Įkraunama...
Įkraunama...

Mano brangieji žvaigždukai

Sveiki, prisistatom ir mes.

Linksmoji trijulė
Atsakyti
O čia-mažiausias lepūniukas
Atsakyti
labai grazus vaikuciai wub.gif o mzylis toks fainuoliukas wub.gif
Atsakyti
Labai grazi seimyna ir visi tokie panasus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū labai.
Tačiau gal kas žinot, kodėl nebeleidžia įdėti daugiau nuotraukėlių? Rašo, kad galiu prisegti tik 2,91K dydžio failiuką. Aišku, nuotraukos ten niekaip neįkiščiau.
Atsakyti
Kokia sauni trijule thumbup.gif . Kaip tau gerai ,kai vyresnieji jau tokie dideli,tikriausiai nemazai padeda.
O del nuotraukeliu-gal per mazai zinuciu dar esi parasiusi g.gif . Man nuotraukas leido idet tik tada kai turejau 100 zinuciu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neglaite: 22 gruodžio 2004 - 15:32
Taip, padeda labai. Ypač dukra
Atsakyti

Labai jau grazus mazylis..

Kazkodel kitu nuotraukyciu nesimato?

Nuotraukas galima ikelt per www.banga.lt, ten prisiregistruoji, pasidarai kataloga dienorastyje, tada dienorastyje atsistoji ant nuotraukos, spaudi desini klavisa, nukopijuoji is properties visa adresa ir eini i supermamos valdymo skyda, spaudi img ir jame padarai paste smile.gif Ir nebutinai turi buti surinkta 100 zinuciu...
Nezinau ar aiskiai paaiskinau.. wink_3.gif (bangoje turi ir likti nuotraukos, nes jei ten istrinamos, jos dingsta ir siame puslapyje)

P.S.Is niko itariu, kad mes neoficialiai pazistamos smile.gif
Atsakyti
Koks grazus mazasis, sakes thumbup.gif Ir is kur tokie leliukai randasi doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai nuostabi seima esat!!!
Atsakyti
Hei, Venta, labas!!!!!!
tai tik Mantuko nuotraukos matosi....
Atsakyti
Ex, zinau zinau. Laukiu, kol Supermama nuims apribojima nuotrauku dydziui.

Picolo, dekui uz paaiskinimus, meginsiu per Banga. Nors, berods jau meginau, bet tenais man kazkaip irgi tu nuotrauku neideda. Matyt taip pat yra apribojimas nuotraukos dydziui. O del pazinciu- taip, tu teisi:)
Atsakyti