QUOTE(wabalas @ 2010 08 06, 07:56)
Geodezinis sklypo ribu planas yra kaip pasas zmogui, o projektavimo salygom bei leidimui gauti reikes dar topo nuotraukos. Geodeziniame plane yra reali situacijai tai dienai kai buvo darytas planas. Nurodytos pastatu, sklypo kampu koordinates. Topo nuotraukoje yra visa tai + nuzymetas sklypo reljefas, t.y. zemes pavirsiaus aukscio taskai pagal Baltijos juros lygi. Tas yra reikalinga projektuojant gyvenama nama.
Papildyta:
Ačiū,šitą punktą supratau
QUOTE(wabalas @ 2010 08 06, 07:56)
Kad jus turesite daugiau zemes tai dar nereiskia jog galesite laisvai daryti tiek kiek norite. Kadangi yra parko teritorija, tai su popieriais pradzioje nuvaziuokite i parko direkcija isiaiskinti kiek pagal parko nuostatus jums leis didinti ar mazinti. Itariu, kad formaliai dvibuti busta daryti neleis, bet galite daryti kaip viena busta, tik ji reikia projektuoti pritaikyta dviem seimoms. Aisku siuos visus nuansus jum galetu sutvarkyti tie zmones, kas projektuotu.
Na del statymo, tai aš buvau pas architektę pasiklausti, tai ji apžiūrėjus situaciją to plano, pasakė, kad dar galimas užstatymas iki 200 m2. Bet man taip ir liko neaišku, jei mes statytume namą, kuris atrodytų ne kaip sublokuotas, o kaip vienas normalus namas, tačiau viduje būtų jau viskas atskirta dviems šeimoms, tai čia galėtų prie tokio prisikabinti? Jei tarkim, būtų du įėjimai į tą namą, tai čia blogai būtų? Ačiū Jums už atsakymus