Labutis paneles
Man taip pat buvo kilusi dilema, ar protezuoti dantis(priekinius) ar visgi buti ikalbetai darytis estetini plombavima
. Visgi nugalejo plombavimas
. Mano dantu sakandis nera geras, plius priekiniai dantys nudile gerai, ir priekinis soninis nuluzes taip PAGERINTAI...
.tai nuejau i VIADENTA kaune, visgi pasiule plombavima, sako protezavimas jau krastutuiniu atveju, nes dantis po protezu tai dyla..tai surizikavau, galu gale man 22m..sarmata sakyt jei buciau su protezais.
.tai labai sauniai sutvarke dantukus
, (virsutinius prikinius), plius tas kur nuluzes buvo, visa atstatyti reikejo,bet ji jau kitoje klinikoje tvarkiausi.tai priekiniams dantims vienam dejo plokstele, kita apiplombavo, soninius iltinius viena apiplombavo, o kita tik pagrazino, kad panasi forma butu, ir net pinigu neeme uz tai. dantiste labai maloni, paklausia kaip noreciau ir pan.registravau pries tris savaites, teko palaukti, uzstata reikejo sumoketi 400lt, bet jie iskaiciuoti i suma. Viso sumokejau 1200lt. bet zinokit nei kiek nesigailiu!galiu buti issisiepus, nesigedinti del dantu, labiau pasitikiu savimi. minusu kaip ir nejauciu, nebent rudeni pasijus atvesus orams...
minusu nematau kolkas. dantis tvarkiausi si geguzi.dar nei vieno liapsuso nera
tvarkiausi ir as viadentoj uz 4 priekinius dantis sumokejau 1470lt nes i viena dejo stiklo keramikos kaisti,esu labai patenkinta ju kokybe ir kaina