Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(renatax @ 2011 07 03, 13:29)
Sveikos merginos. Norejau paklausti kiek laiko islaike cirkonio keramika apmauta arba laminate?Jei kas susidurete su tokia problema prasau pasidalinkite nuomone, nes esu pasimetusi visai ir nezinau ka daryti, nes turiu ir apvilkta dantuka ir laminate, ir kaip susitarusios abi nukrito.  cray.gif  jau buvau gal pas 5 gydytojus, bet konkretaus atsakymo nera, pricementuoja laminate, o ta ima ir nukrenta po 2 dienu ar menesio! kazkoki kosmara isgyvenu, o vakar visas apvilktas salia dantukas nusimove, tai maniau kad i pcichiatrine reikes mane isvesti, vos infarkto negavau  wacko.gif tvarkiausi prie 3 metus Kaune, net nzn. ar ta gydytoja isvis bedirba, bet ten kojos nekelciau daugiau, nes padaryta prastai  verysad.gif

Sveika.Na,nemanau kad verta taip panikuoti.Juk nieko nėra amžino.Man taip buvo su metalo keramikos dantukais.Jie irgi po trijų metų , kaip susitarę, nusimovė.Vienas, po savaitės kitas.Bet aš nuėjau pas juos dariusią gydytoją ir man juos pricementavo.Dabar jau vėl kokie du metai vaikštau ir viskas gerai.Dėl laminančių tai nežinau, nebuvau susidūrusi.Tik gydytoja sakė, kad jos gali bet kada nukristi, kad protezavimas yra žymiai patvaresnis .Bet taip sakė prieš 5 metus, dabar gal kitos technologijos ir gal kitaip klijuoja.
Atsakyti
As kazkaip isivaizdavau kad laikis kurkas ilgiau, nors aisku pati tuo nepasidomejau:( todel ir vos negavau infarkto verysad.gif istisai depresija kazkokia del tu dantu, atrodo visas gyvenimas sugadintas, taip ir bijai kad neatsitiktu tokia nelaime kazkur netinkamoje vietoje, nes tada nzn.ka daryciau blush2.gif o man dabar reikia viska daryti is naujo, nebera ka pritaisyti, nes vis tiek laminate nukrenta, o kadangi dar prastai padaryta buvo ir labai matosi pajuodaves mano dantis pagal smegenis ant apmauto, tai abu reikia perdaryti, o pinigai beprotiski kuriu nera kiseneje verysad.gif dziaugiuosi, kad atradau si foruma, nes trupuciuka nusiraminau supratusi, kad tai ne pasaulio pabaiga, bet vis tiek liudna labai gyventi su istisa baime verysad.gif
Papildyta:
ir dar gal kas zinote gera protezuotoja klaipedoje, nes nezinau kur kreiptis, o butinai reikia verysad.gif
Atsakyti
sveikos, o galit pasakyti kiek estetinis plombavimas islaiko, siandien gyd. sako kad tik 3metus ( man reikia del to , kd dantys priekiniai pagelte negraziai) , siulo Keramikini vainikeli nes vel pageltonuos po to, bet kad ir vainikelis ziuriu po 3 metu nukrito g.gif
Atsakyti
Na as dariausi estetini plombavima pries tris metus. Priekinis antras dantukas buvo uzlipes ant pirmo. Kolkas per 3 metus neturejau jokiu problemu, tik karteli nuejau papoliruoti, kad vel atsviesetu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na as irgi jau tris dienas su estetiniu plombavimu, po kolkas dantenos patinusios, ziuresiu kaip bus toliau. Dariausi Juvenalitas Vilniuje ir NESIULAU niekam ten eiti, rezultatas gal ir nieko bet pinigus plesia juodai schmoll.gif
Atsakyti
Noriu visus ispeti, kad nesinaudotumete Vivadens paslaugomis! Jie tikri plesikai… Vietoj to kad patartu man sutavarkyti sakandi, tai ant kreivu dantuku uzdejo estetini. Gydytojas E. Balsiukas. Man buvo sudarytas neteisingas gydymo planas, to pasekoje milzininki pinigai viskam sutvarkyti.
Cia dar nieko pagamino bruksisto kapa, tada vel tvarke ji man nebetiko ir t.t. Kaina kapos 450lt
Dabar kreipiausi i Vilniaus implantologijos centro gydytoja Puisi… Situacija tokia is naujo tvarkome sakandi, ka turejo pamatyti ir pasiulyti sutvarkyti Vivadens centre, bet plesikai nepadare… Na ir desime laminates...
Ziauriai gaila laiko, pinigu ir kantrybes. Tikrai netylesiu ir kreipsiuosi kazkur… verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,

