Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 04 17, 14:24)
Neteko šito uostyti...  rolleyes.gif Bet dabar žinosiu koks tai kvapas.  bigsmile.gif

Man tai įdomus kvapas, toks aštrus gėlių žiedų ax.gif Bet, va vyrui kitaip pasirodė blink.gif lotuliukas.gif
Beje, dėl rožių EA - kad jis nr. 1 prieš raikšles - tai sakyčiau nevisai. Šiaip visi EA turi oda regeneruojančių (atsinaujinimą skatinančių) sąvybių, tik gal rožių daugiau suteikia skaistumo, švytėjimo, o prieš raukšles gerai veikia ir pigesni - levandų, neroli, mano jau minėtas anksčiau bosvelijų (jis, aišku, ne pigus unsure.gif , 10 ml - apie 100 lt.). Aišku, rožių EA - tikrai karališkas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

sakykit merginos, koki aliejuka reiketu naudoti jei oda misri, vietomis riebi jau pusdieniui praejus pasidaro, o kitur sausoka sakyciau g.gif net kosmetologe sake kad per kieta, ar tai per storas raginis sluoksnis, todel sunkiai spuogiukai kalasi, bet jau kai issikala tai siaubo filmas kokie verysad.gif zodziu pasidalinkite patirtimi ka... reiketu problematikskai odelei aliejuko, bijau kad nuejus i parduotuve pirkti bet koki ipirs biggrin.gif
ir koki naudojate paakiams? ax.gif dekui uz info
p.s. ar pirkote Klaipedos parduotuveje "aliejai ir ..." kokios ten konsultantes dirba, a supranta kuris aliejukas kam skirtas, ar parekomenduoja?

Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 04 17, 21:36)
sveikutes,

sakykit merginos, koki aliejuka reiketu naudoti jei oda misri,  vietomis riebi  jau pusdieniui praejus pasidaro,  o kitur sausoka sakyciau  g.gif  net kosmetologe sake kad per kieta, ar tai per storas raginis sluoksnis, todel sunkiai  spuogiukai kalasi, bet jau kai issikala tai siaubo filmas kokie  verysad.gif  zodziu  pasidalinkite patirtimi ka... reiketu  problematikskai odelei aliejuko, bijau kad nuejus i parduotuve pirkti  bet koki ipirs  biggrin.gif
ir koki naudojate paakiams?  ax.gif  dekui  uz info
p.s. ar pirkote Klaipedos parduotuveje "aliejai ir ..." kokios ten konsultantes dirba, a supranta kuris aliejukas kam skirtas, ar parekomenduoja?

As misriai odeleli darau misini is 15 ml vynyogiu kauliuku,10 ml kvieciu gemalu ir 5 ml simondsiju BA,i visa tai lasinu 2 arbatmedzio,8 levandu ir 5 greipfuktu EA.Tepu kas 4 dienos.Dabar jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 18, 09:35)
As misriai odeleli darau misini is 15 ml vynyogiu kauliuku,10 ml kvieciu gemalu ir 5 ml simondsiju BA,i visa tai lasinu 2 arbatmedzio,8 levandu ir 5 greipfuktu EA.Tepu kas 4 dienos.Dabar jau  blush2.gif

kas 4 dienos... tai čia nakčiai tepi? blush2.gif
Atsakyti
Nakciai,po vonios pasidarau kauke su dead sea purvu ir po to issibuzoju,ryta atsikeliu spindinti!
Atsakyti
Siandien buvau pas kosmetologe veido valymo, ta proga pasiklausinejau apie odos pokycius: ar labai uztersta, ar neuzsikimse poros ir tt.
Kad aliejus naudoju neminejau, tai pati paklause kokias priemones pradejau naudoti, mano odos bukle po alieju naudojimo pagerejusi.
Taip kad geris tie aliejai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 18, 08:35)
As misriai odeleli darau misini is 15 ml vynyogiu kauliuku,10 ml kvieciu gemalu ir 5 ml simondsiju BA,i visa tai lasinu 2 arbatmedzio,8 levandu ir 5 greipfuktu EA.Tepu kas 4 dienos.Dabar jau  blush2.gif

ocho kokia idomi konbinacija biggrin.gif reikes ir man pabandyti...o ka reiksia tas BA ax.gif ... ir kodel tepi tik kas ketvirta diena? negalima kas vakara vietoje naktinio kremuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 18, 16:49)
Nakciai,po vonios pasidarau kauke su dead sea purvu ir po to  issibuzoju,ryta atsikeliu spindinti!
Kokią čią kaukę naudoji? Gal galima pilną pavadinimą? blush2.gif
Šaunu, kad atradai tau tinkantį mišinuką. thumbup.gif
Kuo tepi veidą kitus tris vakarus? blush2.gif

