Įkraunama...
Įkraunama...

Statybų leidimai

QUOTE(Milinga @ 2010 04 28, 19:50)
o gal yra kamnors taip buvę, kad yra projektas, viskas kaip ir tvarkoj, bet negaunamas statybos leidimas, nes gamtosauga neleidžia statyti vietinių valymo įrengimų. Pagal datalųjį planą yra numatytos miesto komunikacijos  doh.gif bet kada bus isvedžiotos, tai neaišku  unsure.gif  doh.gif

Tokiu atveju i projekta irasoma, kad vandentiekis ir kanalizacija pasijungs i projektuojamus miesto tinklus. Tada gausit statybos leidima, kuriame bus pazymeta, kad vandentieki ir kanalziacija pasijungist i projektuojamus miesto tinklus.
Kol ju nebus tol negalesit namo priduoti. Bet jei jie numatyti tai 3-5 metu begyje miesto tinklai bus pakloti. Viskas priklausys nuo to kaip gaus pinigus is ES ir valdininku apsuku skelbti konkursa.
P.S. vietinio valymo irenginio neleis jokiu budu. Vandens grezinio neleis taip pat.
Atsakyti
QUOTE(fileris @ 2010 04 29, 08:25)
Tokiu atveju i projekta irasoma, kad vandentiekis ir kanalizacija pasijungs i projektuojamus miesto tinklus. Tada gausit statybos leidima, kuriame bus pazymeta, kad vandentieki ir kanalziacija pasijungist i projektuojamus miesto tinklus.
Kol ju nebus tol negalesit namo priduoti. Bet jei jie numatyti tai 3-5 metu begyje miesto tinklai bus pakloti. Viskas priklausys nuo to kaip gaus pinigus is ES ir valdininku apsuku skelbti konkursa.
P.S. vietinio valymo irenginio neleis jokiu budu. Vandens grezinio neleis taip pat.

bet čia Lietuva cool.gif , ir nenustebčiau kad nepaklotų per 10 metų verysad.gif doh.gif doh.gif
Bet aplink gi yra pristatyta namų, vieni gyvena, kiti statosi..tai kaip jiems?
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2010 04 29, 10:54)
bet čia Lietuva cool.gif

Pas tuos kurie neduoda jums leidimo mandagiai paklauskit kas turėtų tuos tinklus jums tiesti, kad gautumėt leidimą, nenustebčiau jei nurodytų firmą, su kurią sudarę sutartį gautumėt leidimą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 04 29, 09:11)
Pas tuos kurie neduoda jums leidimo mandagiai paklauskit kas turėtų tuos tinklus jums tiesti, kad gautumėt leidimą, nenustebčiau jei nurodytų firmą, su kurią sudarę sutartį gautumėt leidimą  rolleyes.gif

niekas nezino kas tuos tinklus ties ir kada. plius jie ties magistralinius tinklus, o ivadus darysites patys t.y. samdysites maza firmele, nes didziosios (kurios ties magistralinius tinklus) tuom neuzsiima. todel toks dalykas nepraeis. O visi kas statosi turi issieme leidimus su prisijungimu i projektuojamus miesto tinklus. Nematau tame jokiu problemu.
Atsakyti
sveiki smile.gif
turiu toki klausima, ax.gif gal nevisai i tema rasau blush2.gif bet....

jei mes norim savo zemeje pastatyti pyrti,nuo kuo pradeti g.gif
aciu is anksto uz atsakymus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 04 28, 09:04)
Aš palaukiau mėnesy ir paskambinau į žemėtvarką ir sužinojau, kad šiuo metu yra žiūrimi dokumentai, kuriuos žmonės pridavė praeitų metų rugpjūčio mėnesy  blink.gif  tai mūsų geriausiu atveju tada dokumentai bus po metų ir čia tik žemėtvarkoj, o kur dar patikrinimas kadastre, o jau statybų leidimas tai už kalnų didžiausių  doh.gif

patikek jai ramiai lauksi ir pati nejudinsi ,tai ir metus isstoves doh.gif ,as kaip paskambinau po matininko pridavimo dokumentu,tai man pasake,kad is vis niekas dokumentu mano ir nepridaves,kad aplamai kompas uzluzes negali paziuret,o be to tipo ko cia skambini ne tau reik dometis o tavo matininkui,tai kaip pasiutau sukeliau visa zemetvarka ant koju,tai per diena viskas buvo patikrinta ir klaidas atiduota taisyti,tai gerai,kad dar ten vedejas dyrba Zmogusis didziosios raides,jai jis butu i visa tai nusispjoves tai nezinaukada dokumentus man butu sutvarke,gal kitais metais greiciausiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 05 05, 14:58)
sveiki  smile.gif

aciu is anksto uz atsakymus aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

reikia kreiptis i projektuotoja. jis ir sutvarkys visus popierius ir pasakys kokiu reikia, kad pradeti projektuoti.
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 05 05, 20:26)
patikek jai ramiai lauksi ir pati nejudinsi ,tai ir metus isstoves  doh.gif ,as kaip paskambinau po matininko pridavimo dokumentu,tai man pasake,kad is vis niekas dokumentu mano ir nepridaves,kad aplamai kompas uzluzes negali paziuret,o be to tipo ko cia skambini ne tau reik dometis o tavo matininkui,tai kaip pasiutau sukeliau visa zemetvarka ant koju,tai per diena viskas buvo patikrinta ir klaidas atiduota taisyti,tai gerai,kad dar ten vedejas dyrba Zmogusis didziosios raides,jai jis butu i visa tai nusispjoves tai nezinaukada dokumentus man butu sutvarke,gal kitais metais greiciausiai  doh.gif

Tai aš vakar jau ir pajudinau, atmetė mūsų dokumentus, nes suklydo mūsų geodezininkas rašydamas mano pavardę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fileris @ 2010 05 06, 10:17)
reikia kreiptis i projektuotoja. jis ir sutvarkys visus popierius ir pasakys kokiu reikia, kad pradeti projektuoti.

aciu labai rolleyes.gif ir dar kvailas klausimas- o kur ta pruojektuotoja rasti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 05 06, 11:12)
Tai aš vakar jau ir pajudinau, atmetė mūsų dokumentus, nes suklydo mūsų geodezininkas rašydamas mano pavardę  doh.gif

tai jo pirma karta atmete,antra jau neatmes,vistiek judink ,nelauk,nes suds bus
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2010 05 05, 15:58)
sveiki  smile.gif

aciu is anksto uz atsakymus aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

QUOTE(alincikita @ 2010 05 06, 19:47)
aciu labai rolleyes.gif ir dar kvailas klausimas- o kur ta pruojektuotoja rasti? blush2.gif

Projektuotoją - tai architektą, ar asmeniškai dribantį, ar firmą, neturi reikšmės, daug įmonių tuom užsiima 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti... Namas yra dviejų bendrasavininkų, vienas bendrasavininkas pasistatė priestatą, leidimą turėjo, buvo duotas kito bendrasavininko sutikimas, tačiau statybų nepridavė... Nori dabar prisiduoti priestatą, tačiau pasibaigęs statybų leidimas, ar reikia vėlgi bendrasavininko sutikimo, norint pratęsti statybų leidimą?
Atsakyti