Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Maserati @ 2009 03 06, 13:34)
o barmunes visi rafinuoti? unsure.gif

Barmunes atrodo tik Simondsiju (Jojobos) nerafinuotas
Atsakyti
Panos, koki aliejuka patartumete naudoti dehidruotai odai ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 03 06, 17:07)
Panos, koki aliejuka patartumete naudoti dehidruotai odai ?

man irgi įdomu, nes išbandžiau kokosų, makadamijų -neatrodo, kad gerai drėkintų. Mano probleminė oda, tai rinkausi tokius aliejus, kurie ir pagydytų odą kažkiek. Dar turiu simodsijų aliejų, bet jo gryno dar netepiau ant odos.
po aliejukų oda iš viršaus lygi, minkšta, bet tempia kažkaip. Kremą pasidariau, tai nakčiai puikiai tiko, o dieną irgi nepakanka drėkinimo.
Gal migdolų aliejų esat bandžiusios veidui drėkinti? turiiu lūpų balzamą su migdolų aliejumi, tai man jis tinka.
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2009 03 06, 19:37)
man irgi įdomu, nes išbandžiau kokosų, makadamijų -neatrodo, kad gerai drėkintų. Mano probleminė oda, tai rinkausi tokius aliejus, kurie ir pagydytų odą kažkiek. Dar turiu simodsijų aliejų, bet jo gryno dar netepiau ant odos.
po aliejukų oda iš viršaus lygi, minkšta, bet tempia kažkaip. Kremą pasidariau, tai nakčiai puikiai tiko, o dieną irgi nepakanka drėkinimo.
Gal migdolų aliejų esat bandžiusios veidui drėkinti? turiiu lūpų balzamą su migdolų aliejumi, tai man jis tinka.

Mane labai domintu aliejukai, kurie nekemsa poru, nes oda yra linkusi truputi i spuogotuma. O yra kokiu aliejuku paakiu sriciai?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 03 06, 16:43)
Barmunes atrodo tik Simondsiju (Jojobos) nerafinuotas

O Barmunes Medetku irgi rafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 03 06, 20:57)
Mane labai domintu aliejukai, kurie nekemsa  poru, nes oda yra linkusi truputi i spuogotuma. O yra kokiu aliejuku paakiu sriciai?

paakiams as naudoju avokadu alieju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akwilė: 06 kovo 2009 - 20:44
QUOTE(beata_abc @ 2009 03 06, 22:42)
O Barmunes Medetku irgi rafinuotas?

stai sitas
http://www.naujojiba...nt01returnid=90
Atsakyti
As irgi buvau labai susizavejus naturaliais aliejais veido odos prieziurai. Nusipirkau normalios veido odos misini ir roziu hidrolata is KN. Naudojau gal menesi, taciau po kokiu 2 savaiciu oda pradejo gausiai berti spuogais, todel norint nenorint turejau nustoti juos naudoti.. Dabar netepu nieko (naudoju anos lotan sausinamaji losjona ir cinko suplaktine spuogams ir ju padariniams gydyti) ir oda sveiksta.
Kitas dalykas tas, kad kosmetologai nepataria naudoti nerafinuotu alieju visoms ( jie labiau tinka brandesnei odai, o ne 20metems ir tai ne visoms)
Atsakyti
QUOTE(ramunija @ 2009 03 07, 13:12)
As irgi buvau labai susizavejus naturaliais aliejais veido odos prieziurai. Nusipirkau normalios veido odos misini ir roziu hidrolata is KN. Naudojau gal menesi, taciau po kokiu 2 savaiciu oda pradejo gausiai berti spuogais, todel norint nenorint turejau nustoti juos naudoti.. Dabar netepu nieko (naudoju anos lotan sausinamaji losjona ir cinko suplaktine spuogams ir ju padariniams gydyti) ir oda sveiksta.
Kitas dalykas tas, kad kosmetologai nepataria naudoti nerafinuotu alieju visoms ( jie labiau tinka brandesnei odai, o ne 20metems ir tai ne visoms)

As taip pat naudoju aliejus is KN ir mane beria, bet as taip jau save itikinau, kad cia valosi oda. O tai 30 m. jau brandi oda?
Atsakyti
nusipirkau Furaha puikialapiu alieju, siandien jau issitepiau, tai gerai, kad ta zaluma is tikruju dingsta, bet kvapelis tai jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 02 25, 12:57)
aš naudoju brandžiai, nes oda mišri, ir esu tuo labai patenkinta  4u.gif Koks skirtumas, kas ant buteliuko parašyta, svarbu, kad tinka pagal odos tipą  thumbup.gif
indiškasis man kvepia beveik šokoladu  ax.gif

Ar matosi koks rezultatas, ar odos neberia ax.gif ? Mano oda misri, tai kiek supratau tai sitas misinukas tinka, bet man tik 23m. tikiuosi nepakenks... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

O kuo skiriasi avokadų sviestas nuo avokadų aliejaus?

IR dar: stangrinti kūno odai rekomenduotumėt geriau sviestmedį ar kokosų aliejų? Ir kokius EA įmaišyti ? Galvoju pamaišyti su kokiu skystesniu aliejum ir į indą su dozatorium susipilti, kad patogu būtų teptis po dušo... Tik nuspręsti labai sunku doh.gif:
Atsakyti