QUOTE(Lu Lu @ 2007 05 14, 10:29)
mamytes padekit
nupirko man mama ARBATMEDZIO alieju, sako i sampuna 2 laselius pries plaunant galva ilasinti (man atisrado pleiskanu siek tiek nei is to nei is sio
) sako padeda
gal girdejot ka?
Ir dar pasiskaiciau kad nuo inkstyru gerai, problemiskai odai, tik neparasyta kaip ji naudoti siuo atveju
ant odos neskiesta bijau tepti, nes jis stiprus antiseptikas ...gal zinot kaip skiesti ir kaip naudoti?
ir dar ka jis stebuklingo daro ?
aciu
Be arbatmedžio aliejaus neįsivaizduoju, kaip išsiversčiau
Jau kokių 15 metų naudoju, kai radau straipsnį žurnale apie jo poveikį. Trumpai paminėsiu, kur naudojamas.
~ Valomas gyvenamųjų patalpų oras, kad išvengti užkrato, ligų. Galima pilt į vandenį grindims. Jei pamatau, kad vaikai ar mes su vyru pradedam sloguot, įpilu keletą lašų arbatmedžio EA į vandens stiklinę, ten suvilgau rankšluostuką ir pakabinu kambary, kur miegam - liuks inhaliacija
~ Tepti įbrėžimus, žaizdeles, spuogus, herpes,o pūsleles, vabzdžių įgėlimo vietas.
~ Apsisaugojimui nuo vabzdžių apsipurkšti 1 dalies arbatmedžio EA ir 10 dalių vandens mišiniu.
~ Skaudant gerklei, 4 lašus arb. EA sumaišyt su 25 ml. šilto vandens ir skalaut gerklę.
~Nuo dantenų uždegimo ir dantų skausmo naudojama išsausintą burną patepus arb. EA 2 k. per dieną 7 dienas.
~ Makšties pienligės atveju, lašeliu patepti gleivinę 1 k. per dieną 7 dienas. (Bent jau man padėjo daug efektyviau ir greičiau, nei brangūs vaistai).
~ Pašalinti dantų apnašas, dėmeles, dezinfekuot burnos ertmę, lašelį arb. EA užlašinam ant dantų pastos valant dantis, galima ir tarpdančių siūlą sutept. Skiestu EA galima skalaut burną (malonus burnos kvapas, dezinfekcija).
~ Dedamas į bazinius masažo aliejus celiulito naikinimui.
~ Tinka naudot, kai įaugę kojų nagai, kojų grybelio atveju, jokoms stipriai prakaituojant, valyt ausų skylutėms, prieš veriant auskarus, dėl į šampūną (naikina pleiskanas)...
~ Naudojamas naminių gyvūnų priežiūroje. Naikina blusas, erkes, gydo egzemą, niežus (lašinamas į gyvūnų šampūną).