Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(pokahonta @ 2009 01 06, 17:30)
aciu labai uz patarimus  thumbup.gif dar kai pirkau galvojau kuri imt abrikosu ar vynuogiu kauliuku gal geriau vynuogiu buciau paemus blush2.gif bet sunaudosiu ir abrikosu  4u.gif
mano oda misri - bet tas misrumas netipinis,kaip sake kosmetologe-pas mane sausa/normali kombinuota  ax.gif

abrikosu kauliuku aliejus tinka net riebiai odai.. knygoj (Aromaterapijos paslaptys) raso, kad nepalieka riebumo jausmo..
o va kvieciu aliejus - sausai odai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 sausio 2009 - 16:35
Ar atsiras bandziusiu hauchkos aliejuka riebiai odai?parasyta,kad isvalo oda ir pan. Kaip ten realiai?smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 01 08, 17:58)
Ar atsiras bandziusiu hauchkos aliejuka riebiai odai?parasyta,kad isvalo oda ir pan. Kaip ten realiai?smile.gif 4u.gif

pabandyk pasiskaityt dr. hauschka temelej. ten tikrai buvo atsiliepimu apie sita aliejuka.
Atsakyti
o galima pasitiketi Naujosios Barmunes aliejukais? Ar galima tepti veiduka? ar visgi geriau is Kvapu Namu pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 09, 23:11)
o galima pasitiketi Naujosios Barmunes aliejukais? Ar galima tepti veiduka? ar visgi geriau is Kvapu Namu pirkti?  g.gif

as tai naudoju tik Kvapu namu aliejus i kitu firmu net ir nebesidairau..nes KN alieju kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 01 10, 12:18)
as tai naudoju tik Kvapu namu aliejus i kitu firmu net ir nebesidairau..nes KN alieju kokybe  thumbup.gif

kazkaip as abejoju NB kokybe, reikes uzeiti i KN. dar niekad nebuvau...
O i aliejus galima imaisyti Vit? pvz Vit E arba A. Ir tepti veiduka?
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 10, 13:29)
kazkaip as abejoju NB kokybe, reikes uzeiti i KN. dar niekad nebuvau...
O i aliejus galima imaisyti Vit? pvz Vit E arba A. Ir tepti veiduka?

galima (E tai tikrai).. tik nezinau kokiais kiekiais blush2.gif
Atsakyti
Pasakykite, kaip naudoti sviestmedzio alieju. Nupirkau siandien is NB, bet jis per kietas, byra kai paimu nagu. Pas jus irgi toks pat? Man tai keista, kad jis nesilydo... Jus ji tiesiog paimat ir imasazuojat i oda?

Baigiasi tema, gal atsakysite man naujoje temoje, arba AZ. Buciau labai dekinga 4u.gif labai labai prasau....
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 15, 01:10)
Pasakykite, kaip naudoti sviestmedzio alieju. Nupirkau siandien is NB, bet jis per kietas, byra kai paimu nagu. Pas jus irgi toks pat? Man tai keista, kad jis nesilydo... Jus ji tiesiog paimat ir imasazuojat i oda?

Baigiasi tema, gal atsakysite man naujoje temoje, arba AZ. Buciau labai dekinga  4u.gif labai labai prasau....

as turiu sviestmedzio alieju is KN. sis taip pat kietas, bet prie kuno temperaturos (tepant ant odos) jis issilydo.
Atsakyti
sena tema cia

user posted image

plepam toliau 4u.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau sviestmedžio aliejų iš KN. Sakyčiau labiau sviestas nei aliejus... hihihi.gif Kvapas toks įdomus, bet nėra bjaurus. Senesnėje temoje kažkas minėjo, kad jis trupa. To nepasakyčiau. Sušilęs ant kūno jis lydosi ir susigeria į odą.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 01 16, 20:14)
Šiandien išbandžiau sviestmedžio aliejų iš KN.  Sakyčiau labiau sviestas nei aliejus...  hihihi.gif  Kvapas toks įdomus, bet nėra bjaurus. Senesnėje temoje kažkas minėjo, kad jis trupa. To nepasakyčiau. Sušilęs ant kūno jis lydosi ir susigeria į odą.

na as pirkau is NB, tai net nezinau, nei jis lydosi normaliai, nei isigeria. Masazuoju veida juo ir jis taaaip sunkiai lydosi, nea, daugiau nepirksiu jo schmoll.gif kai paimu nagu tai trupa visas... g.gif kazkokia nesamone. pabandysiu koki kita skysta alieju.
Atsakyti