Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Amulet @ 2009 05 12, 20:20)
Taip pat gal kas galėtų parekomenduoti, kokį aliejuką būtų galima naudoti įskilusiems lūpų kampučiams  g.gif
Dukrytei įskilo abu kampučiai, tai noriu užgydyti  verysad.gif

Aš tai tepu sviestmedžiu thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms. Bandysime vitaminų pagerti dėl lūpų kampučių.
Kažkur internete skaičiau, kad nakvišų tiktų lūpų kampučiams patepti. Bet kur jo nerafinuoto gauti? Tik iš KN? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2009 05 12, 20:20)
Taip pat gal kas galėtų parekomenduoti, kokį aliejuką būtų galima naudoti įskilusiems lūpų kampučiams  g.gif
Dukrytei įskilo abu kampučiai, tai noriu užgydyti  verysad.gif

Labai man padeda E+A kapsules, as jas praplesdavau ir aliejuku tepdavau lupas, na tikrai veiksminga priemone, zinoma, ir pagerti nepakenktu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 05 13, 10:25)
Merginos, ka galite pasakyti gero apie argano alieju ? Ar jis tiktu paakiam ?

as ji tepu paakiams, man labai patinka bigsmile.gif geriau nei bet koks kremas. jis toks tirstokas, vos varva pro pipete, tai as su vienu laseliu istepu abu paakius. tiesa kai kam forume jo kvapas labai nepatiko, bet man tai jis netgi labai malonus blush2.gif
Atsakyti
Pries pora savaiciu pradejau veida vietoj visu kremu tepti Extra Virgin alyvuogiu aliejumi. Pirkau maximoj, maisto skyriuje. Mazas buteliukas kainavo 7 lt. Na nezinau ar cia sutapimas koks, ar ne, bet tokios grazios, lygios ir net spindincios is vidaus veido odos kaip dabar nesu turejusi bigsmile.gif. Kelis lasus uzlasinu ant delno ir tepu po truputi vakare, nuvalius veida eidama miegoti ir ryte, pries darant makiaza dienai. Nerealus poveikis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 18 gegužės 2009 - 10:36
QUOTE(be*starlet @ 2009 05 13, 16:26)
doh.gif  o as ir toki turiu is SP, pirkdama dar klausiau, ar tikrai nerafinuotas, sako taip, nu sakes  verysad.gif Beje, Akropolyje esanciuose SP pirkau, gal pardaveja nelabai nusimano... unsure.gif

Bijau kad merginos ar nesumaišėt, jai kvepia tai rafinuotas lyg tai o jai ne tai nerafinuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 05 19, 17:13)
Bijau kad merginos ar nesumaišėt, jai kvepia tai rafinuotas lyg tai o jai ne tai nerafinuotas  g.gif

jei kvepia tai nerafinuotas, o jei be kvapo tada tikrai rafinuotas.. bet dar buna ir tokiu dalyku, kad jei ir kvepia tai dar nebutinai bus nerafinuotas, nes gali but tiesiog pakvepintas.. doh.gif bet jei aliejus sertifikuotas ir kvepia, tai viskas su juo gerai..
Atsakyti
Labai neblogos info imete Delfis apie ivairius aliejus: http://gyvenimas.del...php?id=22262322
Atsakyti
Ir man alyvuogiu aliejus nepamainomas 4u.gif Tinka visam kunui ir veidui, o jei noririsi kvapu, su eteriniais pamaisau ir liuks gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Radau straipsnį apie EA, gal dar kas neskaitė: ax.gif

http://www.anonsas.l.../1/article/6149
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 06 20, 11:11)
Sliver, ar jau įsigijai kanapių aliejų, kaip jį naudoji? mirksiukas.gif  Šiandien planuoju į De Loną jo užsukti tongue.gif

aš turiu jau kuris laikas iš SP nusipirkusi, tai nakčiai tepu veidą, valau akių makiažą su juo ir dar rytais kartu su moliūgų aliejum po šaukštą išgeriu...
Atsakyti
gal galit priminti su kokiu aliejum geriausia valyti nuo akiu makiaza? 4u.gif
Atsakyti