QUOTE(Bri @ 2007 04 18, 19:49)
Siandien buvau pas kosmetologe veido valymo, ta proga pasiklausinejau apie odos pokycius: ar labai uztersta, ar neuzsikimse poros ir tt.
Kad aliejus naudoju neminejau, tai pati paklause kokias priemones pradejau naudoti, mano odos bukle po alieju naudojimo pagerejusi.
Taip kad geris tie aliejai clap.gif
Jei ne paslaptis, ar be aliejų naudoji kokius nors kremus dienai ar nakčiai ar kokius serumus? Ar tik aliejai ryte vakare ir daugiau nieko? blush2.gif

QUOTE(kastutė @ 2007 04 18, 21:45)
ocho kokia idomi  konbinacija  biggrin.gif  reikes ir man pabandyti...o ka reiksia tas BA  ax.gif ... ir kodel tepi tik kas ketvirta diena? negalima kas vakara vietoje naktinio kremuko? g.gif
BA - bazinis aliejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 04 18, 22:49)
Kokią čią kaukę naudoji? Gal galima pilną pavadinimą?  blush2.gif
Šaunu, kad atradai tau tinkantį mišinuką.  thumbup.gif
Kuo tepi veidą kitus tris vakarus?  blush2.gif

Kauke naudoju Ahava firmos (parsiveziau is Izraelio,Lietuvoje nemaciau),nors siaip tai gera butu bet kokia poras sutraukianti.As esu didele zydiskos kosmetikos gerbeja,todel kitomis naktimis naudoju Annos Lotan alijosiaus zele( beje,girdejau,kad jos kaukes irgi super),o dienomis Aphoteker Sheller ananasu krema misriai odai,man jis nuostabus,kosmetologe sake,kad del ten esanciu rugsciu.Po jo,kai baigsis, seks Annos Lotan Barbados ir balansuojamasis kremas,o dar vasarai pirksiu ir Natural sea beauty,atrodo,alijosini zele,ultradekinanti,bo reikia kazkaip su dehidratacija kovoti. ax.gif
Ntu-Kpi,tepu kas 4 vakara,nes kosmetologe prisake tapti kas 5 dienos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 19 balandžio 2007 - 09:12
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 04 18, 21:49)
Jei ne paslaptis, ar be aliejų naudoji kokius nors kremus dienai ar nakčiai ar kokius serumus? Ar tik aliejai ryte vakare ir daugiau nieko?  blush2.gif

Ryte krema, vakare alieju. Kremai dveji - sothys hydramatt ir mirraliuks uma balzam, tai kaitalioju. Aliejus irgi kaitalioju, lazdynu riesutu, vynuogiu kauliuku, migdolu, jojobos. EA nededu veidui, tik lavandos ant spuogeliu pateplioju. Ir lavandos i plauku sampuna. Tiek.
O tu?
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2007 04 19, 09:38)
Kauke naudoju Ahava firmos (parsiveziau is Izraelio,Lietuvoje nemaciau),nors siaip tai gera butu bet kokia poras sutraukianti.As esu didele zydiskos kosmetikos gerbeja,todel kitomis naktimis naudoju Annos Lotan alijosiaus zele( beje,girdejau,kad jos kaukes irgi super),o dienomis Aphoteker Sheller ananasu krema misriai odai,man jis nuostabus,kosmetologe sake,kad del ten esanciu rugsciu.Po jo,kai baigsis, seks Annos Lotan Barbados ir balansuojamasis kremas,o dar vasarai pirksiu ir Natural sea beauty,atrodo,alijosini zele,ultradekinanti,bo reikia kazkaip su dehidratacija kovoti. ax.gif
Ntu-Kpi,tepu kas 4 vakara,nes kosmetologe prisake tapti kas 5 dienos  tongue.gif
aciuks.gif už tokį išsamų atsakymą 4u.gif
Linkiu sulaukti kuo geresnių rezultatų.

QUOTE(Bri @ 2007 04 19, 09:57)
Ryte krema, vakare alieju.  Kremai dveji - sothys hydramatt ir mirraliuks uma balzam, tai kaitalioju. Aliejus irgi kaitalioju, lazdynu riesutu, vynuogiu kauliuku, migdolu, jojobos. EA nededu veidui, tik lavandos ant spuogeliu pateplioju. Ir lavandos i plauku sampuna. Tiek.
O tu?

aciuks.gif už atsakymą 4u.gif
Aš ryte veidą tepu YR poras sutraukiančiu kremu (neseniai pabaigiau Barbados kremą). Vakare jau kelias savaites iš eilės tik AL alijošiaus žele, su aliejais kažkaip pristabdžiau, nes mane bert pradėjo. Naudojau vynuogių kauliukų - per daug sausindavo odą, poto simodsijų - labai blogai įsigerdavo (čia babuoziuke poto parašė, kad simodsijų kaip vieno naudoti negalima... )
Dar neatradau tokio mišinio, kuris tiktų mano veidui. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edelveis @ 2007 04 19, 23:04)
ką, tikrai bigsmile.gif  blink.gif  doh.gif ???? o aš dar susiruošiau nusipirkti verysad.gif

na uzteptas tai zalias veidas buna bigsmile.gif bet labai trumpam bigsmile.gif jeigu tau norisi tai pirk, as antra kart nepirkciau.
Atsakyti