Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

Prasau man pagelbekite... Isluzo priekinis dantis, aisku yra saknis, manau bandys kabinti laikina, kiti dantys irgi truopa istisai, yra nesveiki, as nezinau ka daryti? ar yra koks budas apvilkti kazkuo dantis kad jie butu tvirti, visi lygus, balti ir grazus?!
doh.gif vienas priekinis plombuotas, atspalviai skiriasi,,,, apsvieskite mane prasau kas buna daroma kad suvienodinti VISOS burnos isvaizda, spalvas ir tvirtuma
verysad.gif kiek as galiu kankintis su tais dantim... luzta vienas po kito sad.gif labai isgyvenu... na o kyla aisku jums klausimas, kodel neklausiu stomotologo? Todel, kad esu ne lietuvoje, ir kartais sudetinga sita visa reikala isaiskinti, ko as butent noriu 4u.gif labai lauksiu daug ismananciu atsakymu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš per šalčius išsiplakiau abu priekinius dantis, tik šaknelės liko. Tai apmovė man bemetale keramika, spalvą pritaikė prie likusių natūralių dantų, kurie nėra balti. Bet jei būčiau norėjusi baltų dantų, tai būtų reikėję keist visus doh.gif Man jau užteko ir to, kad aš už du dantis daugiau nei 3000 litų sumokėjau
Atsakyti
Koks nemalonus jausmas buti be priekinio danties.... Penktadieni konsultacija, tikiuosi duos kazkoki laikina ar kazka, nes stogas vaziuoja
Atsakyti
Na kai as domejausi apie dantis, jei isluzta priekinis dantis, ir jeigu likusi saknis, tai kaip rase Smurka, apvelka danti, galimi du variantai, metaline(pigesne) ir bemetale keramika (nuejus i kluba, kai sviecia neonai, nesimato jokiu strypu). Jie trecdalis danties like, ji ispucia apiblombuojant. Man buvo 4 dantis nuo priekinio juodai isluzes, kaip tik buvau ispanijoje, tai man ji apiplombavo, ispute, na ir kolkas nesiskundziu, atrodo gerai, nekliba jau metai laiko su virs.bet jei grynai priekinis dantios, tai ko gero tau vilks danti, nes su jais daugiausiai kandama, ir labai jau saugoti reikia. ka sumokesi uz ispusta plombavima, kuris nezinia keik laikys, geriau daugiau sumoketi uz apvilima. Maciau jog Londone yra privatus lietuvis dantistas, ir uzsiima tuo reikalu su dantim, aisku kainos daug aukstesnes, taciau jei nera galimybiu atskristi i lietuva...bet pasisikaiciuk, gal su kelione ir stomotologo paslaugom gal tau pigiau iseis lietuvoje.as pvz tvarkiausi dantis vivadens kaune.patiko.tik is anksto susiskambinti reiktu, pasakyt kad esi is uzsienio, ir manau padarytu isimti, prisitaikytu prie taves.na ziurek, neliudek ir sekkmes. blogiausiu atveju bandyk detis tilteli..Drauge uk dejosi paprasta plomba, su nuskausminamais, jai apie 60 svaru isejo, man ispanijoje paprasta plomba butu kainavusi 80 euru, o Lietuvoje paprasta plomba pas privacia dantiste 40lt man kainuoja.tai ar tiktai verta UK taisyti..?
Atsakyti
Verta, nes man cia dantu taisymas nemokamas, plius as prie geriausiu noru negaliu isvykti, nes studijuoju, egzaminai arteja sad.gif Bandysiu eiti rytoj i registracija, ziuresiu ka snekes... Ka pasiulys.. turiu as pazystama stomotologa Londone, bet kadangi gyvenu skotijoje, man iki Londono reikia skristi, plius pas kazka apsistoti, na o cia as atleista nuo mokesciu uz dantu taisyma. ryt parasysiu ka sake... Palinkekit man sekmes verysad.gif
Atsakyti
Man per pirmą konsultaciją laikinus apvilko
Papildyta:
Tiesa, priekiniam vis tik patarčiau rinktis brangesnę bemetalę keramiką, tiesiog estetiškiau atrodo, nes metalė ties dantenom pamėlsta. Man spalvą atitaikė taip, jog mano mauti dantys absoliučiai nesiskiria nuo šalia esančių natūralių, kurie, kaip minėjau, nėra patys balčiausi
Atsakyti
Na, as po vizito pas stomotologa... Likau begalo patenkinta ir suzaveta britu darbu, labai malonus, iranga gera, tikrai viskas super thumbup.gif Dabar turiu laikina dantuka, sake viska sutvarkys 4u.gif Eisiu kiekviena karta su paciu didziausiu dziaugsmu.. net nesitikejau, kad taip kada drasiai zygiuosiu smile.gif
Atsakyti
Kadangi estetinio plombavimo Klaipėdoje temoje veiksmas visai nevyksta, tai pasiteirausiu čia, gal kas neseniai darėte estetinį Deodentoje, Danvitėj arba Estetdens pas Petrikienę? Pasidalinkit, klaipėdietės, patirtim savo ax.gif
Atsakyti
Apsvieskite mane kas yra : Bemetalės keramikos įklotas ?
Atsakyti
QUOTE(EGLUCIUKE @ 2011 03 14, 14:11)
Apsvieskite mane kas yra : Bemetalės keramikos įklotas ?

Greičiausiai strypas, ant kurio maus protezą
Atsakyti
Sveikos, man 20m. ir pas mane vienas priekinis dantis, šalia iltinio, yra labiau įstumtas į vidų, ir dar toks lyg mažesnis. Visa problema ta,kad priklausomai nuo apšvietimo atrodau kaip be danties (nuotraukose tai visose taip) blush2.gif todėl beveik nesišypsau. Tad ar apsimokėtų man darytis estetini plombavimą? Mano galva dėtis briketus dėl vieno danties neapsimoka, nes kitų dantų buklia aš visiškai patenkinta. Taigi ką patartumėte?
Atsakyti
Jeigu kas nors darėsi estetinė dantų plombavimą, gal galite pasidalinti įspūdžiais?

Ar po tokios procedūros sutvarkyti dantukai turi būti tokie šiurkštūs? išsiplauni dantis viskas ok, bet po kokių 6 val, jei taip apsivelia, čia normalu taip? blush2.gif
Ar skiriasi dantų po estetinio plombavimo priežiūra? Kaip paskui juos tvarko, jeigu jie pvz pailginti būna? blush2.gif

Gal žinote jeigu ilgina dantukus, tai ar jie ilginami tik viršuj arba tik apačioj? Ar kaip nros miršiai?

Vienas dantistas pasiūlė padaryti estetinį plombavimą ( nes dantys per žemi, tarpudančiai viską kaupia, sąkandis nebegeras ir pan.) Bet man kažkaip man įtartinai viskas, viena dantį ale pailgino, ir nepatinka man tas dantis, toks negyvas kažkoks. ir šiaip, kaip paskui su rpiežiūra tokių dantų? Estetinis plombavimas gal ir dvejoju ar pas tinkamą dantistą lankausi g.gif

labai duag neaiškumų, būkit mielos, jūs viską žinot, pagelbėkit 4u.gif
Atsakyti