QUOTE(Mulana @ 2016 09 25, 15:13)
DelRey, visiskai nerpitariu! kiek zmoniu,tiek ir dantu,as asmeniskai isvaiksciojau apie 15metu, mano dantu niekas neslifavo,o tik pragrazino ju forma,
dabar dariausi estetini vel, ne todel,kad mano dantukamskazkas daresi,nei jie skilinejo,nei trupejo,tiesiog norejau atnaujinti sypsena. Si karta ir vel niekas neslifavo mano dantuku ir kas kelis menesius neliepe rodytis visokiom korekcijom, taip kad nereikia taip baisiai rasyti. Sypsausi kasdiena taip,kaip seniau niekada nedrisau, tie pinigai atsipirko nuo pirmos sypsenos!
Kodėl dareisi VĖL jeigu kaip pati rašai nei tau jie nutrupėjo, nei skilinėjo nei keitėsi, kam reikėjo darytis VĖL? ką reiškia - atnaujinti šypseną? aš odontologijoj išdirbau ne metus ir ne du, šioje virtuvėje sukausi N metų ir žinau kas ir kaip vyksta ko nežino pacientas ir ko jam nereikia žinot...
Kiekvienas odontologas turi savo darbo specifiką, bet anksčiau ar vėliau prieinama prie finalo, tik laiko klausimas kada.. finalas yra: laminatės, protezavimas ar kraštutiniu atveju implantas + protezavimas..
..Kartais atrodo,kad galėtum paaukoti viską ką turi, - kad susigrąžintum tai, ką atima gyvenimas...