Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

puiklapių superinis wink.gif Vieną jį naudojo: labai gerai odą nuramino ir sugydė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 05 03, 17:49)
puiklapių superinis wink.gif Vieną jį naudojo: labai gerai odą nuramino ir sugydė  rolleyes.gif

o man jis kaip ik netiko schmoll.gif kimsdavo poras, prasidedavo berimai blink.gif grizau prie savo iprastai naudojamos kosmetikos -ir super, viskas susitvarke cool.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 04, 10:42)
o man jis kaip ik netiko schmoll.gif kimsdavo poras, prasidedavo berimai blink.gif grizau prie savo iprastai naudojamos kosmetikos -ir super, viskas susitvarke cool.gif

na tai tik įrodymas, kad aliejai - labai individualus dalykas. vienoms tinka, kitoms ne.. reikia surasti savo.. - man puiklapiu aliejus super thumbup.gif dabar jau be jo nebegaliu smile.gif

o tai vyrams kremuku nei viena negaminote?? g.gif zinoma, save priziureti svarbiau lotuliukas.gif

o riconos alieju kur perkate? - vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(mongolija @ 2009 05 04, 10:00)
o tai vyrams kremuku nei viena negaminote??  g.gif  zinoma, save priziureti svarbiau  lotuliukas.gif

o riconos alieju kur perkate? - vaistinese?

jei tik parodytų norą - suveikčiau kremuką, bet kad apskritai nesitepa smile.gif

vaistinėse drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal buvote susidūrusios su tokiu dalyku.
Žodžiu nusipirkau kokosų aliejų stikliniame butelyje ir kitą mažesnį kiekį plastasiniame butelyje. Bet vienas bekvapis, o kitas kaip tik labai kvepia kokosais. Tai kuris būtų tas tikrasis? Nes berods ant abiejų rašo 100 natūralus. Tai va ir pasimečiau visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2009 05 09, 19:41)
Sveikos,

gal buvote susidūrusios su tokiu dalyku.
Žodžiu nusipirkau kokosų aliejų stikliniame butelyje ir kitą mažesnį kiekį plastasiniame butelyje. Bet vienas bekvapis, o kitas kaip tik labai kvepia kokosais. Tai kuris būtų tas tikrasis? Nes berods ant abiejų rašo 100 natūralus. Tai va ir pasimečiau visai  doh.gif

tas kuris kvepiantis tai ir yra normalus.. o va tas kur bekvapis tai rafinuotas yra
Atsakyti
Nusipirkau vynuogių kauliukų aliejų ir rozmarinų EA, norėčiau juos maišyti su drėkinamąjuoju kūno kremu, kiek maždaug reikėtų pilti vynuogių al. ir kiek lašų rozmarinų EA į 100ml kremo?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 05 09, 20:01)
tas kuris kvepiantis tai ir yra normalus.. o va tas kur bekvapis tai rafinuotas yra

Ačiū labai Palomina už atsakymą. 4u.gif
Va būtent šis iš sveikiproduktai.lt buvo bekvapis

http://www.sveikipro...d...31&id=18030
O aš tikėjau, kad iš ten perkant, jau tikrai 100 procentinį nerafinuotą įsigysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 11, 17:15)
As lygiai toki pat turiu, tik plastmasiniame indelyje doh.gif kepimui dabar naudoju. pirma karta pirkau, tai nieko nezinojau koks turi but tas nerafinuotas ir t.t. gerai kad nors nebrangus rolleyes.gif

Aš irgi dar visai žalia tuose dalykuose, bet po truputi kaupiu info. 4u.gif
O kol kas kaip atskirti ateityje dar nežinau.

Taip pat gal kas galėtų parekomenduoti, kokį aliejuką būtų galima naudoti įskilusiems lūpų kampučiams g.gif
Dukrytei įskilo abu kampučiai, tai noriu užgydyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amulet @ 2009 05 12, 20:20)
Taip pat gal kas galėtų parekomenduoti, kokį aliejuką būtų galima naudoti įskilusiems lūpų kampučiams  g.gif
Dukrytei įskilo abu kampučiai, tai noriu užgydyti  verysad.gif

gal geriau gydyti iš vidaus, nes man kažkaip atrodo kad tai reiškia kad trūksta vitamino B...
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 05 12, 19:35)
gal geriau gydyti iš vidaus, nes man kažkaip atrodo kad tai reiškia kad trūksta vitamino B...

o man del sutrukusiu kampuciu gydytoja rekomendavo a+e vitaminus gert g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liina: 12 gegužės 2009 - 21:51
Merginos, ka galite pasakyti gero apie argano alieju ? Ar jis tiktu paakiam ?
Atsakyti