentai su fairiu, actu, loc'u, tai swoon.gif Ypač su LOC, jis juk valiklis  doh.gif


BEt girdejau, kad LOcas yra all in one lotuliukas.gif

NEmanau, kad Fairy daugiau chemijos nei tabletese.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 16, 15:54)

Bet eksperimentai su fairiu, actu, loc'u, tai swoon.gif Ypač su LOC, jis juk valiklis  doh.gif


truputį ne į temą..apie LOC pasakojo platintoja- jis ne tik valiklis, juo ir tręšti augalus galima ir..tik nenugriūkit...pagiriomis gerti... doh.gif LOC išvis toks dalykas kuri gali naudoti visur... mirksiukas.gif
Kas dėl pagirių- tai netikiu, nesamonė, nors tvirtino kad išbandė, o dėl trąšos- ploviau kieme mašiną, neturėjau auto šampūno, įpyliau LOC..kur plaunant nuo mašinos vanduo nubėgo- toj vietoj žolytė iškart sodriai žalesnė užaugo... g.gif tai arba mutavo arba tikrai trąša... rolleyes.gif
Atsakyti
Pamacius sita temele prisiminiau , kai karta i indaplovia ipyliau feirio biggrin.gif galvoju geriau isplaus biggrin.gif Ateinu i virtuve o ten virs stalvirsiu putos biggrin.gif ir daugeja daugeja. Pasirodo tos tabletes neputoja . O feiris nuo spaudimo taip isputojo , kad net gumos neatlaike biggrin.gif
Vat tai baike man buvo doh.gif
Atsakyti
Aš vakar būdama prie Umarų dviračių parduotuvės, užėjau į profesionalios buit. chemijos parduotuvę. Tai kaip tik susigundžiau nusipirkti tabletes indaplovėms. Naudojau tik vieną kartą. Pastebėjau, kad nelieka tokio nemalonaus kvapo, kaip būdavo anksčiau. Išplauna gerai, nors aš ir anksčiau naudojau priemones, skirtas profesionaliam naudojimui. Ten dar daug visokių ekologinių priemonių. Gaila, bet neturėjau laiko pasidomėti plačiau.
Atsakyti
O as pabandziau ir Colgonit, ir Somat, bet apsistojau prie DOMOL (Vokietija). Ju yra ivairiu rusiu - paprastu, 5 in 1, 7 in 1, o vasara atsirado ir ekologiskos ECO. Paskutiniu metu jas ir naudoju. Man patinka tiek kokybe, tiek kaina.
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2010 01 25, 23:25)
O as pabandziau ir Colgonit, ir Somat, bet apsistojau prie DOMOL (Vokietija). Ju yra ivairiu rusiu - paprastu, 5 in 1, 7 in 1, o vasara atsirado ir ekologiskos ECO. Paskutiniu metu jas ir naudoju.  Man patinka tiek kokybe, tiek kaina.

o kur ju butu galima isigyti? ir kokia kainuke? blush2.gif
Atsakyti
Visuose "Drogose" yra smile.gif tik vienur platesnis, kitur siauresnis asortimentos. ECO Domol 32 vnt dezute kainuoja 15 lt. 5 in 1, 7 in 1 senai pirkau, tai kainu neatsimenu. Be to ju buna ivairiu kiekiu. Ir druska indaplovem ten pat perku - 2 kg kainuoja 5 lt su centais.
O kadangi dar ir nuolaidos daznai buna siems produktams, tai thumbup.gif
Atsakyti
Megaitės, gal bandėt šitą gel'į, kažkaip ankščiau nebuvau mačius o dabar visos parduotuvės užverstos, gal kas naudojat?ar verta išbandyt??
user posted image
Atsakyti