Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Deimira @ 2009 03 21, 13:41)
Na aš irgi iš interneto prisigaudžius turiu informacijos.
Tik norėtusi turėti ją kngos pavidale, kur ji būtų susisteminta ir išsami.
Ačiū tau 4u.gif

knygu rusu kalba yra cia
ir minetas forumas, kurio deka galima ir knyga pasidaryti viska atsispausdinus
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 21, 12:22)
o tu EA gryna ant veido naudoji??  blink.gif

nea, as misinuka brandziai odai tepu. Kaip man paaiskino tai taip ir darau blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(I'm love @ 2009 03 21, 22:18)
nea, as  misinuka brandziai odai tepu. Kaip man paaiskino tai taip ir darau blush2.gif .

blyn daba net susiparinau. Panos kurios turit misinukus sausai odai, misriai a riebiai kaip jus juos naudijat?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 21, 21:19)
nea, as  misinuka brandziai odai tepu. Kaip man paaiskino tai taip ir darau blush2.gif .
Papildyta:

blyn daba net susiparinau. Panos kurios turit misinukus sausai odai, misriai a riebiai kaip jus juos naudijat?? doh.gif

labai paprastai biggrin.gif nusiprausiu, tada veida papurskiu hidrolatu (arba toniku nuvalau) ir ant dregnos (butinai) odos tepu labai labai nedaug aliejaus (turiu riebiai odai ir normliai, tai pagal nuotaika naudoju)..
jei per daug aliejaus uztepu, tai kiek nesusigeria i oda, tada su servetele pasalinu likucius.. na po to dazaus - krempudra ir t.t. (aisku jei dazaus).. makiazas man issilaiko visa diena puikiai..
svarbiausia tinkamas priemones issirinkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 21, 22:28)
na as irgi taip vat buvau jau issigandus, sakau gal ji dar reikejo skiesti  biggrin.gif  doh.gif

ne.. baziniu alieju nereikia skiest biggrin.gif skiedziami tik eteriniai aliejukai
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 11:12)
as jo neskiedziau,nu ta vaistininke. blink.gif  doh.gif  prisapaliojo man ,kad nereikia skiesti,plyka ant veido sus servetele blush2.gif  bet nors padejo kazkiek lotuliukas.gif

o koks eterinis pas tave? nes pvz arbatmedzio ir levandu eteriniai galima ir gryni naudot, bet aisku visa veida tept EA jo nepraskiedus, tai nesamone doh.gif
Atsakyti
Arbatmedzio, bet taip ir tepiau,kur spuogiai buvo, veliau begiojau,nes dudau nuo kvapo. blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 12:43)
Arbatmedzio, bet taip ir tepiau,kur spuogiai buvo, veliau begiojau,nes dudau nuo kvapo. blink.gif  wub.gif

na jei tik spuogus tepliojai, tai tada teisingai naudojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 14:11)
O Palomina,dekui 4u.gif  sviestmedzio tai girdejausiandien nuleksiu butinai i vaistine smile.gif

hmm g.gif kazin ar vaistinej buna.. seip geriau i Kvapu namus eik, ten tai tikrai zinau, kad geras ir nerafinuotas.. nes jei nusipirksi rafinuota alieju, tai kazin ar bus is jo naudos kokios..
Atsakyti
nusipirkau siandien stai si alieju afrodites aliejus Gal kuri jau isbandziusi ji? Parasyta kad galima teopti tiek veida tiek kuna, bandysiu naudoti ji veidui. smile.gif stai aprasymas: Kūno aliejus "Afroditė" - naudojamas veidui ir visam kūnui, puikiai maitina naktį ir suteikia gaivumo. Turi regeneruojančių savybių, todėl ypač tinka brandžiai ir pavargusiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 22 kovo 2009 - 20:33
QUOTE(Palomina @ 2009 03 22, 12:59)
rankoms (ir ne tik.. pvz dar kulnams irgi gerai) rekomenduojamas svietmedziu aliejus.. nuo itrukimu tinka benzoinas..

