QUOTE(renatax @ 2011 07 03, 13:29)
Sveikos merginos. Norejau paklausti kiek laiko islaike cirkonio keramika apmauta arba laminate?Jei kas susidurete su tokia problema prasau pasidalinkite nuomone, nes esu pasimetusi visai ir nezinau ka daryti, nes turiu ir apvilkta dantuka ir laminate, ir kaip susitarusios abi nukrito. jau buvau gal pas 5 gydytojus, bet konkretaus atsakymo nera, pricementuoja laminate, o ta ima ir nukrenta po 2 dienu ar menesio! kazkoki kosmara isgyvenu, o vakar visas apvilktas salia dantukas nusimove, tai maniau kad i pcichiatrine reikes mane isvesti, vos infarkto negavau tvarkiausi prie 3 metus Kaune, net nzn. ar ta gydytoja isvis bedirba, bet ten kojos nekelciau daugiau, nes padaryta prastai
Sveika.Na,nemanau kad verta taip panikuoti.Juk nieko nėra amžino.Man taip buvo su metalo keramikos dantukais.Jie irgi po trijų metų , kaip susitarę, nusimovė.Vienas, po savaitės kitas.Bet aš nuėjau pas juos dariusią gydytoją ir man juos pricementavo.Dabar jau vėl kokie du metai vaikštau ir viskas gerai.Dėl laminančių tai nežinau, nebuvau susidūrusi.Tik gydytoja sakė, kad jos gali bet kada nukristi, kad protezavimas yra žymiai patvaresnis .Bet taip sakė prieš 5 metus, dabar gal kitos technologijos ir gal kitaip klijuoja.