Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

Sveikos, labai daug cia pridiskutavusios esat, na bet kazkokia dali jusu komentaru perskaiciau 4u.gif mano oda be galo jautri, misri(sausa-normali). Nusibodo bandyti visokias priemones, nes daugelis netinka ir budavo ismesti pinigai doh.gif
makiazo valymui naudoju abrikosu kauliuku alieju-puikiai man tinka, oda nurimo ir blakstienos atsigavo rolleyes.gif dar neseniai pirkau plaukams simondsiju alieju-vakar is bandziau patiko, bandysim toliau smile.gif perku is NB

Norejau paklausti ar kas bandete is NB sviestmedzio sviesta veidui? su kremais man irgi problema, perskaiciau kad tinka suirzusiai odai, ja gydo, regeneruoja i t.t. ar bandete kas? aciu uz atsakymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bijanti @ 2007 04 30, 10:08)

Norejau paklausti ar kas bandete is NB sviestmedzio sviesta veidui? su kremais man irgi problema, perskaiciau kad tinka suirzusiai odai, ja gydo, regeneruoja i t.t. ar bandete kas? aciu uz atsakymus  blush2.gif

Naudoju sviestamedžio aliejų iš NB, kelis kart per savaitę, tepu vakarais. Tik jis toks kietokas, kaip sviestas, prieš tepant reikia pašildyti rankoj kad ištirptų. O šiaip neblogas dalykas, ypač žiemą, kai oda pradeda sausėti ir šerpetoti nuo šalčio, šitas sviestukas labai atgaivindavo odą smile.gif man rodos jis toks neutralus, neerzina odos 4u.gif ir nebrangus, verta nusipirkti mirksiukas.gif

Aš prieš kelias dienas nusipirkau simondsijų aliejaus, tai vieną vakarą tepiau veidą, ypatingo poveikio nepastebėjau, tiek, kad oda ryte buvo švelni, pamaitinta, kaip ir po sviestamedžio aliejaus. Ryt bandysiu palaikyti ant plaukų prieš plovimą rolleyes.gif
Atsakyti
- gal yra koks aliejukas tinkantis po depiliacijos odai nuramint?
- kokie dar aliejukai tinka akių makiažui nuvalyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 04 30, 19:44)
- gal yra koks aliejukas tinkantis po depiliacijos odai nuramint?
- kokie dar aliejukai tinka akių makiažui nuvalyt?  blush2.gif

avokado tinka
Papildyta:
QUOTE(ritutele @ 2007 05 01, 17:51)
avokado tinka

avokado tinka po depiliacijos
vynuogiu kauliuku, abrikosu kauliuku, aguonu makiazui nuimti
Atsakyti
QUOTE(bijanti @ 2007 04 30, 11:08)
Sveikos, labai daug cia pridiskutavusios esat, na bet kazkokia dali jusu komentaru perskaiciau  4u.gif  mano oda be galo jautri, misri(sausa-normali). Nusibodo bandyti visokias priemones, nes daugelis netinka ir budavo ismesti pinigai  doh.gif
makiazo valymui naudoju abrikosu kauliuku alieju-puikiai man tinka, oda nurimo ir blakstienos atsigavo  rolleyes.gif  dar neseniai pirkau plaukams simondsiju alieju-vakar is bandziau patiko, bandysim toliau  smile.gif  perku is NB

Norejau paklausti ar kas bandete is NB sviestmedzio sviesta veidui? su kremais man irgi problema, perskaiciau kad tinka suirzusiai odai, ja gydo, regeneruoja i t.t. ar bandete kas? aciu uz atsakymus  blush2.gif

as ji naudoju rankom ir lupom ir thumbup.gif ka labai salta, arba issauseja tepu ir veida. tepu plaukus karts nuo karto, ******. man jis labai patinka. ir kosmetika su svietmedzio aliejumi man labai tinka thumbup.gif bet ko gero, cia individualus dalykas.
pabandyk, jeigu veidui netiks, sunaudosi vietoj lupu balzamo smile.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau sviestmedžio aliejų. Tikrai thumbup.gif sausai veido odai, suskilinėjusioms rankoms ir pan. Ačiū visoms už patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, prieš savaitę nusipirkau maistui aniros extra virgin alyvuogių aliejų, ir vakar pastebėjau, kad atsirado kažkokios nuosėdos(kai pirkau nebuvo)nors laikiau šaldytuve g.gif tai čia taip gali būt ar sugedo tas aliejus unsure.gif
Atsakyti
Nesugedo,taip turi buti.
Atsakyti
ar kokosų aliejų galima tepti ant veido?
Atsakyti
kazkurioj temoj skaiciau kad tepa ant plauku, del veido nezinau
Atsakyti
o kam tu saldytuve laikai?? laikyk spintelej, ir nebus tu nuosedu tame alyvu aliejuje
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2007 05 03, 12:00)
ar kokosų aliejų galima tepti ant veido?

as tai tiesa pasakius ax.gif kokosu aliejuka naudoju ir maista gamindama ( pats sveikiausias deitinis aliejus, bent taip rase blush2.gif ) ir viso kuno odai, veido taip pat... nium gal kas ir sakys kad plogai betmano oda sausumo o o o kokio! o man lapai padeda... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nikata @ 2007 05 03, 14:38)
o kam tu saldytuve laikai?? laikyk spintelej, ir nebus tu nuosedu tame alyvu aliejuje

aliejukus (jei nesunaudoji super greit ) butina laikyti saldytuve! gi jis oksiduojasi! wink.gif makademijos riesutu aliejukas atspariausias tai ji ryztuos laikyt ne shaldytuve bet kitus tai tikrai reiktu shaltai laikyt... rolleyes.gif
Atsakyti