Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 12, 19:54)
o ka daro tas vynuogiu kauliuku aliejus? ;>

čia va dar iš NB tinklapio:

Unikalus aliejus naudojamas odos drėgmei išsaugoti ir rekomenduojamas bet kokio tipo odai. Apie 88% sudėties sudaro nesočiosios riebiosios rūgštys, tarp jų 68% linolino rūgštis. Jos gerai įsigeria į odos ląsteles ir išlaiko drėgmę, neleisdamos susidaryti raukšlėms. Turi stiprų antioksidacinį poveikį. Atstato nugairintą, saulės išdžiovintą ir sugrubusią odą, ypač naudingas kaklo ir vokų odai. Gali būti naudojamas grynas arba kaip kosmetinių gaminių priedas. Galima naudoti makiažui nuo veido odos valyti, masažui.

tą patį, ką Will parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 12 gegužės 2007 - 20:22
as ji naudoju veidui,maisau su EA.
Atsakyti
mamytes padekit ax.gif nupirko man mama ARBATMEDZIO alieju, sako i sampuna 2 laselius pries plaunant galva ilasinti (man atisrado pleiskanu siek tiek nei is to nei is sio verysad.gif ) sako padeda
gal girdejot ka?
Ir dar pasiskaiciau kad nuo inkstyru gerai, problemiskai odai, tik neparasyta kaip ji naudoti siuo atveju schmoll.gif ant odos neskiesta bijau tepti, nes jis stiprus antiseptikas ...gal zinot kaip skiesti ir kaip naudoti?
ir dar ka jis stebuklingo daro ?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 05 14, 11:29)
mamytes padekit  ax.gif  nupirko man mama ARBATMEDZIO alieju, sako i sampuna 2 laselius pries plaunant galva ilasinti (man atisrado pleiskanu siek tiek nei is to nei is sio verysad.gif  ) sako padeda
gal girdejot ka?
Ir dar pasiskaiciau kad nuo inkstyru gerai, problemiskai odai, tik neparasyta kaip ji naudoti siuo atveju  schmoll.gif  ant odos neskiesta bijau tepti, nes jis stiprus antiseptikas ...gal zinot kaip skiesti ir kaip naudoti?
aciu  4u.gif

http://www.supermama...

Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2007 05 14, 10:29)
mamytes padekit  ax.gif  nupirko man mama ARBATMEDZIO alieju, sako i sampuna 2 laselius pries plaunant galva ilasinti (man atisrado pleiskanu siek tiek nei is to nei is sio verysad.gif  ) sako padeda
gal girdejot ka?
Ir dar pasiskaiciau kad nuo inkstyru gerai, problemiskai odai, tik neparasyta kaip ji naudoti siuo atveju  schmoll.gif  ant odos neskiesta bijau tepti, nes jis stiprus antiseptikas ...gal zinot kaip skiesti ir kaip naudoti?
aciu  4u.gif

Be arbatmedžio aliejaus neįsivaizduoju, kaip išsiversčiau smile.gif Jau kokių 15 metų naudoju, kai radau straipsnį žurnale apie jo poveikį. Trumpai paminėsiu, kur naudojamas.
~ Valomas gyvenamųjų patalpų oras, kad išvengti užkrato, ligų. Galima pilt į vandenį grindims. Jei pamatau, kad vaikai ar mes su vyru pradedam sloguot, įpilu keletą lašų arbatmedžio EA į vandens stiklinę, ten suvilgau rankšluostuką ir pakabinu kambary, kur miegam - liuks inhaliacija thumbup.gif
~ Tepti įbrėžimus, žaizdeles, spuogus, herpes,o pūsleles, vabzdžių įgėlimo vietas.
~ Apsisaugojimui nuo vabzdžių apsipurkšti 1 dalies arbatmedžio EA ir 10 dalių vandens mišiniu.
~ Skaudant gerklei, 4 lašus arb. EA sumaišyt su 25 ml. šilto vandens ir skalaut gerklę.
~Nuo dantenų uždegimo ir dantų skausmo naudojama išsausintą burną patepus arb. EA 2 k. per dieną 7 dienas.
~ Makšties pienligės atveju, lašeliu patepti gleivinę 1 k. per dieną 7 dienas. (Bent jau man padėjo daug efektyviau ir greičiau, nei brangūs vaistai).
~ Pašalinti dantų apnašas, dėmeles, dezinfekuot burnos ertmę, lašelį arb. EA užlašinam ant dantų pastos valant dantis, galima ir tarpdančių siūlą sutept. Skiestu EA galima skalaut burną (malonus burnos kvapas, dezinfekcija).
~ Dedamas į bazinius masažo aliejus celiulito naikinimui.
~ Tinka naudot, kai įaugę kojų nagai, kojų grybelio atveju, jokoms stipriai prakaituojant, valyt ausų skylutėms, prieš veriant auskarus, dėl į šampūną (naikina pleiskanas)...
~ Naudojamas naminių gyvūnų priežiūroje. Naikina blusas, erkes, gydo egzemą, niežus (lašinamas į gyvūnų šampūną).
Atsakyti
Pagaliau ir aš sugebėjau nuvažiuyot iki parduotuvės ALIEJAI IR... 4u.gif

Nusipirkau persikų kauliukų aliejaus ir vynuogių kauliukų aliejaus. Bud kūnui, rankoms, veidui ir dar rafinuoto kokosų aliejaus plaukams...

O kaip veiduką tept? nuvalyti ir suvilgius vata tepti tuo aliejuku ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 05 15, 19:48)
O kaip veiduką tept? nuvalyti ir suvilgius vata tepti tuo aliejuku ar kaip?

Sudrėkink veidą prieš tepdama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 15, 21:24)
Sudrėkink veidą prieš tepdama  4u.gif
ačiū 4u.gif vakar pasitepiau- šiandien atsikėliau- neišbėrė yess.gif o tai aš viskam alergiška ax.gif
QUOTE(gekoniuke @ 2007 05 15, 22:05)
gal pasižiurėjei iki kada vynuogių kauliukų aliejaus galiojimas?
g.gif ne, o kur ten turi būt parašyta? ant buteliuko galiojimo datois nėra sad.gif ant to didelio, iš kurio pilsto turėjo būt parašyta? g.gif
Atsakyti
Koks aliejukas geriausiai tiktų sausėti linkusiai veido ir galvos odai. Kokiu aliujuku valote akių makijažą?
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2007 05 23, 21:36)
Koks aliejukas geriausiai tiktų sausėti linkusiai veido ir galvos odai. Kokiu aliujuku valote akių makijažą?

Akių makijažą kažkas valo vynuogių kauliukų aliejumi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2007 05 24, 20:19)
Gal žinote kur Kaune galima įsigyti NB aliejų? Nes kiek žiūrinėjau niekur nemačiau. Tik eterinių visokių pilna.  g.gif

Čia nuoroda:
http://www.naujojiba.../mus_rasite.htm
Atsakyti
QUOTE(Rama* @ 2007 05 20, 13:03)
naudoju jau seniai.. turėjau sausą odą, dabar susitvarkė. bet aš aliejus ir geriu ir tepu rolleyes.gif

o man aliejai kaip tik labai issausino veida ypac tas kvieciu zelmenu
Atsakyti