Įkraunama...
Įkraunama...

Aliejai aliejukai

QUOTE(Palomina @ 2009 01 05, 01:15)
o tau reikia tik padezinfekavimui? tai dar levandu eterinis tinka, dar Kunigunda rase, kad rozalinos eterinis panasaus poveikio i arbatmedzio, tik kvapas geresnis  smile.gif
seip daug visokiu alieju tinka riebiai odai, tik parasyk ka nori, kad tau tas aliejus darytu  mirksiukas.gif

Aš dabar per šventes pabandžiau kedro eterinį aliejų. Reikia kaip ir visus 2-3 lašus į 20 g paprasto aliejaus. Man labai tiko. Ir dar galima į kokią stiklinę vandens 3 lašus, pamaišyt, kiek ten pasimaišo, sumirkyt drobinį skudurėlį ir uždėt ant veido kompresą. Palaikyt kokia 10-15 min. Fantastiškai veikia, iš karto pamatysi efektą.
Tinka spuoguotai ir inkštiruotai odai. (Beje, mano spuogų arbatmedis neveikia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesuolė: 05 sausio 2009 - 13:11
teisybe pasakius net nezinau ka man su jais daryti, kaip suprantu dauguma jusu tepate ant veido vietoj kremo, ar maisote su dar kazkuo, tiesiog noretusi tokio, kad galima butu tepti gryna ar maisyta ant veido, ne tik ant spuogu, bet kad nekimstu poru ir neriebaluotu veido, na zodziu kad nepagadintu ir taip nesuperines odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnytyte @ 2009 01 05, 14:49)
teisybe pasakius net nezinau ka man su jais daryti, kaip suprantu dauguma jusu tepate ant veido vietoj kremo, ar maisote su dar kazkuo, tiesiog noretusi tokio, kad galima butu tepti gryna ar maisyta ant veido, ne tik ant spuogu, bet kad nekimstu poru ir neriebaluotu veido, na zodziu kad nepagadintu ir taip nesuperines odos 4u.gif

as naudoju alieju misini is kvapu namu (tas misinys is lazdynų riešutų, dygminų, ir saulėgrąžų alieju). man sunormalizavo riebalavimasi ir pastebejau, kad valosi oda ax.gif dabar beje i ji isilasinau ir eteriniu alieju.
Atsakyti
Aš ir tepu ant viso veido. Pasiimi bazinį aliejų (abrikosų, sulėgrąžų ar dar kokį nors), į jį įlašini vienos ar kelių rūšių eterinį aliejų. Pvz. kedro, kad švari oda, citrinos, levandų ir kt.. Bet pirma įsilašink vienos rūšies eterinį, jei veido odai tinka, tada papildyk dar kito. Eterinių aliejų aprašymuose būna parašyta, nuo kokių odos problemų jie padeda ir netgi su kuo tarpusavyje dera.
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 03, 20:50)
kokį aliejų naudojat sausai, jautriai odai, nes aš naudojau nakvišų aliejų man neptiko, pradėjo mesti spuogais  g.gif

As jautriai odai naudoju misinuka sausai odai ir sviestmedzio alieju (dar hidrolata roziu). Dabar veido oda beveik nepriekaistinga. Nors aliejukus tepu tik nakciai. pabandykit siuos kur parasiau, nemanau, kad blogiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 06 sausio 2009 - 14:07
QUOTE(Avetra @ 2009 01 06, 16:06)
As jautriai odai naudoju misinuka sausai odai ir sviestmedzio alieju (dar hidrolata roziu). Dabar veido oda beveik nepriekaistinga. Nors aliejukus tepu tik nakciai. pabandykit siuos kur parasiau, nemanau, kad blogiau bus mirksiukas.gif

kas čia per mišinukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2009 01 06, 15:31)
kas čia per mišinukas? ax.gif

