Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 08, 11:11)
O už konsultacijas moki?
dar šitą klinika pagyrus viena mama,aš čia galvoju pasikonsultuot...bet ko gero reiktų kelias išbandyt ir žiūrėt kokios nuomonės bus.. g.gif

Nemoku tongue.gif girdejus ir as atsiliepimu apie sia klinika neblogu. Reikia butinai kelias isbandyt tada daug maz nuomone susidarai ka kas siulo kokia kaina. Bet poto galva pilna visokiu minciu buna daryt taip ar anaip ax.gif Nes pinigeliai tai tikrai nemazi . blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulyte @ 2010 04 08, 11:50)
Nemoku  tongue.gif girdejus ir as atsiliepimu apie sia klinika neblogu. Reikia butinai kelias isbandyt tada daug maz nuomone susidarai ka kas siulo kokia kaina. Bet poto galva pilna visokiu minciu buna daryt taip ar anaip  ax.gif Nes pinigeliai tai tikrai nemazi .  blink.gif

kaina tai kaina,bet kokybė cool.gif tokius pinigus ''sudėt'' o p to vėl ieškot kur ką perdaryt doh.gif
Aš durnelė prisidėjus metalo keramikos,nors verk verysad.gif o niekas nepatarė,nuėjau pas vieną,pasakė kad dedam..tai dedam..o dabar perdaryt reik arba nesišypsot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 08, 11:59)
kaina tai kaina,bet kokybė cool.gif tokius pinigus ''sudėt'' o p to vėl ieškot kur ką perdaryt doh.gif
Aš durnelė prisidėjus metalo keramikos,nors verk verysad.gif o niekas nepatarė,nuėjau pas vieną,pasakė kad dedam..tai dedam..o dabar perdaryt reik arba nesišypsot doh.gif

Cia tai jau ne kas tai vat as irgi sito bijau kai susidesiu tai poto nei bek nei rek bus lotuliukas.gif siandien buvau dar neodentoj tai sake dabar paskutine mada bunny dantys lotuliukas.gif ilgi tokie sako gal tokiu norit ? Aciu sakau geriau be ju rolleyes.gif
Atsakyti
nu nieko sau,jei dar dantų mados yra doh.gif doh.gif
parašyk ką nuspręsi,kur rasi geriausią sprendimą mirksiukas.gif

o tavo priekiniai dantys ar kt tvarkomi?
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 08, 20:54)
nu nieko sau,jei dar dantų mados yra doh.gif  doh.gif
parašyk ką nuspręsi,kur rasi geriausią sprendimą mirksiukas.gif

o tavo priekiniai dantys ar kt tvarkomi?

pagrindas tai du priekiniai, bet dvieju netvarkysiu reikia keturis. Esiu dar penktadieni i Auksteja pasikonsultuoti pazystama tokia dirba tai bent uz konsultacija neims nes konsultacija ten 100 lt kainuoja blink.gif bet cia girdejau atsiliepimus tai ne kokie. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**kiškutė** @ 2010 04 08, 11:59)

o metalo keramika labai tamsi ar kaip? ar tiesiog prasisviecia viduj gelezis?
Atsakyti
Netamsi. Spalvą įmanoma atitaikyti grynai kaip gretimų dantų. Problema tame, kad ties dantenomis gali matytis tamsi plona metalinė juostelė, kas priekinių dantų srityje nėra pageidautina.
Papildyta:
dziulyte, nežinau kodėl siūlė skirtingą gydymo planą. Gal du dantukai labiau pažeisti, su didesnėmis plombomis, su gydytais kanalais, todėl juos rekomendavo vilkti vainikėliais? O sveikesnius tokiu atveju pasiūlė dengti laminatėmis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 09, 00:40)
Netamsi. Spalvą įmanoma atitaikyti grynai kaip gretimų dantų. Problema tame, kad ties dantenomis gali matytis tamsi plona metalinė juostelė, kas priekinių dantų srityje nėra pageidautina.
Papildyta:
dziulyte, nežinau kodėl siūlė skirtingą gydymo planą. Gal du dantukai labiau pažeisti, su didesnėmis plombomis, su gydytais kanalais, todėl juos rekomendavo vilkti vainikėliais? O sveikesnius tokiu atveju pasiūlė dengti laminatėmis  g.gif

Abu priekiniai dantys negyvi ir reikia pergydyti kanalus abu antrukai sveiki, tik dabar vel naujai pasiule visiems keturiems deti laminates tai nieko nebesuprantu ax.gif ar geriau tos laminates ar vainikeliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dziulyte @ 2010 04 09, 12:59)
Abu priekiniai dantys negyvi ir reikia pergydyti kanalus abu antrukai sveiki, tik dabar vel naujai pasiule visiems keturiems deti laminates tai nieko nebesuprantu  ax.gif  ar geriau tos laminates ar vainikeliai  rolleyes.gif

kiek is savo odontologo supratau tai antrukai svarbus, ar tai sakandziui ar dar kazkam g.gif gal todel ir pasiule det ant ju laminates.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 04 08, 21:47)
o metalo keramika labai tamsi ar kaip? ar tiesiog prasisviecia viduj gelezis?

prie dantenu matosi,kaip sako,kalpana....kokius metus laiko buvo gerai,o dabar...nešt dantenos tamsesnes atrodo doh.gif
siaip vainikeliai neblogai padaryti ir gaila vel ardyt...nu bet estetinio grožio jokio verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 04 09, 00:40)
tokiu atveju pasiūlė dengti laminatėmis  g.gif

o kas tos laminates?

kiek suprantu kaina ju nelabai skiriasi nei vainikelio,o tai kas geriau?
nes as du protezuotus metale keramika dantukus noriu pakeist i bemetale,o dar du kažkuo pagrazint,nes spalva tamsoka ir daugokai plombuoti,tai gal tvirciau but su laminatem nei estetiniu plombavimu?
Atsakyti

o kas tos laminates?

kiek suprantu kaina ju nelabai skiriasi nei vainikelio,o tai kas geriau?
nes as du protezuotus metale keramika dantukus noriu pakeist i bemetale,o dar du kažkuo pagrazint,nes spalva tamsoka ir daugokai plombuoti,tai gal tvirciau but su laminatem nei estetiniu plombavimu?
[/quote]

Laminates tai panasiai kaip plokstele tokia nuslifuoja nedaug danties priekio ir pricementuoja jos atrodo naturaliau nei vainikelis ,jeigu dantis negyvas ar tamsus tai deda jas nes niekad nepajoduos ju nereikia kas pusmeti tvarkyti, kaip kad estetiskai plombuoto dancio kiek as zinau apie jas ax.gif kad jas uzdeti turi buti daug emalio danties rolleyes.gif
Atsakyti
Man jau visai galvelė susisuko perskaičius dar kartą temas.. doh.gif Gal kas galės patarti, mano 22 dantukas užlipęs ant 21
user posted image
Ortodontė sakė, kad tą 22 reiktų pašlifuot, bet juk kažkaip turbūt reiktų jį iš galo užpildyt paskui, tai čia plombavimas ar protezavimas gautųsi? Apskritai šitą vienintelį dantį norėčiau liesti tik minimaliai (kiti gal ir ne holivudiniai, bet esu patenkinta), tačiau baisu eit į konsultacijas, kai nieko nesusigaudau.
Atsakyti