Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas ir protezavimas

QUOTE(**kiškutė** @ 2010 02 20, 15:53)
tai ką darei?keitei protezą bemetale keramika?

Kaip tik dabar esu keitimo procese 4u.gif. Metalo keramikos protezą keičiau estetiniu plombavimu (visi priekiniai buvo atkurti iš plombų). Normaliai atklaikė daugiau kaip 5 metus, nebuvo nulūžę - bet vis tiek truputį paskilinėdavo, paviršius kažkaip "iro"... Ėjau konsultuotis ir pas pačią Ivanciūtę, ar ji apsiimtų perplombuoti - bet ir ji patarė pakeisti bemetale keramika (nes plomba bet kada gali nulūžti), tai dabar ir darau. Tiesa, nes Ivanciūtės klinikoje ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saloniki: 16 rugpjūčio 2010 - 15:02
O mano priekiniu dantuku grazinimas uztruko pernelyg ilgai.. unsure.gif Liepos 20d. nuslifavo 4 priekinius dantukus protezuoti bemetale keramika,padare laikinus,labai sunkiai kol su jais apsipratau,vaizdas dar puse bedos buvo,bet kalbet kol pripratau,ilgai su S raide bedu buvo, paprasciau pasakius - sveplavau kol ismokau doh.gif Dantukus padare rugpjucio 19,nuvaziavau pas gydytoja, dejo dejo jis man juos,matau,kad galva purto, taip ir supratau,kad kazkas negerai blink.gif Taip ir buvo,kai dave veidrodeli paziuret,nenudziugino vaizdas manes - neatitaikyta spalva,forma irgi ne mano,o ir jausmas labai nepatogus..(net pagalvojau slapta,gal cia ne mano dantis man matuoja,gal sumaise) Finale daktaras pasitares pats su savim(nes man absoliuciai nieko nekomentavo) nusprende,kad reikes perdaryt,taigi lauksiu dabar iki rugsejo vidurio verysad.gif Bijau,kad tie perdarytieji nebutu vel nei siokie,nei tokie, nes kazkaip nei gydytojo,nei techniko darbas nebekelia man pasitikejimo po tokios "kliurkos".. Veiksmas vyksta Siauliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta pati Sonecka: 22 rugpjūčio 2010 - 13:15
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 08 22, 14:14)
O mano priekiniu dantuku grazinimas uztruko pernelyg ilgai.. unsure.gif

ogo.. nu man ir forma ir spalva ne iskart pataike.. buvo siek tiek per aukstas ir per ilgas, tai taise. nusiunte pas technika ir tuo paciu taise ir matavo, dave paciai paziuret. tas pats ir su spalva.. man jau kaip ir atrode, kad gerai, bet pats stomatologas sumaste, kad dar reik pagerint. tai irgi pas technikus prie manes daze, kepe ir ziurejo smile.gif faina buvo pamatyt ju "virtuve" smile.gif bet kad perdaryt.. matyt visai blogai antsapudus nueme ar jau technikas sugrybavo ka..
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 08 22, 05:14)
O mano priekiniu dantuku grazinimas uztruko pernelyg ilgai.. unsure.gif Liepos 20d. nuslifavo 4 priekinius dantukus protezuoti bemetale keramika,padare laikinus,labai sunkiai kol su jais apsipratau,vaizdas dar puse bedos buvo,bet kalbet kol pripratau,ilgai su S raide bedu buvo, paprasciau pasakius - sveplavau kol ismokau doh.gif Dantukus padare rugpjucio 19,nuvaziavau pas gydytoja, dejo dejo jis man juos,matau,kad galva purto, taip ir supratau,kad kazkas negerai blink.gif Taip ir buvo,kai dave veidrodeli paziuret,nenudziugino vaizdas manes - neatitaikyta spalva,forma irgi ne mano,o ir jausmas labai nepatogus..(net pagalvojau slapta,gal cia ne mano dantis man matuoja,gal sumaise) Finale daktaras pasitares pats su savim(nes man absoliuciai nieko nekomentavo) nusprende,kad reikes perdaryt,taigi lauksiu dabar iki rugsejo vidurio verysad.gif Bijau,kad tie perdarytieji nebutu vel nei siokie,nei tokie, nes kazkaip nei gydytojo,nei techniko darbas nebekelia man pasitikejimo po tokios "kliurkos".. Veiksmas vyksta Siauliuose.

