QUOTE(Violeta* @ 2013 05 22, 14:24)
Sveikos, o man reik padėt apsispręst ...esmė, kad visam viršutinių dantų lanke priekiniuose dantyse yr pagal dantenų liniją kariesas , ne tiek kariesas, kiek gal nusitrynęs emalis ir jau šviečia dentinas...dantenų šypsantis nesimato, bet šiaip ar taip, visus dantis būtinai reikia tvarkyt kažkaip..Na ir man pasiūlė: 1. estetinis plombavimas viršutinio dantų lanko, per visą dantų priekio paviršių darant estetinį plombavimą, 2. tiesiog plombuot pagal pažeistas vietas, paliekant likusį emalį nepažeistą...na, 1 variantas 3000 lt už 8 dantų estetinį plombavimą, 2. maždaug 200 už dantį. čia dviejų gyd pasiūlymai alternatyvūs. antras suprantu, kad labiau tausoja nuosavus dantis na ir kiek pigiau, bet pinigai man mažiausiai čia rūpi, rūpi dantų sveikata ir grožis, žinoma..na...tai suprantu kad 2 būdu dantis taisant irgi galima išgaut kažkokią estetiką, bet...ko tikėtis, ar matysi tų plombų linijos kokios ir pan? visi dantys gyvi, vat gal ir man pačiai labiau noris juos dar patausot, o kai jau tos įdėtos plombois imtų byrėt tada laiko perspektyvoj gal spėčiau ir tą viso paviršiaus estetiką pasidaryt..nu patarkit protingi kurmiai gi visų dantų estetika nėr ilgalaikis dalykas, jei nenori tik košes valgyt...
Raschida, 2005 m man po avarijos patamsėjusį dantį tvarkė Vilniuj Baltdente,darė vidinį balinimą...padarė gerai.
as, asmenishkai rinkciausi 2-a varianta estetini, visada suspesit pasidaryt Raschida, 2005 m man po avarijos patamsėjusį dantį tvarkė Vilniuj Baltdente,darė vidinį balinimą...padarė gerai.