QUOTE(kvietkela @ 2011 05 16, 19:07)
Sveiki,
Norejau paklausti kaip pakeisti pavarde statybu leidime????????? Pirkome zeme su statybu leidimu, ir norime ji performinti savo pavarde. Gal kas galite duoti tikslios informacijos kaip tai ir ar tai imanoma padaryti? Nes savivaldybej kaskart kitaip kalba ir niekaip nepakeicia. Kaip su jais kalbet nebezinau . Ir jei statybu leidimas ne mano vardu o zeme mano, kieno vardu bus registruojamas pastatas???????? Aciu
Norejau paklausti kaip pakeisti pavarde statybu leidime????????? Pirkome zeme su statybu leidimu, ir norime ji performinti savo pavarde. Gal kas galite duoti tikslios informacijos kaip tai ir ar tai imanoma padaryti? Nes savivaldybej kaskart kitaip kalba ir niekaip nepakeicia. Kaip su jais kalbet nebezinau . Ir jei statybu leidimas ne mano vardu o zeme mano, kieno vardu bus registruojamas pastatas???????? Aciu
Laba diena,
pagal STR "Statybą leidžiantys dokumentai" X skyrių statybos leidimas (darbar statybą leidžiantis dokumentas) yra perregistruojamas padavus savivaldybei prašymą (tame reglamente yra 8 priedas) su senuoju leidimu ir projektu. Statybą leidžiantį dokumentą savivaldybė turi perregistruoti ne vėliau kaip per 10 darbo dienų nuo prašymo padavimo dienos. Kad būtų aiškiau galite tiesiog pasiskaityti STR "Statybą leidžiantys dokumentai" X skyrių.