suprantu, kad estetinio plombavimo paslaugų kaina yra labai individuali. Bet pvz. yra susigrūdę visi keturi apatiniai kandžiai ir dar iltiniai...

Kiek tai galėtų kainuoti??? Kad nors kiek galėčiau įsivaizduoti kainas g.gif 2000.., 6000... lt?? Na visiškai neįsivaizduoju doh.gif Apšvieskit prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla69: 26 spalio 2011 - 23:21
Labas vakaras,mergaites! o,kiek kainuoja estetinio plombavimo paslifavimas,kad pasviesetu,net nebuvau girdejusi,kad tokia paslauga yra:)
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2011 10 26, 23:20)
Sveiki,

suprantu, kad estetinio plombavimo paslaugų kaina yra labai individuali. Bet pvz. yra susigrūdę visi keturi apatiniai kandžiai ir dar iltiniai...

Kiek tai galėtų kainuoti??? Kad nors kiek galėčiau įsivaizduoti kainas  g.gif  2000.., 6000... lt?? Na visiškai neįsivaizduoju  doh.gif  Apšvieskit prašau  4u.gif

Vilniuje atradau pigiausia varianta ,kur dantuko estetinis plombavimas kainuoja nuo 300 iki 600lt,kaina priklauso nuo sudetingumo,dantuko dydzio.
Atsakyti
nebesidaryciau estetinio niekada...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2011 11 08, 17:54)
nebesidaryciau estetinio niekada...

Pritariu drinks_cheers.gif. Ypač Vivadense pas E. Balsiuką. Trūksta kompetecijos ir etiketo. Per daug aukštai save laiko, o dirba nors ir moderniomis priemonėmis, bet ne geriau nei vidutiniokai schmoll.gif
Atsakyti
Aš aukščiau rašiau, kad ir aš, ir vyras tvarkėmės estetiniu plombavimu dantis pas Dianą Sušinskaitę, kaina tuomet buvo po 500 lt kažkur už priekinį dantį, dabar neįsivaizduoju, nes tai buvo prieš 8-9 metus. Dantys ir dabar dar atrodo puikiai, kur jos tvarkyti, vyro tai praktiškai visi bigsmile.gif Tik po antrojo vaikelio, kuris gimė šią vasarą, man dantenos pažemėjo, tai jautrios šaknys pasidarė vienoje pusėje. Vėl buvau pas tą pačią gydytoją. Tokia pat maloni ir kompetetinga liko kaip ir anksčiau, vertinanti senus klientus. Tai tik vienoje vietoje lyg ir yra nedidelis gedimas dėl tų pačių dantenų, ir dar seną visai kitos gydytojos įdėtą plombą tvarkyti reikės, o taip viskas puiku. Ką reiškia vieną kartą gerai atliktas darbas! thumbup.gif O kai vyras vienoje Žvėryno klinikoje darėsi higieną po tų 8-9 metų!, tai net ir tuomet higienistė su pagalbine stebėjosi ir žavėjosi, kaip gerai padaryta thumbup.gif Kiek žinau, kad toms estetinėms plomboms, kurias dėjo, yra 10 metų garantija, lyg EstehtX vadinasi ar pan. Kaip suprantu, jos yra kokybiškesnės nei šiaip deda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 11 lapkričio 2011 - 16:36