Gal kas turi "liaudies medicinos" metodu, kaip pigiai, nekenksmingai bet gerai isplauti indus indu plovyklej nenaudojant visokiu ten "5 in one" ar "10 in one" bei Quantum Powerball?
Manau, kad visiems bus idomu isgirsti...
Dekoju
Aš plaunu su indaplovių milteliais. Juos naudoti labai gerai dėl to, kad galiu reguliuoti kiekį pagal indų nešvarumą. Paskutiniu metu vietoje dviejų šaukštų miltelių tepilu vos pusę šaukšto . Išplauna kuo puikiausiai. Keliskart esu plovusi išviso be miltelių, rezultatas irgi geras - vanduo juk šiltas, tai išplauna puikai. Žinoma, druską (vandens minkštinimui) pilu laiku. T.p. skalavimo skystį. Reiks pabandyti vietoj actą
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 03 02, 15:30)
Aš plaunu su indaplovių milteliais. Juos naudoti labai gerai dėl to, kad galiu reguliuoti kiekį pagal indų nešvarumą. Paskutiniu metu vietoje dviejų šaukštų miltelių tepilu vos pusę šaukšto . Išplauna kuo puikiausiai. Keliskart esu plovusi išviso be miltelių, rezultatas irgi geras - vanduo juk šiltas, tai išplauna puikai. Žinoma, druską (vandens minkštinimui) pilu laiku. T.p. skalavimo skystį. Reiks pabandyti vietoj actą
As lygiai ta pati darau, druska ir skalavimo skysti pilu, kai rodo, kad reikia papildyti, o vietoj tableciu, naudoju miltelius ir dedu puse saukstelio, vos vos ir kuo puikiausiai isplauna. Calgon milteliu uz 15lt uzteko beveik 5 menesiams. Dabar turiu dar kazkokius pigesnius, tai man asmeniskai Calgon geresni milteliai. Druska ir skystis naudojasi dar taupiau.
Bandziau plauti su tabletemis nepatiko, nelabai svariai isplove, o ir kaina kandziojasi. Perskaiciau keles temas apie indaploves, tai dauguma irgi naudoja miltelius ir kitus priedus ir ekonomiska ir kokybiska. Tos tabletes, tai tas pats kas naudoti plauku sampuna, kondicionieriu ir kauke 3 in 1 vis tiek plaukai lieka neissukuojami
Druska vandens minkstinimui pagal reikalavimus o visada plaunu be jokiu priemoniu visiskai, tik karstesniu vandeniu, rezultatas -liuks
QUOTE(giletaite @ 2009 04 02, 22:22)
Druska vandens minkstinimui pagal reikalavimus o visada plaunu be jokiu priemoniu visiskai, tik karstesniu vandeniu, rezultatas -liuks
Rimtai? O cia tai geras, nes man mama aiskina kad as plaunu indus ir tiek hemijos naudoju Reikes pababandyti pagal Jusu siuloma "ekologine"programa
na bet juk karstas vanduo taip pat brangiai kainuoja .Man patiko patarimas del milteliu,reiks pabandyti.As asmeniskai daug visokiu tableciu esu bandziusi ir tvirtai isitikinau kad pigios nelabai gerai indukus isplauna
pas mnane temperatura nesireguliuoja atskirai . ira programa ir jau ten viskas automatiskai reguliuojasi......
o "FEIRIO" niekas nebandet pilt maza kieki?su karstu vandeniu gal siektiek nepakenktu, aaa?
o "FEIRIO" niekas nebandet pilt maza kieki?su karstu vandeniu gal siektiek nepakenktu, aaa?
...bandziau Fairy, tiksliau vyras bande, pries kelis metus, iki siol dar juokiames ...
..tasyk manes namuose nebuvo, sugalvojo mano vyriskis indus plauti indaploveje, pripyle Fairy ir paleido. Pats nuejo televizoriaus ziureti. Po kurio laiko mato, kad is virtuves kazkas balta ir gauruota i svetaine verziasi pasirodo, kai jau uzputojo tai uzputojo indaploves turinys, islipo visas pro indaploves sonus, virsu ( laimei trumpo sujungimo neivyko) uzpilde visa virtuve ir iskeliavo i svetaine. tai jau dirbo MB puse nakties kol iskuope visas putas. Svaresnes virtuves dar niekada neturejau
..tasyk manes namuose nebuvo, sugalvojo mano vyriskis indus plauti indaploveje, pripyle Fairy ir paleido. Pats nuejo televizoriaus ziureti. Po kurio laiko mato, kad is virtuves kazkas balta ir gauruota i svetaine verziasi pasirodo, kai jau uzputojo tai uzputojo indaploves turinys, islipo visas pro indaploves sonus, virsu ( laimei trumpo sujungimo neivyko) uzpilde visa virtuve ir iskeliavo i svetaine. tai jau dirbo MB puse nakties kol iskuope visas putas. Svaresnes virtuves dar niekada neturejau
nu tu cia ir prajuokinai gyvas anegdotas
o jam tai turbut ne iki juoku tada buvo bet turbut dauk ir pripyle kad taip uzputojo
o jam tai turbut ne iki juoku tada buvo bet turbut dauk ir pripyle kad taip uzputojo
QUOTE(vise @ 2009 04 04, 22:44)
Menki juokai, kai kuopi ir iskuopt ne taip jau paprasta ir jau Fairy papyle, aisku, vyriskai, kad tik nepritruktu...putas su puodu ir "diurslioku" i vonia nese "gesinti", ne taip jau jos greitai dingsta tos putos, zinai, gerai isplaktos standzios buna...
cia tai bent istorija Tikrai gerai kad viskas gerai baigesi, nes gi galejo uztrumpint