Sveikos, labai daug cia pridiskutavusios esat, na bet kazkokia dali jusu komentaru perskaiciau mano oda be galo jautri, misri(sausa-normali). Nusibodo bandyti visokias priemones, nes daugelis netinka ir budavo ismesti pinigai
makiazo valymui naudoju abrikosu kauliuku alieju-puikiai man tinka, oda nurimo ir blakstienos atsigavo dar neseniai pirkau plaukams simondsiju alieju-vakar is bandziau patiko, bandysim toliau perku is NB
Norejau paklausti ar kas bandete is NB sviestmedzio sviesta veidui? su kremais man irgi problema, perskaiciau kad tinka suirzusiai odai, ja gydo, regeneruoja i t.t. ar bandete kas? aciu uz atsakymus
QUOTE(bijanti @ 2007 04 30, 10:08)
Norejau paklausti ar kas bandete is NB sviestmedzio sviesta veidui? su kremais man irgi problema, perskaiciau kad tinka suirzusiai odai, ja gydo, regeneruoja i t.t. ar bandete kas? aciu uz atsakymus
Naudoju sviestamedžio aliejų iš NB, kelis kart per savaitę, tepu vakarais. Tik jis toks kietokas, kaip sviestas, prieš tepant reikia pašildyti rankoj kad ištirptų. O šiaip neblogas dalykas, ypač žiemą, kai oda pradeda sausėti ir šerpetoti nuo šalčio, šitas sviestukas labai atgaivindavo odą man rodos jis toks neutralus, neerzina odos ir nebrangus, verta nusipirkti
Aš prieš kelias dienas nusipirkau simondsijų aliejaus, tai vieną vakarą tepiau veidą, ypatingo poveikio nepastebėjau, tiek, kad oda ryte buvo švelni, pamaitinta, kaip ir po sviestamedžio aliejaus. Ryt bandysiu palaikyti ant plaukų prieš plovimą
QUOTE(vita82 @ 2007 04 30, 19:44)
- gal yra koks aliejukas tinkantis po depiliacijos odai nuramint?
- kokie dar aliejukai tinka akių makiažui nuvalyt?
- kokie dar aliejukai tinka akių makiažui nuvalyt?
avokado tinka
Papildyta:
QUOTE(ritutele @ 2007 05 01, 17:51)
avokado tinka
avokado tinka po depiliacijos
vynuogiu kauliuku, abrikosu kauliuku, aguonu makiazui nuimti
QUOTE(bijanti @ 2007 04 30, 11:08)
Sveikos, labai daug cia pridiskutavusios esat, na bet kazkokia dali jusu komentaru perskaiciau mano oda be galo jautri, misri(sausa-normali). Nusibodo bandyti visokias priemones, nes daugelis netinka ir budavo ismesti pinigai
makiazo valymui naudoju abrikosu kauliuku alieju-puikiai man tinka, oda nurimo ir blakstienos atsigavo dar neseniai pirkau plaukams simondsiju alieju-vakar is bandziau patiko, bandysim toliau perku is NB
as ji naudoju rankom ir lupom ir ka labai salta, arba issauseja tepu ir veida. tepu plaukus karts nuo karto, ******. man jis labai patinka. ir kosmetika su svietmedzio aliejumi man labai tinka bet ko gero, cia individualus dalykas.
pabandyk, jeigu veidui netiks, sunaudosi vietoj lupu balzamo
Nesugedo,taip turi buti.
o kam tu saldytuve laikai?? laikyk spintelej, ir nebus tu nuosedu tame alyvu aliejuje
QUOTE(Bajm @ 2007 05 03, 12:00)
ar kokosų aliejų galima tepti ant veido?
as tai tiesa pasakius kokosu aliejuka naudoju ir maista gamindama ( pats sveikiausias deitinis aliejus, bent taip rase ) ir viso kuno odai, veido taip pat... nium gal kas ir sakys kad plogai betmano oda sausumo o o o kokio! o man lapai padeda...
Papildyta:
QUOTE(nikata @ 2007 05 03, 14:38)
o kam tu saldytuve laikai?? laikyk spintelej, ir nebus tu nuosedu tame alyvu aliejuje
aliejukus (jei nesunaudoji super greit ) butina laikyti saldytuve! gi jis oksiduojasi! makademijos riesutu aliejukas atspariausias tai ji ryztuos laikyt ne shaldytuve bet kitus tai tikrai reiktu shaltai laikyt...