o mane domina protezuotojas Vilniuje.. labai ieskau
QUOTE(lepunele @ 2012 07 25, 10:39)
Prisijungiu prie jusu, noriu paklausti gal kartais zinot koki protezuotoja Kaune, su dantim turiu beda nuo vaikystes, vis metausi blaskausi ir niekaip nesusirandu savo gydytojo. Nueini pas viena atrodo geras, pas kia, ta jau kritikuoja ano darba. O vakar nuluzo priekinis dantis laukti ner kada, finansai labai riboti, polikliniku gydytojais visai nepasitikiu...
jau buvau rashius, pasikartosiu Kaune, prie kliniku esanti Dantų ir žandikaulių ortopedijos klinika Sukilėlių 51, 50106 Gediminas Skirbutis :4u:Tel. (+370 37) 38 71 88, faksas (+370 37) 33 71 71 sekmes
QUOTE(Rashkyte @ 2012 07 25, 22:18)
jau buvau rashius, pasikartosiu Kaune, prie kliniku esanti Dantų ir žandikaulių ortopedijos klinika Sukilėlių 51, 50106 Gediminas Skirbutis :4u:Tel. (+370 37) 38 71 88, faksas (+370 37) 33 71 71 sekmes
Labai dekoju, pabandysiu susiskambinti, kainytes susizinoti
QUOTE(Jurguras @ 2012 07 17, 17:40)
Sveiki,noriu paklausti ar kai danti nuslifuoja ir ant jo mauna karunele,cia vad.protezavimas? Ir kokios kainos svyruoja vieno danties, apie 1000 ar daugiau?
mano daktarė sakė, kad jei keramika, tai dantis nuo šešių šimtų su kažkiek...
Siaip dar idomu toks dalykas - kiek ilgai laikosi estetinis plombavimas ? Ir kas buna poto ?
as esu pasidariusi priekiniu virsutiniu dantu estetini plombavima (4 priekiniai dantys), tai jau 2-3 metai laikosi labai gerai, kaip savi, net geriau.siaip rekomenduociau. man dantiste buvo minejusi kad apie 10metu turetu laikytis, aisku, jei karts nuo karto profilaktiskai nueinama, saugomi jie ir pan.
QUOTE(NakedA @ 2012 08 13, 10:18)
Siaip dar idomu toks dalykas - kiek ilgai laikosi estetinis plombavimas ? Ir kas buna poto ?
Man laikė kiek ilgiau nei metus.Vis trupėjo ir trupėjo .Vėliau teko protezuoti .
as pries menesi susiprotezavau viena danti, tai man tas malonumas kainavo beveik 1000lt. saknu gydymas 300lt metalinis iklotas 260 slifavimas 50lt, metalo keramikos karunele 480lt. ir dar ten kelios smulkmenos kelesdesimt litu. dariausi Gargzduose. esu labai patenkinta, ziuresiu kaip laikys. dabar dar reiketu viena danti implantuot, bet gan brangu. jei neprestizine kokia klinika tai palyginau kainas visur panasiai apie 3000lt iseina, vienur pats tas varztas brangesnis, kitur uz darba brangiau ima bet varztas pigesnis.
Protezavo pries pusantro menesio zalgirio klinikoje Vilniuje. Du dantukai su kanalu pergydymu 2000Lt tikrai nesieke, max po 800 Lt isejo(tiksliai neskaiciavau). Protezavo rezidente del to pigiau gavosi, bet rezultatu esu labai patenkinta, spalvyte labai graziai atitaike, nepasakytum, kad ne mano dantys. Nemeluojant pas nieka nesu maciusi geriau protezuotu dantuku Labai kruopstus darbas, atsakingas poziuris i pacienta
Papildyta:
Dar del kainu:
Metalo keramika 240 Lt (uz papildomus spalvos ar formos pataisymus moketi nereikejo)
Laikinas vainikelis 40 Lt
Metaline kultis 70 Lt
Papildyta:
Dar del kainu:
Metalo keramika 240 Lt (uz papildomus spalvos ar formos pataisymus moketi nereikejo)
Laikinas vainikelis 40 Lt
Metaline kultis 70 Lt
Sveikos,
Gal kas lankėtės Kaune klinikoje "Prodentas" ? Norėčiau estetinio plombavimo.
Kažin kokie būtų atsiliepimai apie ten dirbančią Sigitą Morkuvienę.
Gal kas lankėtės Kaune klinikoje "Prodentas" ? Norėčiau estetinio plombavimo.
Kažin kokie būtų atsiliepimai apie ten dirbančią Sigitą Morkuvienę.
as noreciau nueiti gal i zalgiri pasikonsultuoti bet ten tik isskirtinius atvejus daro ar visus? reikia protezuoti du dantukus, bent jau taip sake viena gydytoja, noriu kitos nuomones.
QUOTE(santine @ 2012 08 13, 17:31)
as esu pasidariusi priekiniu virsutiniu dantu estetini plombavima (4 priekiniai dantys), tai jau 2-3 metai laikosi labai gerai, kaip savi, net geriau.siaip rekomenduociau. man dantiste buvo minejusi kad apie 10metu turetu laikytis, aisku, jei karts nuo karto profilaktiskai nueinama, saugomi jie ir pan.
Santine, o kuriam mieste tu tvarkeisi dantukus? As irgi noriu susitvarkyti priekinius dantis,