Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

o gal zinot, koks aliejukas tiktu jautriai, saltais orais serpetojanciai veido odai? Arteja ruduo, o man net riebiausi kremai tik trumpam padeda...
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2009 09 06, 02:20)
o gal zinot, koks aliejukas tiktu jautriai, saltais orais serpetojanciai veido odai? Arteja ruduo, o man net riebiausi kremai tik trumpam padeda...

Siūlau pradėti nuo kokosų sviesto ar aliejaus, niekaip nežinau kuris ten ax.gif Man labai patinka... O jei ir toks netiks tada jau ir svietmedi naudoti... Bet šiaip oda neturėtų šerpetoti... gal reikėtų pylingo? g.gif
Atsakyti
As naudoju pylinga karta i savaite, bet ziema ir rudeni oda labai issauseja, todel ir pleiskanoja. O vasara jokiu problemu nera su oda...

Aciu uz atsakyma. Pabandysiu sita, kur jus paraset. Rytoj nubegsiu ir nusipirksiu ax.gif

Apie sita kalbejot?

http://www.kvapunama.../produktas/185/

O kuris geresnis afrikinis ar tas kitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aquilatel: 07 rugsėjo 2009 - 16:51
QUOTE(aquilatel @ 2009 09 06, 02:20)

As turejau tokia pacia problema su oda..Anksciau tepdavausi kremais, nenaudojau jokiu alieju.Bet kai pradejo stipriai pleiskanoti oda, ypac nosies ir kaktos srityje tai isigijau sviestmedziu alieju. Odos bukle naudojant si alieju vis gerejo ir grazejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 09 08, 11:37)
As turejau tokia pacia problema su oda..Anksciau tepdavausi kremais, nenaudojau jokiu alieju.Bet kai pradejo stipriai pleiskanoti oda, ypac nosies ir kaktos srityje tai isigijau sviestmedziu alieju. Odos bukle naudojant si alieju vis gerejo ir grazejo smile.gif

O sviestmedis nėra pernelyg riebus veidui? Nekemša porų?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 09 08, 10:50)
O sviestmedis nėra pernelyg riebus veidui? Nekemša porų?

Riebokas, net plaukai limpa prie veido smile.gif As uz pusvalandzio servetele nusausinu veida. Vasarai jo nenaudoju tik ziema i savaite pora kartu, nes pas mane ant veido kartais net atsirasdavo sausi negyvos odos lopineliai, tai sis aliejus tikra pagalba mano odai smile.gif Jei sia ziema odos bukle bus geresne, tai naudosiu lengvesni alieju.
Atsakyti
As pasidariau krema is sviesmedzio,jabobos ir eteriniu alieju.Mano oda riebi, tai zinokit subalansavo riebalu issikirima,sumazejo poros ir dabar odos bukle tikrai gera.As tepuosi vakare, pertekliu po kiek laiko nuvalau, oda minksta, minksta palieka. Ryte jokio netepu, tik mineraline pudra pasipudruoju.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2009 09 08, 16:21)
As pasidariau krema is sviesmedzio,jabobos ir eteriniu alieju.Mano oda riebi, tai zinokit subalansavo riebalu issikirima,sumazejo poros ir dabar  odos bukle tikrai gera.As tepuosi vakare, pertekliu po kiek laiko nuvalau, oda minksta, minksta palieka. Ryte jokio netepu, tik mineraline pudra pasipudruoju.

reikes pabandyti g.gif . O sakykit, gal kuri bande aromabaltic produkcija, ja parduoda eurokos vaistinese. Naudojau kvieciu daigu alieju gal visai ir nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 09 09, 13:50)
reikes pabandyti g.gif . O sakykit, gal kuri bande aromabaltic produkcija, ja parduoda eurokos vaistinese. Naudojau kvieciu daigu alieju gal visai ir nieko g.gif

Kiek esu skaičiusi šiame forume, tai aromabaltic aliejai rafinuoti, todėl nėra tokie naudingi, bei sendina odą.
Pati iš jų produkcijos turiu stiprinamąjį plaukų aliejų, man patinka rolleyes.gif .
Atsakyti
sakykit prasau, tai koks aliejus geriausiais plaukams? alyvuogiu, ricinos, kokosu ar yra dar geresnis? nes jau pasimeciau beskaitydama...
beje skaiciau, kad galima su alyvuogiu aliejumi valyti makiaza. ar ji reikia ant vatos pilti gryna ir tada valyti akis ar atskiesti kuo nors? ar visgi geresnis abrikosu kauliuku aliejus siam reikalui?
kruva klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 10 06, 22:24)
sakykit prasau, tai koks aliejus geriausiais plaukams? alyvuogiu, ricinos, kokosu ar yra dar geresnis? nes jau pasimeciau beskaitydama...
beje skaiciau, kad galima su alyvuogiu aliejumi valyti makiaza. ar ji reikia ant vatos pilti gryna ir tada valyti akis ar atskiesti kuo nors? ar visgi geresnis abrikosu kauliuku aliejus siam reikalui?
kruva klausimu biggrin.gif

Tavo išvardintieji geri, dar sėmenų arba makadamijos riešutų aliejai plaukams neblogi, kai kas sezamų labai giria, bet jis sunkesnis.

O dėl makijažo valymo, tai reikia vatos diskelį pirmiausia sudrėkinti vandeniu ir tada užpylus truputį aliejaus valytis, nes grynu aliejumi labai sunkiai valytųsi 4u.gif

Tik atmink, kad visi aliejai turi būti nerafinuoti, kitaip daugiau žalos nei naudos turėsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 06 spalio 2009 - 21:38
QUOTE(ievuzas @ 2009 10 06, 23:06)
del rafinuoto tai zinau jau, nes jau prisiskaiciau ir saviski pasikeiciau tongue.gif dekui uz atsakymus.
negalvojau, kad gali buti ananasu aliejus ohmy.gif

Pirmą kartą girdžiu tokį blink.gif gal čia eterinis?
Atsakyti