Įkraunama...
Įkraunama...

Plovimo priemonės indaplovėms

sveikos, turincios tarnaires indams plauti :-)
Katik manaja pajunge, bet nezinau, ka toliau su ja daryti. Kadangi pirkta ne lietuvoje, tai nera lietuvisko aprasymo, todel klausimu milijonas, kas kur kaip.
1. Ar druska pilama speciali indaplovems, ar galima ir himalaju ar dar kokia stambia druska pilti?
2. turiu Samsung DW-UG721T, bet nerandu isvis samsung indaploviu lietuvoje, kad bent kazkokia instrukcija savo kalba turet. Gal kas zinote, kur tokia gauti?
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2013 10 30, 15:06)
sveikos, turincios tarnaires indams plauti :-)
Katik manaja pajunge, bet nezinau, ka toliau su ja daryti. Kadangi pirkta ne lietuvoje, tai nera lietuvisko aprasymo, todel klausimu milijonas, kas kur kaip.
1. Ar druska pilama speciali indaplovems, ar galima ir himalaju ar dar kokia stambia druska pilti?
2. turiu Samsung DW-UG721T, bet nerandu isvis samsung indaploviu lietuvoje, kad bent kazkokia instrukcija savo kalba turet. Gal kas zinote, kur tokia gauti?

cia ka radau Indaplove gal pades g.gif
o cia shiaip atsitiktines indaploves instrukcija 4u.gif
as pilu specialias indaplovems skirtas visas priemones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 30 spalio 2013 - 23:20
Kiek esu bandžius somat linija pati prasčiausia. Pas mus vaduo labai kalkėtas, ne kažką ir druska padeda, purkštukų skylutės greit užkalkėja, galvoju laikas nuo laiko indaplovei praplauti naudoti miltelius nuo nuovirų, kurios virduliams skirtos, įdomu koks rezultatas būtų? Gal jau kas bandėt šitą fintą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 sausio 2014 - 14:32
Aš naudoju finish tabletes, visuomet plaunu ta pačia programa, ir dabar nežinau, kas atsitiko, ta pati programa pailgėjo 20 min. Gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 01 13, 12:43)
Aš naudoju finish tabletes, visuomet plaunu ta pačia programa, ir dabar nežinau, kas atsitiko, ta pati programa pailgėjo 20 min. Gal kam taip buvo?

Gal irgi koks užkalkėjimas? Ar tiesiog ir rodo ant skydelio, kad ilgiau plaus, ar rodo viena, bet realiai ilgiau skalbia ?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 01 13, 13:03)
Gal irgi koks užkalkėjimas? Ar tiesiog ir rodo ant skydelio, kad ilgiau plaus, ar rodo viena, bet realiai ilgiau skalbia ?

Na kiek realiai laiko plauna niekad netikrinau, bet skydelio skaičiai rodo, kad ilgiau. Gal ir tabletes naudojant reikia druską pilt? Kiek domėjausi visur rašo ar sako, kad nereikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2014 01 13, 15:18)
Na kiek realiai laiko plauna niekad netikrinau, bet skydelio skaičiai rodo, kad ilgiau. Gal ir tabletes naudojant reikia druską pilt? Kiek domėjausi visur rašo ar sako, kad nereikia.  g.gif

na aš tik galiu pasakyt, kad naudojant gelį tai tikrai reikia ir druksą pilt ir skaliklį (čia pas mus taip mandriai biggrin.gif instrukcijoj skalavimo systis pavadinatas), o su tabeltėmis tik rašo, kad galima skalavimo naudot arba ne pasirinkitinai
Atsakyti
as visad pilu shita skysti
Atsakyti
O tikrai reikia indaplovėms tų visų miltelių? Rankom indus visada plaunu be jokių ploviklių, karštu vandeniu, išskyrus riebaluotas keptuves, bet jų į indaplovę nedėčiau... Ar pačios indaplovės labui, kad neužkalkėtų, užtektų vien druskos? Ir dar gal citrinos rūgšties? (man ji geriausiai šalina kalkes iš visų arbatinių, puodų, net nuo kriauklių...) Nesinori, kaip sakė, valgyt chemijos, bet nesinori ir indaplovės sugadint...
Atsakyti
QUOTE(Fleitutė @ 2014 02 02, 04:55)
O tikrai reikia indaplovėms tų visų miltelių? Rankom indus visada plaunu be jokių ploviklių, karštu vandeniu, išskyrus riebaluotas keptuves, bet jų į indaplovę nedėčiau... Ar pačios indaplovės labui, kad neužkalkėtų, užtektų vien druskos? Ir dar gal citrinos rūgšties? (man ji geriausiai šalina kalkes iš visų arbatinių, puodų, net nuo kriauklių...) Nesinori, kaip sakė, valgyt chemijos, bet nesinori ir indaplovės sugadint...

Kol neturėjome indaplovės, aš nesupratau, kas čia per išmislas, juk galima viską rankomis išplauti. Bet jau kai įsigijome, supratau, koks tai gėris, taupo laiką, vandenį, ir svarbiausia, rankų oda ne taip kenčia nuo nuolatinio mirkymo vandenyje. Jei nesinori valgyti chemijos, tai galima mažinti ploviklio kiekį ar naudoti pusę tabletės ir plauti karštesniu vandeniu, ar pasirinkti kokią sveikesnę plovimo priemonę. Visada yra išeičių, tai jei tik turite indaplovę, tikrai neverta viską ir toliau plauti rankomis.
Atsakyti
Labuka,indaplovės neturiu bet ketinu įsigyti . Iškilo klausymas,ar indus reikia nuplauti prieš dedant i indaplove,man taip patarė draugė,kuri indaplovė turi,sako jeigu to nepadarai indaplove susmirsta. blush2.gif Tai kam tada galvoju indaplovė jeigu reikia užsiiminėti tokia nesąmone.Kaip jus naudojatės,pakomentuokit prašau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2014 05 30, 19:10)
Labuka,indaplovės neturiu bet ketinu įsigyti . Iškilo klausymas,ar indus reikia nuplauti prieš dedant i indaplove,man taip patarė draugė,kuri indaplovė turi,sako jeigu to nepadarai indaplove susmirsta. blush2.gif Tai kam tada galvoju indaplovė jeigu reikia užsiiminėti tokia nesąmone.Kaip jus naudojatės,pakomentuokit prašau. 4u.gif

Plauti indu nereikia, reikia tik is leksciu pasalinti maisto likucius. Kad indaplove neprasmirstu reikia po kiekvieno plovimo plauti filtra, o retkarciais praplauti indaplove su specialiomis priemonemis.
Atsakyti