QUOTE(Shater @ 2007 04 13, 10:30)
As rasiau,kad kavute piktnaudziauju,bet...pas kosmetologe vaikstau nuo 18 metu,man dabar - 29,tai jei 11 metu nebuvo dehidratacijos,o atsirado dabar,o kavutes geriu nemazai,bet KAIP VISADA DAUG,nes turiu begaliniai zema spaudima,be jos is lovos nepakilciau,tai kur slypi bedos?Negana to vartoju vitaminus,valgau KASDIEN po dideliausia dubeni salotu su alyvuogiu aliejum ir visaip kaip save myliu.
P.S. mano meile aliejukam neisbleso,as juos vartosiu,bet laikydamasi profesionales priesaku.
P.S. mano meile aliejukam neisbleso,as juos vartosiu,bet laikydamasi profesionales priesaku.
tada nezinau
man 28, nuo paauglystes oda sausa, kai dar nemokejau normaliai tvarkytis, tai pora kartu ziauriai nusausejusi buvo
dabar antri metai dirbu tokiose salygose, kad pastate visame yra kondicionavimas, o gryno oro ne, ziauriai sausa. praeita ziema buvo man tragedija su sausejimu, o sia ziema viskas ok
niekas nepasikeite apart to, kad nuo rudens odos prieziurai naudoju aliejus
todel visgi manau, kad tu gal neatradau tau tinkanciu alieju
O dar persiprasau labai, bet kiek matau Shater, pagal liniuote, turi maza beibi o tu nemanai, kad tokie odos pokyciai su nestumu gali buti susije, neretas atvejis siaip