gal galetumete patarti koki alieju galima naudoti nuo pirmuju rauksliu? jojobos gal? tepciau ne visada, gal tik vakarais.... nes jau matau kad atsiranda ant kaktos rauksleles.....
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 10, 15:03)
as irgi vakar dariau, nes ziuriu jau bus blogai kai atsiras gilios... noretusi dar su aliejais padaryti masaziuka... siand eisiu i KN klausinesiu...
tiktu nakvisu, agurkliu, ersketuogiu manau
QUOTE(Palomina @ 2009 03 10, 14:06)
tiktu nakvisu, agurkliu, ersketuogiu manau
oj ne, agurkliu ir ersketuogiu netinka - brandziai odai skirti, o man tik 24m. Paskaiciau gal kokosu tiks, nes gal labiau drekinti tokio amziaus reiketu....
Idomu kaip del nauju alieju,kurie atsirado ,,sveikuose produktuose''
http://www.sveikipro...ducts?pid=17431
tik apie viena parasyta,kad nerafinuotas idomu ,kaip kiti.
http://www.sveikipro...ducts?pid=17431
tik apie viena parasyta,kad nerafinuotas idomu ,kaip kiti.
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 10, 14:38)
oj ne, agurkliu ir ersketuogiu netinka - brandziai odai skirti, o man tik 24m. Paskaiciau gal kokosu tiks, nes gal labiau drekinti tokio amziaus reiketu....
erškėtuogių kaip tik puikus antioksidatorius su daug vitamino C. Plius - labai lengvutis. O dėl kokosų aliejaus yra nemažai pastebėjimų, kad truputį kemša odą. Turėk omenyje prieš pasirinkdama
QUOTE(katutis @ 2009 03 10, 15:49)
erškėtuogių kaip tik puikus antioksidatorius su daug vitamino C. Plius - labai lengvutis.
o tepti gryną ar maišyti su kokiu kitu ?
labai tinka ir į mišinius, aš paakius grynu tepu - labai malonus
QUOTE(Eve-line @ 2009 03 10, 23:08)
nuejau i KN ir man patare pirkti misinuka sausai odai...Nu ziuresim ar man padrekins ir neleis susidaryti tom bjauriom raukslem...
alieju reikia tept ant dregnos odos
QUOTE(Palomina @ 2009 03 11, 11:03)
alieju reikia tept ant dregnos odos
zinau,tepu ant dregnos odos,bet vis tiek man oda sausa... ir MB sausa vis tiek...nedrekina kazkaip,nors atrodo gerai imasazavom i oda... po aliejaus dar tenka krema riebu tepti... nu paziuresiu kas bus panaudojant savaite,dvi, jei dregme neatsistatys tai daugiau nenaudosiu alieju, pirksiu krema....
po keliu dienu naudojimo alieju misinio sausai odai mano veidas patapo demetas. raudonos demes, kakta atrodo kemsasi. spuogu nera bet vis tiek. oda buvo grazesne su kremais. o ir dregmes per mazai duoda aliejus...
Man tas KN sausos odos aliejus irgi netiko. Iš pradžių galvojau, kad gal oda pratinas, gal dar ką.. Juo pasitepus (ant drėgnos odos tepdavau), oda dr labiau išsausėdavo ir ją net tempti pradėdavo. Todėl jo nebenaudoju, yra kitų man tinkančių aliejukų
QUOTE(Shiaurinee @ 2009 03 15, 14:59)
Man tas KN sausos odos aliejus irgi netiko. Iš pradžių galvojau, kad gal oda pratinas, gal dar ką.. Juo pasitepus (ant drėgnos odos tepdavau), oda dr labiau išsausėdavo ir ją net tempti pradėdavo. Todėl jo nebenaudoju, yra kitų man tinkančių aliejukų
o kurie aliejukai tavo odai tiko? aš dar neatradau aliejaus, kuris man gerai drėkintų, bet dar nedaug ir išbandžiau. Kol kas tepu aliejų, o ant viršaus dar kremo truputį, tada odai gerai, o be kremo, tai net tempia odą, visai nedrėkina.