wow blink.gif man per 2 sav. "sudejo" dantukus g.gif
Atsakyti
Dabar galvoju,gal ir manuosius tik pataisys,bet kad nelabai isivaizduoju ka ten gali pataisyti,nes kaip minejau netgi forma ne mano unsure.gif O uztruko taip ilgai siek tiek ir del mano kaltes,viena savaite atidejo,nes negalejau butent ta diena atvykt,o siaip vasara..atostogu metas gydytojams,tai matyt del to taip ilgai.. smile.gif Ryt vaziuoju,kad perdarytu laikinus,nes senieji jau vos laiko,gal kazka suzinosiu naujo,nors mazai tiketina,nieko nera baisiau kai gydytojas tyli kaip vandens i burna prisisemes ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ta pati Sonecka: 23 rugpjūčio 2010 - 19:02
QUOTE(santine @ 2010 08 08, 22:22)
Labutis paneles
Man taip pat buvo kilusi dilema, ar protezuoti dantis(priekinius) ar visgi buti ikalbetai darytis estetini plombavima g.gif . Visgi nugalejo plombavimas tongue.gif . Mano dantu sakandis nera geras, plius priekiniai dantys nudile gerai, ir priekinis soninis nuluzes taip PAGERINTAI... verysad.gif .tai nuejau i VIADENTA kaune, visgi pasiule plombavima, sako protezavimas jau krastutuiniu atveju, nes dantis po protezu tai dyla..tai surizikavau, galu gale man 22m..sarmata sakyt jei buciau su protezais. blush2.gif .tai labai sauniai sutvarke dantukus thumbup.gif , (virsutinius prikinius), plius tas kur nuluzes buvo, visa atstatyti reikejo,bet ji jau kitoje klinikoje tvarkiausi.tai priekiniams dantims vienam dejo plokstele, kita apiplombavo, soninius iltinius viena apiplombavo, o kita tik pagrazino, kad panasi forma butu, ir net pinigu neeme uz tai. dantiste labai maloni, paklausia kaip noreciau ir pan.registravau pries tris savaites, teko palaukti, uzstata reikejo sumoketi 400lt, bet jie iskaiciuoti i suma. Viso sumokejau 1200lt. bet zinokit nei kiek nesigailiu!galiu buti issisiepus, nesigedinti del dantu, labiau pasitikiu savimi. minusu kaip ir nejauciu, nebent rudeni pasijus atvesus orams... biggrin.gif minusu nematau kolkas. dantis tvarkiausi si geguzi.dar nei vieno liapsuso nera drinks_cheers.gif  thumbup.gif

tvarkiausi ir as viadentoj uz 4 priekinius dantis sumokejau 1470lt nes i viena dejo stiklo keramikos kaisti,esu labai patenkinta ju kokybe ir kaina thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi jau seniai svajoju darytis estetinį plombavimą, bet vis dar kažkaip delsiau, bet artėja graži šventė, tai pasiryžau ir aš įsigyti gražią šypseną. Tą darysiu viadentoje
Atsakyti
Skaičiau jūsų pokalbius apie protezavimą ir estetinį plombavimą tai galiu pasakyti, kad pačiai teko apsilankyti pas odontologę (ne vieną) dėl estetinio plombavimo, dariausi 4 priekinius dantukus bet rezultatu esu labai patenkinta, padarė gerai ir greitai thumbup.gif ,
Atsakyti
Na, pagaliau ir as jau su savo nauja, balta sypsena thumbup.gif Labai dziaugiuosi rezultatu (ko tikrai nebesitikejau po praeito vizito ax.gif )Atrodo graziai,jauciuosi patogiai,labai tikiuosi,kad pagaliau isgyvendinsiu savo kompleksa,kuomet bijodavau sypsotis "pilna burna" smile.gif Linkiu to ir kitoms,kurios dar kelyje i tai 4u.gif
Atsakyti
sveikos.vis ieskau patarimo del geros odontologines klinikos. pas mane priekiniai 4- tragedija galima sakyti. vienas nuluzes buvo iki saknies, kiti tvarkyti begale kartu. is 4, tik 1 gyvas. kiti negyvi. galvoju, ar estetini, ar ka man daryti? ir i kokia klinika geriau kaune eiti?bijau, kad nekokybiskai gali padaryti ir ilgai uztrukti
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2010 09 28, 11:10)
sveikos.vis ieskau patarimo del geros odontologines klinikos. pas mane priekiniai 4- tragedija galima sakyti. vienas nuluzes buvo iki saknies, kiti tvarkyti begale kartu. is 4, tik 1 gyvas. kiti negyvi. galvoju, ar estetini, ar ka man daryti? ir i kokia klinika geriau kaune eiti?bijau, kad nekokybiskai gali padaryti ir ilgai uztrukti

Pas mane irgi priekiniai buvo labai nekokie schmoll.gif 3 negyvi ir 1 dar toks puse bedos.As kiek konsultavausi tai estetinio man nepetare darytis nei vienas odontologas,nes esą dantukai negyvi yra zymiai silpnesni ir gali bet kada luzti.Protezavimas vistiek kazkiek juos sustiprina,ne taip baisu kasti,kramtyti, o vaizdas tikrai nei kiek neblogiau nei po estetinio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2010 09 28, 16:26)
Pas mane irgi priekiniai buvo labai nekokie schmoll.gif 3 negyvi ir 1 dar toks puse bedos.As kiek konsultavausi tai estetinio man nepetare darytis nei vienas odontologas,nes esą dantukai negyvi yra zymiai silpnesni ir gali bet kada luzti.Protezavimas vistiek kazkiek juos sustiprina,ne taip baisu kasti,kramtyti, o vaizdas tikrai nei kiek neblogiau nei po estetinio thumbup.gif

aciu uz patarima. reiks susiimti ir eiti tvarkytis dantuku, nes man 21m, noriu sypsotis biggrin.gif
Atsakyti