Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 23:55)
uztektu keliu lasu
drinks_cheers.gif
ir salto spaudimo aliejai gali buti rafinuoti  ax.gif

klausyk, o Kvapu namu aliejus galima gerti, ar jie tik kosmetiniai?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 03 19, 12:02)

galima.. esu gerus nakvisu ir makadamiju, taip pat kokoso alieju.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 kovo 2009 - 12:13
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 19, 10:18)
Iki kelintos dirba "Agnum centras"? Galvoju nusipirkti kokosų aliejaus  smile.gif
Ar galima kūną tepti ir makiažą valyti su abrikosų kauliukų aliejum? (pirkau Naujojoj Barmunėj, o paskui perskaičiau, kad daug kas sako, kad jis rafinuotas, tai bijau veidą tepti  doh.gif )

man regis tik nuo 16 iki 17 val. tik kazin ar is kart tures geriau parasyk el. laiska, jei netures tai uzsakys is Kvapu namu, ir kai gaus galesi atsiimt, uztrunka viskas apie 1savaite 4u.gif

Tiesa man nuo kokosiu aliejaus pasitepus kelis kart veida ismete demem raudonom ir baisia niestinciom, niekam taip nebuvo ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 19 kovo 2009 - 13:45
sakykit, kazkur skaiciau, kad vienodo aliejaus ilga laika ant odos negalima naudot, nes tipo pripranda - reik pakaitaliot, ar tiesa? jei taip tai kas kiek laiko keisti?
Atsakyti
QUOTE(Deimira @ 2009 03 19, 10:20)
Apie eterinių aliejų savybes, naudojimą ir poveikį kngų tikrai yra, o gal kas žino ar turi knygą, kur būtų išsamios ir profesionalios informacijos apie augalinius - bazinius aliejus???? g.gif

kaip su rusu kalba? paieskociau vieno forumo -ten gausybe informacijos, tik kai as nemegstu skaityti rusu kalba -tai internete anglu kalba prisirankioju ax.gif

QUOTE(Maidenana @ 2009 03 19, 11:02)

galima

QUOTE(Palomina @ 2009 03 19, 12:12)
taip pat kokoso alieju..  smile.gif

niam niam
Atsakyti
O kuriose vaistinėse galima įsigyti kokybiškų aliejukų veidui?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 03 18, 23:55)

ir salto spaudimo aliejai gali buti rafinuoti  ax.gif

Nu ir galvos skausmas man dabar su tuo aliejum. Nepigiai as mokejau. O ant buteliuko neparasyta ar jis rafinuotas ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2009 03 19, 20:29)
Nu ir galvos skausmas man dabar su tuo aliejum. Nepigiai as mokejau. O ant buteliuko neparasyta ar jis rafinuotas ar ne  g.gif

nu jei nepigiai mokejai, tai greiciausiai, kad nebus rafinuotas, o jei dar sertifikuotas - tai jau tikrai
Atsakyti
Sveikos paneles smile.gif

Nusprendziau pereit prie naturalios kosmetikos, tai noreciau jusu pagalbos biggrin.gif
Man 25 metai, oda sausoka ir retkarciai issoksta spogeliai, paakiu oda isvargusi, nes dirbu kruopstu darba... Zinau, kad aliejukus reikias mazdaug kas menesi keist, kad oda ne priprastu, bet noreciau paklaust koks man aliejukas tiktu? g.gif Ir kur galeciau jo nupirkt, kokybisko? bigsmile.gif
Aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 20 kovo 2009 - 18:39
QUOTE(graShkyte @ 2009 03 20, 19:38)
Sveikos paneles  smile.gif

Nusprendziau pereit prie naturalios kosmetikos, tai noreciau jusu pagalbos  biggrin.gif
Man 25 metai, oda sausoka ir retkarciai issoksta spogeliai, paakiu oda isvargusi, nes dirbu kruopstu darba... Zinau, kad aliejukus reikias mazdaug kas menesi keist, kad oda ne priprastu, bet noreciau paklaust koks man aliejukas tiktu?  g.gif  Ir kur galeciau jo nupirkt, kokybisko? bigsmile.gif
Aciu Jums labai  4u.gif

gali nuzingsniuoti i Kvapu namus, ten alieju (ir ne tik) pasirinkimas thumbup.gif ir patars koki issirinkti..
seip jei oda sausa, tai yra ten Sausos odos alieju misinukas.. spuogialiams naikinti gali arbatmedzio, levandos ar kokio kito eterini nusipirkt ir teplioti juos.. paakiams gali pvz migdolu alieju..
o man kai oda buna pavargus (na buna kartais), tai po nakvisu aliejaus labai atsigauna..
Atsakyti
Sveikos. Man iskilo klausimelis, kiek jus kartu naudojat EA dienoje (du ar viena) ir kaip jums ryte buna, pvz jei norite uzsitept kremines pudros. Ar galima ant EA tept kremine pudra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I'm love @ 2009 03 21, 09:23)
Sveikos. Man iskilo klausimelis, kiek jus kartu naudojat EA dienoje (du ar viena) ir kaip jums ryte buna, pvz jei norite uzsitept kremines pudros. Ar galima ant EA tept kremine pudra? ax.gif

o tu EA gryna ant veido naudoji?? blink.gif
Atsakyti