Įkraunama...
Įkraunama...

Statybų leidimai

QUOTE(bubuke @ 2009 07 07, 15:52)
Pagaliau gavom leidima statybai...visu popieriu tvarkymas uztruko "tik" 7 menesius....tik va iskilo toks klausimas. Architektas padare 4 vienodas praktiskai papkes su namo projektu. Dvi nunesiau i savivaldybe, kur architektu tarnyba isdave man leidima statyti ir atidave viena papke. O kam reikalingos kitos dvi, kurios liko dar pas architekta? Ar man dar reikia kur eiti, ar jau is tikruju galim statyti ir viskas...???

pas mane lygiai tas pats buvo lotuliukas.gif 1 liko savivaldybej, 1 grazino man, 1 turejo atitekti biurui kuriam dirbo architektas, o ketvirtoji man lyg architektui tuerejo likt???? man rodos kad ju pas mane daugokai liko nes cia kuria diena varciau tai jau tu segtuvu - segtuveliu....

sveikinu su pirma pakopa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 07 07, 14:59)

sveikinu su pirma pakopa 4u.gif

aciu. siai dienai atrodo, kad tai ne pirma pakopa. o visa virsune blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 07 07, 16:19)
aciu. siai dienai atrodo, kad tai ne pirma pakopa. o visa virsune blink.gif

man tai daba virsune atrodo vidaus irengimas, nama pastate per kelias savaites, stoga su visais bairiais dare 7 savaites, o kai prasdiejo namo irenginejimas tai jomajo kiek babkiu laiko ir nervu reik 4u.gif
Atsakyti
sveiki,nusprendem pasistatyt nama ,vieta: vilniaus raj, prie tevu namo yra zemes ir keleta pastatu,pirtele,pg mamos visos valdos plana,dokumentai ne pirmos jaunystes,nors mamos namas restaurotas kaip sakant nuo nulio,net primurytas vienas galas,bet jokiu dokumentu netvarke,taip ir yra iki siol,tai ir mes sumastem pastatyt nama ant plano kur stovi pirtys,galvojam ja sugriaut ir pastatyt nama,tai kaip but?ar mum reikia vaziuot rasyt prasymus siam dalykui?ar padaryt kaip renovacija pastato,bet pirtys ir namas skyriasi,ar svarbu is plano zonu neiseit ir statik ka nori,ar i virsu irgi normos yra?pvz kad 3 aukstu nama i virsu varyt?(aisku 3ju nestatysim) bet girdejau ir tam reikia leidimo smile.gif tai laukiu patarymu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Beabejo tokiam dalykui reikia statybu leidimo. Siaip tai ant vieno namu valdos sklypo galima statyti viena gyvenamaji nama. Jeigu ka darysit is pirties tai ji skaitysis tik kaip ukinis pastatas. Ir kokio dydzio ta pirtis kad ja nugrovus gautusi normalus namas? g.gif iki 80 m² namui yra supaprastintas projektas
Atsakyti
na pirtys seip jau yra restauruota ir ji 2ju aukstu ax.gif bet irgi be jokiu leidymu buvo atnaujinta,bet cia senokai buvo ,tais paprastesneis laikais ax.gif o ka jei be leidymo pasistatysiu?leps nugriaut ar atsimazinciau tik bauda? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 08 08, 13:05)
na pirtys seip jau yra restauruota ir ji 2ju aukstu ax.gif bet irgi be jokiu leidymu buvo atnaujinta,bet cia senokai buvo ,tais paprastesneis laikais ax.gif o ka jei be leidymo pasistatysiu?leps nugriaut ar atsimazinciau tik bauda? blush2.gif  smile.gif

Pasidarykit oficialu rekonstrukcijos projekta pagal jau esama situacija su statybos leidimu ir ramiai toliau gyvenkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NeNoras @ 2009 08 08, 21:47)
Pasidarykit oficialu rekonstrukcijos projekta pagal jau esama situacija su statybos leidimu ir ramiai toliau gyvenkite  smile.gif

aciu uz pataryma,bandisim taip ir daryt smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pagalbos. Gal kas patars. Tėvai pauolė į tokia situacija. Soduose turėjo namelį nedideli. Dasistatė ir gavosi jau visas namas. Viršyja 80 kvadratų. Kai atėjo iš registro sako reikia jau dabar projekto ir leidimo statybai. Bet namas jau stovi. Nebežinom nuo ko pradėti. Gal kas buvote papuoles į tokia situacija.
Atsakyti
Sveikos statytojos. Mes dabar esam paskutinėje stadijoje prieš statybos leidimo gavimą. Gal kas žinot tokį niuansą: gavom elektros tinklų žvėriškas sąlygas ir elektros įvedimas žiauriai daug kainuotų. Galėtumėm jungtis prie kaimynų kol statysim, galios turėtų užtekti, o per tą laiką bandytumėm kariauti su el tinklais, kad keistų sąlygas. Kaip jūs manot, ar su tokiom techninėm sąlygom gavus statybos leidimą po to nebus per vėlu kažką keisti. Nes labai skubam, norim greičiau statytis
Atsakyti
Laba diena, man taip pat reikia pagalbos. Pridaveme prasyma statybos leidimui gauti jau pries daugiau kaip 2men visi dokumentai reikalingi tavrkingi, bet kadangi dabar atstogu metas, kai nueini i savivaldybe cia Kauno rajono tai siuntineja vienas nuo kito tai vienam nepriklauso tai kitam, kiek zinau leidima turi isduoti per 10 darbo dienu. Noriu parasyti savivaldybei rasta, kad statybas pradesime be statybos leidimo, nes jie nevykdo savo isipareigojimu. Tad man reiketu kokios formos, gal kas su tuo susidure. Labai buciau visiems dekinga.
Atsakyti
As manau kad geriau nerizikuoti, nes po to salygos bus vienokios statybu leidime, o jaigu el tinklai pakeis salygas, netiks jusu statybos leidimas.

Atsakyti