QUOTE(Palomina @ 2009 02 16, 13:10)
as jau kelis menesius (na pora menesiu tai tikrai) vien tik aliejukus naudoju veidui.. kai oda buvo pasausejus (seip mano riebi oda), tai kokoso aliejus (is KN) tiko labai, tepiau du kartus per diena (ryte ir vakare), nes odai to reikejo.. po to kai atsistade dregme, tai alieju misinuku tepu (irgi is KN), bet tik viena kart i diena - ryte.. nes vakare nenori nieko oda.. tik hidrolatu papurskiu..
krempudra labai gerai tepasi ant aliejaus laikosi irgi normaliai.. bent jau man..
va kaip aliejum reikia veida tepti - ant dregno veido tepti labai nedideli kieki aliejaus (tada isigeria i oda geriau aliejus).. palaukt kelias minutes kol susigers.. ir tada likucius pasalinti servetele..
krempudra labai gerai tepasi ant aliejaus laikosi irgi normaliai.. bent jau man..
va kaip aliejum reikia veida tepti - ant dregno veido tepti labai nedideli kieki aliejaus (tada isigeria i oda geriau aliejus).. palaukt kelias minutes kol susigers.. ir tada likucius pasalinti servetele..
dėkui, Palomina
o dar norėjau paklausti... visam veidui naudojat vieną aliejuką? mano oda mišri, skruostai sausoki, yra išsiplėtusių kapiliarų, tai planuoju tamanų aliejuką bandyt, o kt vietom kokį naudot? mišriai, riebiai ar normaliai odai nors šiuo metu visa oda pasausėjus
o gal ten vietoj patartų