QUOTE(rutuk @ 2009 03 15, 22:06)
Susidomejau ir as tais aliejukais visais
Tik man kol kas labai daug klausimu kyla
pvz. jus merginos naudojat koki nors alieju kaip pagrinda ir i ji maisote EA? Ir kaip zinoti kokiomis proporcijomis naudoti vienokius ar kitokius aliejukus su EA? Na as turiu omenyje, kad perkant paciai ir juos maisant
Ir kur jus maisote juos pvz. kai naudojate veidui (juk reikia nedaug) ir kai reikia kunui (kai reikia daugiau)?
Gal as kartojuos, bet buciau dekinga, jei kas atsakytu
aš pati neseniai tik pradėjau tuo domėtis, ir dar nedaug išbandžiau ant savęs, bet oda labai atsigavo ir pagražėjo. Aš iš SM forumo ir įvairių kitų internetinių puslapių susirinkau kažkiek informacijos apie skirtingų augalinių ir eterinių aliejų savybes ir poveikį, taipogi įvairių receptų. Jei nori, parašyk kokia tavo oda, atsiūsiu tau į AŽ keletą receptų. Ten būna surašyta, kiek pilti aliejų, kiek lašinti EA.
Sau darausi ne tiek pagal receptus, kiek pagal aliejų ir EA poveikį ir odos poreikius tuo metu.
Maišausi į atskirą indelį kūnui, atskirai veidui. KN yra pirkti visokių indelių ir buteliukų. Tiesą sakant kūnui dabar nelabai ką ir maišau, tepu gryną kokosų aliejų. Tik veidui mišinukus maišau.