Misinukas sausai odai (sudetis: abrikosu, medetku, makadamiju, dygminu, nakvisu aliejai) smile.gif Kvapu Namuose yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 06 sausio 2009 - 14:52
merginos,isigijau kvieciu aliejuka ir abrikosu kauliuku aliejuka ,dabar galvoju,kaip tinkamiausiai panaudot-kunui,plaukam,tai cia aisku,o vat veidui g.gif skaiciau,kad kai kurios su abrokosu valo makiaza,o mane domina siu aliejuku naudojimas kaip "KREMO"/KAUKES.Mano oda misri (sausa/normali). Kokiu santykiu maisyt siuos aliejukus jei tept ant veido kaip kremuka?kaip suprantu,kad nenusausintu odos,reikia pakaitom naudot krema,o kartu negalima? rolleyes.gif

ir del KAUKIU-gal kokiu receptu turit (kad panaudociau KVIECIU IR ABRIKOSU aliejukus)

ACIUUUU 4u.gif
Atsakyti
taip, galima naudoti kartu su kremu, tik geriau rinktis kuo naturalesni ir kuo maziau ingredientu (tuo maziau chemikalu, tuo didesnis aliejaus poveikis) turinti krema.
Patepi/imasazuoji kelis laselius aliejaus i oda ir tada patepi lengvai kremu. Kremas tada alieju 'istumia' i giluminius odos sluoskius, kas prisotina ir maitina oda puikiai!

P.S. dar galetum kelis lasus kokio tau tinkancio eterinio aliejaus ilasinti. Butu dar didesnis poveikis.

Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 06, 17:47)
taip, galima naudoti kartu su kremu, tik geriau rinktis kuo naturalesni ir kuo maziau ingredientu (tuo maziau chemikalu, tuo didesnis aliejaus poveikis) turinti krema.
Patepi/imasazuoji kelis laselius aliejaus  i oda ir tada patepi lengvai kremu. Kremas tada alieju 'istumia' i giluminius odos sluoskius, kas prisotina ir maitina oda puikiai!

P.S. dar galetum kelis lasus kokio tau tinkancio eterinio aliejaus ilasinti. Butu dar didesnis poveikis.

aciu labai bigsmile.gif kazkaip prazioplinus buvau,maniau eteriniu alieju negalima naudot ant veido blush2.gif o nebus perdaug jei sumaisysiu du bazinius ir koki eterini? rolleyes.gif
o kaip del kaukiu?
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 06, 16:51)
aciu labai  bigsmile.gif kazkaip prazioplinus buvau,maniau eteriniu alieju negalima naudot  ant veido blush2.gif o nebus perdaug jei sumaisysiu du bazinius ir koki eterini?  rolleyes.gif
o kaip del kaukiu?

Gali net tris eternius maisyti, kurie tarkim panasias paskirtis turi (synergetinis misinys, kad gautusi) ir net iki 3 baziniu. Bet tavo du minetieji, gana stiprios(sunkios) konsistenijos, tai mazom dalim ju reiketu. geriau su kokiu vynuogiu seklu ar saldziuju migdolu aliejum praskiesti pradzioj, nes bus per sunku ant veido. per riebu.
O eterinis aliejus naudojamas 4 lasai i 10ml bazes. tik nepadaukink!

O kokia tavo oda?

As apie kaukes nelabai zinau. Na tarkim sia minute nezinau, gal ka veliau rasiu kur.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2009 01 06, 18:17)
Gali net tris eternius maisyti, kurie tarkim panasias paskirtis turi (synergetinis misinys, kad gautusi) ir net iki 3 baziniu. Bet tavo du minetieji, gana stiprios(sunkios) konsistenijos, tai mazom dalim ju reiketu. geriau su kokiu vynuogiu seklu ar saldziuju migdolu aliejum praskiesti pradzioj, nes bus per sunku ant veido. per riebu.
O eterinis aliejus naudojamas 4 lasai i 10ml bazes. tik nepadaukink!

O kokia tavo oda?

As apie kaukes nelabai zinau. Na tarkim sia minute nezinau, gal ka veliau rasiu kur.

4u.gif

aciu labai uz patarimus thumbup.gif dar kai pirkau galvojau kuri imt abrikosu ar vynuogiu kauliuku gal geriau vynuogiu buciau paemus blush2.gif bet sunaudosiu ir abrikosu 4u.gif
mano oda misri - bet tas misrumas netipinis,kaip sake kosmetologe-pas mane sausa/normali kombinuota ax.gif
Atsakyti