QUOTE(Shater @ 2007 04 19, 09:38)
Kauke naudoju Ahava firmos (parsiveziau is Izraelio,Lietuvoje nemaciau),nors siaip tai gera butu bet kokia poras sutraukianti.As esu didele zydiskos kosmetikos gerbeja,todel kitomis naktimis naudoju Annos Lotan alijosiaus zele( beje,girdejau,kad jos kaukes irgi super),o dienomis Aphoteker Sheller ananasu krema misriai odai,man jis nuostabus,kosmetologe sake,kad del ten esanciu rugsciu.Po jo,kai baigsis, seks Annos Lotan Barbados ir balansuojamasis kremas,o dar vasarai pirksiu ir Natural sea beauty,atrodo,alijosini zele,ultradekinanti,bo reikia kazkaip su dehidratacija kovoti.
Ntu-Kpi,tepu kas 4 vakara,nes kosmetologe prisake tapti kas 5 dienos
už tokį išsamų atsakymą
Linkiu sulaukti kuo geresnių rezultatų.
QUOTE(Bri @ 2007 04 19, 09:57)
Ryte krema, vakare alieju. Kremai dveji - sothys hydramatt ir mirraliuks uma balzam, tai kaitalioju. Aliejus irgi kaitalioju, lazdynu riesutu, vynuogiu kauliuku, migdolu, jojobos. EA nededu veidui, tik lavandos ant spuogeliu pateplioju. Ir lavandos i plauku sampuna. Tiek.
O tu?
už atsakymą
Aš ryte veidą tepu YR poras sutraukiančiu kremu (neseniai pabaigiau Barbados kremą). Vakare jau kelias savaites iš eilės tik AL alijošiaus žele, su aliejais kažkaip pristabdžiau, nes mane bert pradėjo. Naudojau vynuogių kauliukų - per daug sausindavo odą, poto simodsijų - labai blogai įsigerdavo (čia babuoziuke poto parašė, kad simodsijų kaip vieno naudoti negalima... )
Dar neatradau tokio mišinio, kuris tiktų mano veidui.