Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(emmute @ 2009 02 24, 20:18)
vat ir aš galvoju, arba netinka tie aliejukai, arba čia taip labai pas mane oda išsausėjus g.gif  unsure.gif

As irgi pastebejau, kad oda man tempia, bet as reguliariai purskiu term. vandenuka arba hidrolata 4u.gif

Gal dazniau reiktu tepti veiduka???
AS kaip tik norejau apie kokoso aliejuka klausti....??

O prie kremu nenoriu grizti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 24, 22:32)
As irgi pastebejau, kad oda man tempia, bet as reguliariai purskiu term. vandenuka arba hidrolata 4u.gif

Gal dazniau reiktu tepti veiduka???
AS kaip tik norejau apie kokoso aliejuka klausti....??

O prie kremu nenoriu grizti schmoll.gif

purškiu hidrolatą, terminį vandenį ir aš
na nežinau, gal visgi kokosų aliejų pabandysiu, tik kurį imt kažin - indišką ar afrikietišką g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 02 24, 22:50)
purškiu hidrolatą, terminį vandenį ir aš
na nežinau, gal visgi kokosų aliejų pabandysiu, tik kurį imt kažin - indišką ar afrikietišką g.gif

skiriasi tik kvapas ir spalva, na ir isgavimo budas ir vieta.. o taip tai daugiau niekuo nesiskiria..
Indiskas - kvapas intensyvus, primena pvz kokosinius sausainius..isgautas is dziovintu kokoso riesutu..
Afrikietiskas - kvapas nestiprus, primena Rafaelo wub.gif biggrin.gif siek tiek baltesnis nei Indiskas.. isgautas is svieziu kokoso riesutu..

as naudojau Indiska.. bet kita kart bandysiu Afrikietiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 24, 22:57)
skiriasi tik kvapas ir spalva, na ir isgavimo budas ir vieta.. o taip tai daugiau niekuo nesiskiria..
Indiskas - kvapas intensyvus, primena pvz kokosinius sausainius..isgautas is dziovintu kokoso riesutu..
Afrikietiskas - kvapas nestiprus, primena Rafaelo  wub.gif  biggrin.gif  siek tiek baltesnis nei Indiskas.. isgautas is svieziu kokoso riesutu..

as naudojau Indiska.. bet kita kart bandysiu Afrikietiska  smile.gif

aha, pasiskaičiau KN puslapyje, bet turėjau omeny, gal kuris labiau tinka veidui.
jei poveikiu vienodi, tuomet bet kurį paimsiu. na o jei netiks veidui, sunaudosiu kūnui, paskaičius atrodo tikrai vertinga priemonė odai bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu tokiu uzdegiminius spuogus, bet kaip tvirtina KN konsultante mano oda tikrai neriebi, o tai kaip panaikinti spuogus?

Nusipirkau is vaistines NB e.a. levandu, bet man jis kazkoks greit isgaruojantis pasirode, nes zvakydeje greit isgaruoja, o gal man cia pasirode?? Nu tikrai nera kvapas stiprus, kaip tikejausi... schmoll.gif Tepiau spuogus blush2.gif

Reiks lekt i KN pagalbos, jau turiu butiniausiu produktu sarasa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 24 vasario 2009 - 23:48
QUOTE(Oksanik @ 2009 02 25, 00:47)
Mergaites, turiu tokiu uzdegiminius spuogus, bet kaip tvirtina KN konsultante mano oda tikrai neriebi, o tai kaip panaikinti spuogus?

Nusipirkau is vaistines NB e.a. levandu, bet man jis kazkoks greit isgaruojantis pasirode, nes  zvakydeje greit isgaruoja, o gal man cia pasirode?? Nu tikrai nera kvapas stiprus, kaip tikejausi... schmoll.gif Tepiau spuogus blush2.gif

Reiks lekt i KN pagalbos, jau turiu butiniausiu produktu sarasa biggrin.gif

o tai nuo kvapo stiprumo manau nepriklauso veiksmingumas g.gif gi nebutinai, kad bus kvapas stiprus, tai jau veiks tuos spuogus kazkaip stipriau biggrin.gif g.gif
spuogams taip pat tinka arbatmedzio aliejus..
ir dar.. spuogas spuogui nelygus, tai reikia zinot nuo ko jie atsiranda..
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2009 02 22, 12:33)
unsure.gif  nagi o iš kvapų namų išsirinkt negaliu- mišiniai yra normaliai arba riebiai odai, o maniškė mišri.

QUOTE(IDeina @ 2009 02 22, 17:51)
Man iš KN mišriai odai patarė aliejų mišinį brandžiai odai, bet pabijojau to žodelio brandžiai.

aš naudoju brandžiai, nes oda mišri, ir esu tuo labai patenkinta 4u.gif Koks skirtumas, kas ant buteliuko parašyta, svarbu, kad tinka pagal odos tipą thumbup.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 02 24, 22:57)
Indiskas - kvapas intensyvus, primena pvz kokosinius sausainius..

indiškasis man kvepia beveik šokoladu ax.gif Geri abu: ir iš PAR, ir iš Indijos, labiau gal kvapas lemia, kuris mielesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 02 25, 13:05)
man atrodo neilgiau kaip puse metu nuo buteliuko atsukimo  mirksiukas.gif

as paziurejau savo knygose, tai raso, kad aliejai galioja mazdaug 6-9 men. (migdolu, abrikosu, vynuogiu ir kt.), simondsiju galioja apie 1 metus, o va nakvisu alieju tai reikia mazdaug per menesi sunaudot..
Atsakyti
vakar vakare pabandziau pagal rekomendacijas i misini misriai odai ilasinti avokadu aliejaus (su tuo lasinimu sunkiau, nes ten nera dozatoriaus, tai gavosi nemazai 'ilasint' biggrin.gif ), siandien atsikeliau, odele mano wub.gif wub.gif net pasviesejus, tokia pamaitinta. Man kai pirkau siuos aliejus, rekomendavo ryte teptis misiniu, o vakare vis ilasint kelis lasus avokadu aliejaus, bet kazkaip tik dabar pabandziau ir laaabai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 23, 17:58)
na jautriai odai manau tiks tikrai migdolu aliejus.. pvz Weleda turi serija su migdolais jautriai odai (turejau drekinanti krema  thumbup.gif )
o nuo ko tas odos jautrumas?
aha rafinuoti praranda gerasias savybes ir is ju tada jokios naudos pvz odai.. tik riebalu padengs oda ir viskas..
as kai renkuosi alieju, tai veidui perku tik is KN, nes jie nerafinuoti ir patys geriausi LT, o plaukams, tai ir is paprastos parduotuves nusipirkau sezamu alieju salto spaudimo (Anira firmos).. veidui tai aisku, kad nenaudociau parduotuviuniu alieju..

o kn ir barmunej pirktas abrikosu kauliuku aliejus skiriasi kazkuo?na,ne tik apie si konkretu klausiu,bet ir apskritai?nes kiek pamenu, kn kainos aukstesnes
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 03 05, 15:04)
o kn ir barmunej pirktas abrikosu kauliuku aliejus skiriasi kazkuo?na,ne tik apie si konkretu klausiu,bet ir apskritai?nes kiek pamenu, kn kainos aukstesnes

skirias tuo, kad KN nerafinuotas ir aukstos kokybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 03 05, 16:14)
skirias tuo, kad KN nerafinuotas ir aukstos kokybes 4u.gif

o barmunes visi rafinuoti? unsure.gif
Atsakyti