Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(white kitty @ 2009 08 25, 18:24)
Na as manau,kad galima ir jaunesniems naudoti,bet beveik visur raso,kad naudojamas brandziai,suvytusiai odai ir t.p...Skaiciau,kad sviesina strazdanas,bet del paakiu nezinau mastau.gif

kunigunda78 rašė, kad turėtų pašviesint. O nėra bandžiusių erškėtrožių aliejaus??
Atsakyti
Ersketuogiu kauliuku alieju paakiams reiktu naudoti atskiedus su kitu baziniu aliejumi, nes vienas jis gali buti per stiprus. Maisykite mazdaug 80% bazinio ir 20% ersketuogiu. Vienas ersketuogiu sekluciu aliejus naudojamas tik vietiskai pvz.:randams naikinti.
Atsakyti
QUOTE(Ekologiski_Kremai @ 2009 08 25, 18:43)
Ersketuogiu kauliuku alieju paakiams reiktu naudoti atskiedus su kitu baziniu aliejumi, nes vienas jis gali buti per stiprus. Maisykite mazdaug 80% bazinio ir 20% ersketuogiu. Vienas ersketuogiu sekluciu aliejus naudojamas tik vietiskai pvz.:randams naikinti.

O koks bazinis aliejus būtų tinkamiausias paakiams?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 26, 10:01)

gal migdolu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 08 26, 10:10)
gal migdolu?  g.gif

arba jojobos siulyciau,nes labai lengvas
Atsakyti
QUOTE(Ekologiski_Kremai @ 2009 08 25, 16:43)

Siame forume daug moteru paakius tepasi erzketuogiu aliejum ir dar nei viena jokiu skundu nepareiske
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 08 26, 12:25)
arba jojobos siulyciau,nes labai lengvas

Taip, jojobos butu geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 08 26, 10:01)

mergaites,o tinka paakiams vynuogiu kauliuku aliejus? As atradau,kad turiu toki namie (MB padovanojo),bet taip jis man ir stovejo,dbr atradau internete,kad galima naudot ji ir paakiu (voku)prieziurai,tai as ir tepuosi pries miega jau kokia savaite ax.gif ar ne per sunkus jis?ju daugiau suprantat,gal patarsit man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 31, 12:09)
mergaites,o tinka paakiams vynuogiu kauliuku aliejus? As atradau,kad turiu toki namie (MB padovanojo),bet taip jis man ir stovejo,dbr atradau internete,kad galima naudot ji ir paakiu (voku)prieziurai,tai as ir tepuosi pries miega jau kokia savaite ax.gif ar ne per sunkus jis?ju daugiau suprantat,gal patarsit man 4u.gif

tinka jei tau tinka smile.gif vynuogiu kauliuku aliejus nera sunkus..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 08 31, 14:25)
tinka jei tau tinka smile.gif vynuogiu kauliuku aliejus nera sunkus..

a,tai gerai,dekui uz patarima 4u.gif siaip man patinka,nzn ko tureciau is laukti,bet man blogo jis tikrai nieko nedaro,tepu tik nakciau,nes ryte tie riebaluoti paakiai ne kaip atrodo biggrin.gif rytais geliu pasitepu,jis lengvesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 08 31, 22:24)
a,tai gerai,dekui uz patarima 4u.gif siaip man patinka,nzn ko tureciau is laukti,bet man blogo jis tikrai nieko nedaro,tepu tik nakciau,nes ryte tie riebaluoti paakiai ne kaip atrodo biggrin.gif rytais geliu pasitepu,jis lengvesnis smile.gif

pamirsau paklausti ar tinka jis jaunai paakiu odai,kol intensyviai priziuret nereiki,o tik drekint,kad veliau maziau problemu butu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizingoji @ 2009 09 01, 17:50)
pamirsau paklausti ar tinka jis jaunai paakiu odai,kol intensyviai priziuret nereiki,o tik drekint,kad veliau maziau problemu butu? blush2.gif

tinka smile.gif
Atsakyti