Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Bajm @ 2007 05 03, 10:00)
ar kokosų aliejų galima tepti ant veido?

Šiaip jis kemša poras, priskirtas prie kamedogeninių. Patarčiau darytis jo kaukes: užsitepti ir palaikyti max vieną val... Prieš einant į vonią pavyzdžiui. 4u.gif
Bet čia vėlgi kiekvienai skirtingai tikriausiai odelė reaguoja. Man tai buvo nelabai geras poveikis, išbėrė... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 03, 09:08)
Vakar nusipirkau sviestmedžio aliejų. Tikrai  thumbup.gif sausai veido odai, suskilinėjusioms rankoms ir pan. Ačiū visoms už patarimus  drinks_cheers.gif

Aš irgi labai džiaugiausi jį nusipirkusi, bet pastebėjau, kad beveik jokio poveikio rankoms nedaro doh.gif verysad.gif

QUOTE(aSmija @ 2007 05 03, 09:33)
sveikos, prieš savaitę nusipirkau maistui aniros extra virgin alyvuogių aliejų, ir vakar pastebėjau, kad atsirado kažkokios nuosėdos(kai pirkau nebuvo)nors laikiau šaldytuve g.gif  tai čia taip gali būt ar sugedo tas aliejus unsure.gif

Negalima šio aliejaus šaltai laikyti. Padėk į spintelę- jis atšils ir nuosėdos dings 4u.gif
Kai kurie maistui skirti aliejai net sukietėja laikomi šaltai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 03, 12:55)
aliejukus (jei nesunaudoji super greit ) butina laikyti saldytuve! gi jis oksiduojasi! wink.gif makademijos riesutu aliejukas atspariausias tai ji ryztuos laikyt ne shaldytuve bet kitus tai tikrai reiktu shaltai laikyt... rolleyes.gif

Juk tikrai alyvuogių aliejaus nereikia laikyti šaldytuve. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 05 03, 13:09)
Aš irgi labai džiaugiausi jį nusipirkusi, bet pastebėjau, kad beveik jokio poveikio rankoms nedaro  doh.gif  verysad.gif 

Ar sviestmedžio aliejus negydo suskilinėjusios rankų odos?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 05 03, 14:22)
Ar sviestmedžio aliejus negydo suskilinėjusios rankų odos?

Man- ne verysad.gif Po žiemos ir šalto vandens darbe rankos labai išsausėjo, ėmė skilinėti, tą aliejų naudojau apie mėnesį, bet poveikio nėra verysad.gif Vakare išsitepus viskas labai faina, o ryte matau, kad jokių pokyčių doh.gif Gal čia tik man netiko? Dabar pasilikusi jį retkartčiai naudoju, jei nesunaudosiu iki žiemos, tai lūpas tada tepsiu tongue.gif
Atsakyti
gal ka nors zinote apie morku alieju?
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 05 05, 09:39)
Oho  blink.gif  Dar ir tox buna?  blink.gif

Aha.
Jis yra Vilniuje universiteto vaistineje, bet as niekaip ten nenusigaunu, nors vis zadu. O info nelabai apie ji turiu blush2.gif
Atsakyti
Radau parašyta, kad morkų aliejus saugo epitelį (dengiamąjį audinį) ir saugo nuo raginio sluoksnio odoje bei plaukų folikuluose susiformavimo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 03, 22:18)
gal ka nors zinote apie morku alieju?

Manau, kad jis suteiktų veidukui gražią įdegimo spalvą biggrin.gif
Atsakyti
Hm, bet aš kažkaip būčiau linkusi labiau gerti mrkų sultys ar aliejų, o ne tepti juo veiduką... rolleyes.gif
Atsakyti
o ka daro tas vynuogiu kauliuku aliejus? ;>
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 12, 18:54)
o ka daro tas vynuogiu kauliuku aliejus? ;>

Turi stiprų antioksidacinį poveikį. Atstato nugairintą, saulės išdžiovintą ir sugrubusią odą, ypač naudingas kaklo ir vokų odai. Gali būti naudojamas grynas arba kaip kosmetinių gaminių priedas. Galima naudoti makiažui nuo veido odos valyti, masažui.
Aš naudoju makiažui valyti ax.gif
Atsakyti