Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(shape uk @ 2009 06 21, 21:10)
gal galit priminti su kokiu aliejum geriausia valyti nuo akiu makiaza? 4u.gif

Grynu aliejum makijazo valyti nepatarciau, galbut kai kam ir tinka, o man apsitraukia migla ir buna nesmagu. As imu virinto vandens, suslapinu vatele, uzlasinu pora lasu abrikosu kauliuku aliejaus ir tuomet valau.
Atsakyti
QUOTE(Ekologiski_Kremai @ 2009 06 21, 21:53)
Grynu aliejum makijazo valyti nepatarciau, galbut kai kam ir tinka, o man apsitraukia migla ir buna nesmagu. As imu virinto vandens, suslapinu vatele, uzlasinu pora lasu abrikosu kauliuku aliejaus ir tuomet valau.

aha kazkur skaiciau kad su vandeniu reikia.tai tik sis aliejus vienas,noreciau kad nedirgintu akiu ir kad pamaitintu tuo paciu paakius ax.gif o taip nuvalius tusa paakiu kremuka tepti reikia poto g.gif
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 21, 22:34)
aha kazkur skaiciau kad su vandeniu reikia.tai tik sis aliejus vienas,noreciau kad nedirgintu akiu ir kad pamaitintu tuo paciu paakius ax.gif o taip nuvalius tusa paakiu kremuka tepti reikia poto  g.gif

Del dirginimo, pasidaryk testa vidines alkunes pusej. As kremuka tepuosi, jauciu, kad man jo reikia.
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 21, 21:10)
gal galit priminti su kokiu aliejum geriausia valyti nuo akiu makiaza? 4u.gif

Jeigu jums įdomu kokiu būtent aliejumi valyti makiažą, o ne kuo aplamai, tai nemažai kas valo ir mėgsta, nes pasimaitina ir nesausėja oda. Populiariausi siūlomi būna vynuogių kauliukų ir abrikosų aliejai, jie lengvi, švelnūs, bet šiaip čia kaip kas nori. Man tai visi pasakoja, kad patogiausia akis (ar ir veidą) ištepti aliejumi, pamasažuoti ir paskui nuvalyti vata. Šiaip, tai bet kuriuo galima, tik kai kurie ypač tinka. Manau, čia individualu. smile.gif
Žinot, čia kai pati kuriatės savo makiažo valymo aliejų, tai galite pasidaryti kokį tik norite. Galit pasiimti sunkų, lengvą, riebų, skvarbų, kvepiantį, smirdintį, su eteriniais (mano manymu, pinigus galima ir geriau investuot), be eterinių, pigų, prabangų, mišinyje, vieną etc.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 spalio 2010 - 19:09
As ir manau, kad ANIROS aliejai nerafinuoti, nes parasyta, kad pirmo spaudimo. Idomumo delei reiktu paskambinti i firma ir paklausti.
Atsakyti
turiu vynuogiu kauliuku alieju,bet nesu tikra ar jis rafinuotas ar ne nes neraso.tik kad pure vegetable cold presed g.gif kazin ar mest lauk ar makiaza valyt,bet bijau paakiu oda suvaryt schmoll.gif siaip ji pas mane nei sausa nei is vis kokiu problemu su veidu yra tai stengiuosi kuo ilgiau islikti jaunatviska lotuliukas.gif siaip dbr pamasciau atsius greit man paakiu kremuka ta nuostabuji is handmade naturals tepsiu ji o makiaza valysiu kokiu s.... tai naudos nulis jauciu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 22, 21:09)
turiu vynuogiu kauliuku alieju,bet nesu tikra ar jis rafinuotas ar ne nes neraso.tik kad pure vegetable cold presed g.gif kazin ar mest lauk ar makiaza valyt,bet bijau paakiu oda suvaryt schmoll.gif siaip ji pas mane nei sausa nei is vis kokiu problemu su veidu yra tai stengiuosi kuo ilgiau islikti jaunatviska lotuliukas.gif siaip dbr pamasciau atsius greit man paakiu kremuka ta nuostabuji is handmade naturals tepsiu ji o makiaza valysiu kokiu s.... tai naudos nulis jauciu blink.gif

Pažiūrėk į spalvą: rafinuotas vynuogių kauliukų aliejus būna šviesiai geltonas, o nerafinuotas - žalsvas.
Atsakyti
QUOTE(Lung @ 2009 06 22, 21:36)
Pažiūrėk į spalvą: rafinuotas vynuogių kauliukų aliejus būna šviesiai geltonas, o nerafinuotas - žalsvas.

Bet su ta spalva irgi klausimas, dabar nuėjau ir pasižiūrėjau savo vynuogių kauliukų aliejaus spalvą, ji tokia šviesiai žalsva, o tiksliai žinau, kad rafinuotas, nes Naujosios Barmunės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lung @ 2009 06 22, 21:36)

nu svelniai zalsva bet vos vos toks,bet ernesin rafinuotas irgi zalsvas doh.gif
Atsakyti
o kuo jus valot visa makiaza?blasktienu tusa,pudra ar siaip nesvarumus per diena susikaupusius ant odos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 06 23, 18:42)
ax.gif tikrai ne Kunigunda, nes esu labai daug visokiu semenu alieju gerus ir galiu pasakyti, kad yra ir visai skaniu semenu alieju, t.y., neoksidavusiu, todel be jokio kartumo, net ir praejus menesiui  mirksiukas.gif

Tai koki pirkti 4u.gif ax.gif ? Pamenu kad lyg is Metos neblogi, bet nerandu tokiu maximose
Atsakyti
siandien gavau siuntinuka shea butter 4u.gif vakare bandysiu.o kur jus laikote aliejus spinteleje,saldytuve?
Atsakyti