Man sviestmedžio aliejus netinka doh.gif Vis tiek nepanaikina sausumo pojūčio rolleyes.gif Veidui jau kurį laiką naudoju vynuogių kauliukų aliejų, bet paskutiniu metu po patepimo išmeta dėmėmis g.gif
Buvau užsimojusi naudotis tik aliejais, bet, spėju, kad teks grįžti prie įprastų kremų verysad.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif matau kad visos cia aliejuku fanes ir ekspertes, tad nutariau ir as kai ko jusu pasiteiraut:)) as jau keleta menesiu naudoju kvieciu zelmenu alieju (pirkau vaistineje),kai pradejau naudot jokio stebuklo nesulaukiau,bet ir nepablogejo iskeitus krema i alieju thumbup.gif ir tada pamasciau: kam man ta krema naudot jei galiu naudoti NATURALU produkta, kuris mano odos nepadaro stebuklingos, nes ji tikrai spuoguota, bet svarbiausia as tai odai bent jau nekenkiu jokiais kremais tepdama, neaiskios sudeties..tai va tokia istorija mano naudojimo alieju biggrin.gif p.s. na visgi naudoju, kelis kartus i savaite idegio krema blush2.gif bet cia nesiskaito biggrin.gif tai va, norejau paklausti: girdejau kad alieju butina tepti ant dregnos odos. ar tai tikrai tiesa? ta prasme jei man labiau patinka tepti ant sausos?smile.gif ar cia jau klaida didele?smile.gif) o antras klausimas butu: gal kas gali parekomenduoti alieju riebiai, spuoguotai odai?smile.gif nes dabar kaip tik ruosiuos isigyti nauja aliejuka:))
tikiuosi atsiras galinciu man padeti eksperciu ir perskaiciusiu visa ilga sita mano rasliava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliute @ 2009 03 24, 18:37)
sveikutes  smile.gif  matau kad visos cia aliejuku fanes ir ekspertes, tad nutariau ir as kai ko jusu pasiteiraut:)) as jau keleta menesiu naudoju kvieciu zelmenu alieju (pirkau vaistineje),kai pradejau naudot jokio stebuklo nesulaukiau,bet ir nepablogejo iskeitus krema i alieju  thumbup.gif  ir tada pamasciau: kam man ta krema naudot jei galiu naudoti NATURALU produkta, kuris mano odos nepadaro stebuklingos, nes ji tikrai spuoguota, bet svarbiausia as tai odai bent jau nekenkiu jokiais kremais tepdama, neaiskios sudeties..tai va tokia istorija mano naudojimo alieju  biggrin.gif  p.s. na visgi naudoju, kelis kartus i savaite idegio krema  blush2.gif  bet cia nesiskaito  biggrin.gif  tai va, norejau paklausti: girdejau kad alieju butina tepti ant dregnos odos. ar tai tikrai tiesa? ta prasme jei man labiau patinka tepti ant sausos?smile.gif ar cia jau klaida didele?smile.gif) o antras klausimas butu: gal kas gali parekomenduoti alieju riebiai, spuoguotai odai?smile.gif nes dabar kaip tik ruosiuos isigyti nauja aliejuka:))
tikiuosi atsiras galinciu man padeti eksperciu ir perskaiciusiu visa ilga sita mano rasliava  4u.gif

Kiek žinau, visus aliejus reikia tepti tik ant drėgnos odos, nes tada drėgmė įvedama į vidų, o tepant ant sausos, aliejus ištraukia drėgmę iš odos (gal ir klystu, tada pataisys daugiau žinančios g.gif )
riebiai odai aliejų mišinį gali įsigyti Kvapų namuose http://www.kvapunama...i/vietoj kremo/
jų tinklapyje ir taip daug geros informacijos gali paskaityti, o jų produktai laikomi geriausiais ką šiuo metu gali gauti Lt 4u.gif
dar daug tokia tema yra diskutuojama Natūralios kosmetikos gamintojų temoje, užeik: http://www.supermama...howtopic=424031 4u.gif
Atsakyti