Esu naudojus tokį:
Greenwalk natūrali plaunamoji priemonė indaplovėms muilo riešutų ekstrakto pagrindugreenwalk natural shine Natural Shine , kokybe laikau labai patenkinta, tik kaina gana aukštoka
Sveiki, turiu toki klausimuka, jus I indaploves dedat skardas ir keptuves? Ar ju ten tiesiog negalima deti?
QUOTE(braske11 @ 2014 09 18, 16:04)
Sveiki, turiu toki klausimuka, jus I indaploves dedat skardas ir keptuves? Ar ju ten tiesiog negalima deti?
as dedu
QUOTE(braske11 @ 2014 09 19, 00:04)
Nededu, nes skardos netelpa, o keptuvėms bijau, kad teflonas nusilups, nors net nežinau, ar tai įmanoma.
Aš irgi nededu, nes per maža, dabar gailiuosi kad didesnės nepirkom, nes vietos būt sočiai , nors puodus išplautų
QUOTE(Lyžuka @ 2014 09 19, 09:24)
Aš irgi nededu, nes per maža, dabar gailiuosi kad didesnės nepirkom, nes vietos būt sočiai , nors puodus išplautų
O kokio dydzio indaplove turit, kad netelpa? I 45cm kazin ar telpa puodai ir keptuves?
Ar kas naudoja indaplovems skirtus kvapus?
QUOTE(braske11 @ 2014 09 21, 13:35)
O kokio dydzio indaplove turit, kad netelpa? I 45cm kazin ar telpa puodai ir keptuves?
ir turim 45 cm, na aišku kažkiek telpa keptuviu, puodu, bet jau tada lėkštes nebe
jokiu kvapu nenaudoju....
musu apie 60 cm plocio.... dedu ir puodus ir keptuves ir blekas ir t.t.
QUOTE(ginciucha @ 2014 10 17, 17:54)
Ar kas naudoja indaplovems skirtus kvapus?
Naudoju, bet nebenaudosiu žiemą, gal vasarą bandysiu. Sintetika kvepia man. Fui.
QUOTE(braske11 @ 2014 09 18, 23:04)
keptuvių nereikėtų plauti indaplovėje dėl pernelyg agresyvaus poveikio. Jei tai tefloninė keptuvė, atsiras mikroįtrūkimų, kurie greit virs dideliais ir į maistą pateks nepageidautinos medžiagos. Jei tai ketinė keptuvė, po agresyvaus plovimo maistas joje pridegs. Ketines keptuves plauti reiktų tik vandeniu, įpilant vandens , palaikant, kad atmirktų pridegimai, o po to švelniai juos nuplaunant. Tada keptuvė pasidengs sluoksniu, kuris neleis pridegti kepamam maistui naudojant minimalų kiekį riebalų.
QUOTE(braske11 @ 2014 09 21, 12:35)
Viskas puikiausiai telpa, neįsivaizduoju kaip gali netilpti