QUOTE(loret30 @ 2008 05 02, 20:04)
Sveiki,noriu paklausti...mūsų sklypas yra pailgas,įdomu ar būtų galima statyt naują namą išilgai sklypo
maždaug ūkinio vietoj(esančius statinius planuojam griauti)
maždaug ūkinio vietoj(esančius statinius planuojam griauti)
pas mus ir panašus sklypas tai man atrodo kad čia dar viens namas yra tai jei yra gyvenamas namas tai teks skirti sklypą nes vienam sklype gali būti tik vienas gyvenamas namas
Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2008 05 02, 22:38)
inzineriniu tinklu projektai: tai vat ir suprojektuota is kur kaip vandeni gausit, kaip su nuotekom tvarkyites, kaip viskas bus isdestyta, koki pajegumai ir t.t.
o del sulinio tai klausimas kyla: cia jum savivaldybe leido sulinio vandeniu naudotis? ar patys taip nusprendet? nes kiek esu girdejus savivaldybes visiemnurodo, kad jei nera centralizuotu tinklu - butinas grezinys... reikia vadovautis tuo, kas parasyta projektavimo salygu savade, kitaip bus problemu priduodant nama.
o del sulinio tai klausimas kyla: cia jum savivaldybe leido sulinio vandeniu naudotis? ar patys taip nusprendet? nes kiek esu girdejus savivaldybes visiemnurodo, kad jei nera centralizuotu tinklu - butinas grezinys... reikia vadovautis tuo, kas parasyta projektavimo salygu savade, kitaip bus problemu priduodant nama.
mes statomės kaime tai šulinį leidžia